ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Tesekkur ederim kizlar ben bunu bana bir isaret olarak goruyorum artik 10 ay icinde bir bos gebelik ve iki dusuk ben enaz bir sene vicudu dinlenmeye alacagim artik
Canim benim cokgecmis olsun ama uzulne bencede Rabbin ne veriyorsa hayirlisini versin diye dua ettik hep vardir bundada bir hayir bu kadar dualara ragmen boyle olduysa demek ki hayirlusi buymus

selam kızlar ne var ne yok bakalım.
ben bugün pek iyi değilim karnım ağrıyo midem kötü başım ağrıyohalsizlikten tüm gün yattım kafamı kaldıramıyom galiba fena hasta olcam
canimm gecmis olsun, dikkat et kendine sen bize lazimsin

Tesekkur ederim kizlar ben bunu bana bir isaret olarak goruyorum artik 10 ay icinde bir bos gebelik ve iki dusuk ben enaz bir sene vicudu dinlenmeye alacagim artik

geçmiş olsun birtanem üzülme sakın hayırlısı diyelim olursa sağlıklısı olsun bunu dile Allahtan biraz dinlen rabbim inşallah sana güzel evlatlar nasip edecektir

teşekkürler canım ilgin için bahar aylarını sevmiyorum yaaa hava değişimi mahvetti beni muhtarsız köy olmaz buluruz birini yerime
yok biz baska mihtar istemezuk! sana el birligiyle bakcaz artik, nane limon, cay, corba.. Enisteye de selamlarimizi ilet, iyi baksin sana

canim 19unda yaptirdim negatifti.
normalde batta ovulasyon nasil oluyor hic mi

şimdi şöyle eğerki yeni oluşan bi döllenme varsa ileri hamilelik değil ama sadece döllenme aşamasında ise hcg değerinin yüselişe geçmesiyle birlikte lh değeride yükselebiliyormuş o yüzden bat'a yakın ovulasyon hala çift çıkabiliyo.tabi bu herzaman hamilelik demek değil fakat büyük bi işaret vücut tutarsa hayırlısıyla oluşur.yani bekle ve kandaki hcgyi takip et derim tatlım.ovu testin baya belirgin çünkü

canim 19unda yaptirdim negatifti.
normalde batta ovulasyon nasil oluyor hic mi
Batta ovulasyon cift olunca hamilelik oldugunu gosterdigini soyleyenler var, ama bence biraz daha bekle canim at ayak ayak ustune al cayini eline.. Bugun cok panik gordum seni, eczaneye gittin geldin sakin ol bebis varsa rahat rahat buyusun annesine burdayim diye mesajlarini nasilsa verecektir yakinda

pardon da senin doktor halt etmis pekde bisi bilmiyor bence . oncelikle o 2. veya 3. gun yapilan hormon testi hamile kalmak icin degil sadece hormon degerlerinde bi rSIKINTI var mi diye yapilir. yapilmasi hamilelige katki saglar elbette. yumurtanida sen isteyince takip etmeli ayrica sen degil doktorun teklif etmesi lazim ve yapmasi lazim alltan muayene veya en azindan karnindan bakmasi gerekir

yok biz baska mihtar istemezuk! sana el birligiyle bakcaz artik, nane limon, cay, corba.. Enisteye de selamlarimizi ilet, iyi baksin sana

ben razıyım allahta razı olsun iyi enişteniz var bernacım.yerimden kadırmadı benim gün içinde 3 defa kontrole geldi sağolsun.çorbacıkta yapmış(laf aramızda tatsız tussuz pek bi kötüydü) yedirdi.yatıyom üşüme tuttu sarıp sarmalandım

Gecmia olaun cnm seni en iyi ben ablarim abartisi bir haftadir yatiyorun dikkat et kendini

Allah razi olsun, becermis de yapmis. benim ki de yapar ama ardindan mutfagi temizlerken ben yine hasta olurum iyi yapmissin canim iyice bi terler atarsin insallah

Canim benimde 3mm di.ben hamile kaldım ama Polip dusuge sebeb oluyormus ve düştü ben geçen ay aldirdim vakumlama yöntemi ile sende mutlaka aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…