ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kizlar kanamam basladi bebegim gitti umitsiz dr dusuk dedi artik. Enaz bir sene enfazla uc sene bebek dusunmeyecegim arkadaslar uzulmuyorum hic rabbimvol deseydi olirdu amenna ondan gelene
Canim cok üzüldüm yaa Rabbim herseyin en iyisini bilir canım sakin üzülme

Canlarim.

eczane kursumun yanina sorim dedim. haklisiniz ama napayim cok istiyorum veledi

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr ovu testi yaptim t iyice silik oldu egilerek gorebiliyorum bu ne de-mek oluyor acabaaaaaa hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuu huuuuuuuuu kimse yok muu ?:)

kızlar ya siz beni hiç kalee almıyonuz bozuluyom en iyisimi ben böle sizi uzaktan takip edem ,allah hepimize hayırlısını versin.

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr ovu testi yaptim t iyice silik oldu egilerek gorebiliyorum bu ne de-mek oluyor acabaaaaaa hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuu huuuuuuuuu kimse yok muu ?:)

nasıl çıkması lazımdı canım??? yumurtladın mı sen??? eğer yumurtladıysan normal yumurtlamadıysan bekle kırmızı olcaktır

nasıl çıkması lazımdı canım??? yumurtladın mı sen??? eğer yumurtladıysan normal yumurtlamadıysan bekle kırmızı olcaktır

ya canim cift koyulari gordum cok sukur ondan sonra oldu boyle sadece ogrenmek icin soruyorum bu ay ilk defa kullandim ovulasyon testini . oylesine kullanmak istemiyorum adim adim ne oluyor ogrenmek istiyorum bilen varsa diye sorim dedim

ya canim cift koyulari gordum cok sukur ondan sonra oldu boyle sadece ogrenmek icin soruyorum bu ay ilk defa kullandim ovulasyon testini . oylesine kullanmak istemiyorum adim adim ne oluyor ogrenmek istiyorum bilen varsa diye sorim dedim

bat'a kadar yapma bırak istersen zaten silikleşmiş ama garantiye alcam dersende sen bilirsin.bundan sonrası allaha kaldı olur inşallah tatlım

valla caniim benide bazen takan olmuyorda simdi papatya ve sevilay arkadas hamile ya gerci sevilay arkadasin kanamasi olmus su an gundem o herkes onlari merak ediyor o yuzden sanirim bize cevaplar gec oluyor veya olmuyo

Kizlar lütfen boyle dusunmeyin ben ovilasyon testini bir ay kullandim ve hicbir soruya net cevap veriyorum yanlis bisey dicem diye bu yuzden sessiz kalıyorum ama yapabilecegim bisey varsa burdayim

valla caniim benide bazen takan olmuyorda simdi papatya ve sevilay arkadas hamile ya gerci sevilay arkadasin kanamasi olmus su an gundem o herkes onlari merak ediyor o yuzden sanirim bize cevaplar gec oluyor veya olmuyo
südyenimi sallayarak dikkat çekebilirim belkim,ay sıyırdım ben galiba

yok kızlar estağ. ben sadece 6 ekime kadar bebiş olmasada dokuz doğuracam galiba burdan sizi takip ediyorum bende gaza geliyom yoksa sabah akşam okul sonra ev kocada evde olmayınca size sarıyom işte kusura bakmayın

kızlar ya siz beni hiç kalee almıyonuz bozuluyom en iyisimi ben böle sizi uzaktan takip edem ,allah hepimize hayırlısını versin.

kızlar genel açıklama yapmak bana düşmez belki ama topiğimizin sahibesi zor bi hafta yaşadı önce mutluluğuna ortak olduk şimdide üzüntüsüne saygı göstermeliyiz diye düşünüyorum...

beni kimse kaale almıyo,uymursanmıyom gibi hoş olmayan sözlerin zamanımı sizce??? benimde arada kaynayan çok sorum oldu ama ben bunları zorun etmedim...tabikide cvp verilse iyi olacak ama olmuş bi hata

arada konuşmalardan kaynayan sorular olursa yaz bana özelden döneyim sana nolcak yani demokraside çareler tükenmez ama demi.relax olalım buna enbaşta hamile kalmak için ihtiyacımız var lütfen

yok kızlar estağ. ben sadece 6 ekime kadar bebiş olmasada dokuz doğuracam galiba burdan sizi takip ediyorum bende gaza geliyom yoksa sabah akşam okul sonra ev kocada evde olmayınca size sarıyom işte kusura bakmayın
Yok cnm burda kafa dagiyiyoruz yardimlasiyoruz suanda en buyuk gundemimiz sevilayin cocugunu kaybetmesi. Insallah bu ay tutmustur senin de

mesaj alınmıştır insanoğlu olarak bencillik yaptıysam affola ama işte ahh o rahatlıktan biraz bende olaydı topik urucusu arkadaşımız için gerçekten bende üzgünüm allahım hayırlısını versin ama gerçekten maksadım bencillk yamak değil burda herkes aynı hsleri paylaşıyo ve ben inanım sizi tanımasamda yakınım gibi takip ediyorum neyse umarım anlaşılmışımdır. sürçü lisan olmuşsa affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…