- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.187
- 178
Canim cok üzüldüm yaaKizlar kanamam basladi bebegim gitti umitsiz dr dusuk dedi artik. Enaz bir sene enfazla uc sene bebek dusunmeyecegim arkadaslar uzulmuyorum hic rabbimvol deseydi olirdu amenna ondan gelene
şimdi şöyle eğerki yeni oluşan bi döllenme varsa ileri hamilelik değil ama sadece döllenme aşamasında ise hcg değerinin yüselişe geçmesiyle birlikte lh değeride yükselebiliyormuş o yüzden bat'a yakın ovulasyon hala çift çıkabiliyo.tabi bu herzaman hamilelik demek değil fakat büyük bi işaret vücut tutarsa hayırlısıyla oluşur.yani bekle ve kandaki hcgyi takip et derim tatlım.ovu testin baya belirgin çünkü
Batta ovulasyon cift olunca hamilelik oldugunu gosterdigini soyleyenler var, ama bence biraz daha bekle canim at ayak ayak ustune al cayini eline.. Bugun cok panik gordum seni, eczaneye gittin geldin sakin ol bebis varsa rahat rahat buyusun annesine burdayim diye mesajlarini nasilsa verecektir yakinda
Allah razi olsun, becermis de yapmis. benim ki de yapar ama ardindan mutfagi temizlerken ben yine hasta olurumiyi yapmissin canim iyice bi terler atarsin insallah
Hep turlu kabulumuzsun bebisimsağol cici annecikyatıyom zaten kalkacak halimde yok tatlım dinlenmece modunda takılcam size
Bendensin yaniii hu huuusağol cici annecikyatıyom zaten kalkacak halimde yok tatlım dinlenmece modunda takılcam size
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr ovu testi yaptim t iyice silik oldu egilerek gorebiliyorum bu ne de-mek oluyor acabaaaaaa hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuu huuuuuuuuu kimse yok muu ?:)
nasıl çıkması lazımdı canım??? yumurtladın mı sen??? eğer yumurtladıysan normal yumurtlamadıysan bekle kırmızı olcaktır
ya canim cift koyulari gordum cok sukur ondan sonra oldu boyle sadece ogrenmek icin soruyorum bu ay ilk defa kullandim ovulasyon testini . oylesine kullanmak istemiyorum adim adim ne oluyor ogrenmek istiyorum bilen varsa diye sorim dedim
kızlar ya siz beni hiç kalee almıyonuz bozuluyom en iyisimi ben böle sizi uzaktan takip edem ,allah hepimize hayırlısını versin.[/QU
valla caniim benide bazen takan olmuyorda simdi papatya ve sevilay arkadas hamile ya gerci sevilay arkadasin kanamasi olmus su an gundem o herkes onlari merak ediyor o yuzden sanirim bize cevaplar gec oluyor veya olmuyor:):):):)
bat'a kadar yapma bırak istersen zaten silikleşmiş ama garantiye alcam dersende sen bilirsin.bundan sonrası allaha kaldı olur inşallah tatlım
sagol canim yapmayayim demi artik testi , calismalarda kafaya gor e yapariz artik yoruldum yav
valla caniim benide bazen takan olmuyorda simdi papatya ve sevilay arkadas hamile ya gerci sevilay arkadasin kanamasi olmus su an gundem o herkes onlari merak ediyor o yuzden sanirim bize cevaplar gec oluyor veya olmuyo
Yukarda aciklama.yaptim cnm ovilasyin testiyle ilgili net bisey diyemiyorumsüdyenimi sallayarak dikkat çekebilirim belkim,ay sıyırdım ben galiba
kızlar ya siz beni hiç kalee almıyonuz bozuluyom en iyisimi ben böle sizi uzaktan takip edem ,allah hepimize hayırlısını versin.
Yok cnm burda kafa dagiyiyoruz yardimlasiyoruz suanda en buyuk gundemimiz sevilayin cocugunu kaybetmesi. Insallah bu ay tutmustur senin deyok kızlar estağ. ben sadece 6 ekime kadar bebiş olmasada dokuz doğuracam galiba burdan sizi takip ediyorum bende gaza geliyom yoksa sabah akşam okul sonra ev kocada evde olmayınca size sarıyom işte kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?