- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
çok geçmiş olsun kuzum Allahtan sen iyisin Sağlığın yerinde vücudunu dinlendirdikten sonra istediğin zaman tekrar denersin sen sağlıklı olduktan sonra olucak inşallah tüm kalbimle mutlu olmuştum haberine hatta rüyama yormuştum seni .. Şuandada yemin ederim tüm kalbimle üzüldüm .. Dilerim Allah tan en hayırlı zamanda en hayırlı evladı versin sana tekrar tekrar geçmiş olsun canım benimTesekkur ederim kizlar ben bunu bana bir isaret olarak goruyorum artik 10 ay icinde bir bos gebelik ve iki dusuk ben enaz bir sene vicudu dinlenmeye alacagim artik
mesaj alınmıştır insanoğlu olarak bencillik yaptıysam affola ama işte ahh o rahatlıktan biraz bende olaydı topik urucusu arkadaşımız için gerçekten bende üzgünüm allahım hayırlısını versin ama gerçekten maksadım bencillk yamak değil burda herkes aynı hsleri paylaşıyo ve ben inanım sizi tanımasamda yakınım gibi takip ediyorum neyse umarım anlaşılmışımdır. sürçü lisan olmuşsa affola
problemim şuan bebk tuttu tutmadı değil zatenn arkadaşımıza bende üzüldüm hatta belirttimde ben bel çektirmek diye bişey okudum geri sayfalarda konuda dağılsın diye onu sormak istedim aslında ama yanlış anlaşıldım galibaYok cnm burda kafa dagiyiyoruz yardimlasiyoruz suanda en buyuk gundemimiz sevilayin cocugunu kaybetmesi. Insallah bu ay tutmustur senin de
problemim şuan bebk tuttu tutmadı değil zatenn arkadaşımıza bende üzüldüm hatta belirttimde ben bel çektirmek diye bişey okudum geri sayfalarda konuda dağılsın diye onu sormak istedim aslında ama yanlış anlaşıldım galiba
ben biraz eşimi arimda çocuklar yordu baya okulda ondan çıkarım acısını sizi delirtmimbide sen üzülme imdatttt diye bağırcam şimdi
olur böyle hatalar boşverrrrrrrrrrrrrrrrr
Bel cektirme mi? O nasil oluyomusproblemim şuan bebk tuttu tutmadı değil zatenn arkadaşımıza bende üzüldüm hatta belirttimde ben bel çektirmek diye bişey okudum geri sayfalarda konuda dağılsın diye onu sormak istedim aslında ama yanlış anlaşıldım galiba
Çok geçmiş olsun kuşum bu mevsim değişiklikleri insanı mahvediyor muhtar kendine dikkat et sana sözüm unutmadımben razıyım allahta razı olsun iyi enişteniz var bernacım.yerimden kadırmadı benim gün içinde 3 defa kontrole geldi sağolsun.çorbacıkta yapmış(laf aramızda tatsız tussuz pek bi kötüydü) yedirdi.yatıyom üşüme tuttu sarıp sarmalandım
Senin Varlığın yeterKizlar lütfen boyle dusunmeyin ben ovilasyon testini bir ay kullandim ve hicbir soruya net cevap veriyorum yanlis bisey dicem diye bu yuzden sessiz kalıyorum ama yapabilecegim bisey varsa burdayim
Çok geçmiş olsun kuşum bu mevsim değişiklikleri insanı mahvediyor muhtar kendine dikkat et sana sözüm unutmadım
Tesekkur ederim kizlar ben bunu bana bir isaret olarak goruyorum artik 10 ay icinde bir bos gebelik ve iki dusuk ben enaz bir sene vicudu dinlenmeye alacagim artik
Ben hic duymadim cnm ama onun cok iyi bilen biri yapmalıbelde boşluk oluyomuş ve bebek tutunamıyomuş belini çektikleri zaman o boşluk kapanınca bebeğin tutunması kolaylaşıyomuş ben korktuğum için tereddütteyim burda bahsedilmiş belki bilen yaptıran vardır diye sorim dedim
evet ama eskilerin yaptığı bazı şeyler hep illa ki vardır bi kerameti dedirtir cinsten oluyo ,cesaretimi toplayabilirsem denemek istiyorum.Ben hic duymadim cnm ama onun cok iyi bilen biri yapmalı
sorma sapık zaten .. herkese sırnaşır ondan behlül dedik aşkı memnu danevet ama eskilerin yaptığı bazı şeyler hep illa ki vardır bi kerameti dedirtir cinsten oluyo ,cesaretimi toplayabilirsem denemek istiyorum.
bu arada behlül cuk oturmuş ona tam behlül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?