ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Tesekkur ederim kizlar ben bunu bana bir isaret olarak goruyorum artik 10 ay icinde bir bos gebelik ve iki dusuk ben enaz bir sene vicudu dinlenmeye alacagim artik
çok geçmiş olsun kuzum Allahtan sen iyisin Sağlığın yerinde vücudunu dinlendirdikten sonra istediğin zaman tekrar denersin sen sağlıklı olduktan sonra olucak inşallah tüm kalbimle mutlu olmuştum haberine hatta rüyama yormuştum seni .. Şuandada yemin ederim tüm kalbimle üzüldüm .. Dilerim Allah tan en hayırlı zamanda en hayırlı evladı versin sana tekrar tekrar geçmiş olsun canım benim

sende bizdensin tatlım...bizi en iyi biz anlarız gerisi fasafiso

Yok cnm burda kafa dagiyiyoruz yardimlasiyoruz suanda en buyuk gundemimiz sevilayin cocugunu kaybetmesi. Insallah bu ay tutmustur senin de
problemim şuan bebk tuttu tutmadı değil zatenn arkadaşımıza bende üzüldüm hatta belirttimde ben bel çektirmek diye bişey okudum geri sayfalarda konuda dağılsın diye onu sormak istedim aslında ama yanlış anlaşıldım galiba

bide sen üzülme imdatttt diye bağırcam şimdi
olur böyle hatalar boşverrrrrrrrrrrrrrrrr

Bel cektirme mi? O nasil oluyomus

Çok geçmiş olsun kuşum bu mevsim değişiklikleri insanı mahvediyor muhtar kendine dikkat et sana sözüm unutmadım

göbek düşmesi diye bişey varya ondan dolayı yapılıyo bilen biri yapmalıymış bu işi yoksa sakat bi iş

belde boşluk oluyomuş ve bebek tutunamıyomuş belini çektikleri zaman o boşluk kapanınca bebeğin tutunması kolaylaşıyomuş ben korktuğum için tereddütteyim burda bahsedilmiş belki bilen yaptıran vardır diye sorim dedim

Tesekkur ederim kizlar ben bunu bana bir isaret olarak goruyorum artik 10 ay icinde bir bos gebelik ve iki dusuk ben enaz bir sene vicudu dinlenmeye alacagim artik

Kuzum hakkında hayırlısı olsun. Stres yapmayınca oluyor diyorlar belki sana da sürpriz olur

Ben hic duymadim cnm ama onun cok iyi bilen biri yapmalı

Slm canlarim kanamam var ama değerler de yükselmiş ilaç verdi ama halen kanamam ve sancim var ..degerim yükselmiş ama progesteron degerim dusukmus Dr inşallah düzeltir vücudunu
Evet kizlar su hafta bir geçsin su vücudunun yorgunluğu gitsin bütün bildiklerimi ve tecrubelerimi yazarim nacizane isterseniz'.psikolojik olarak sifirim kocis iste korsanimi uyutmam lazim yani bundan başka yapacak işlerim var ve yaninda annem ablam nede sevemedigim bir kaynanam var ve Esim nöbetçi polis esiyim ve yüküm çok agir sizi çok seviyorum iyiki varsiniz canlarimm

Ben hic duymadim cnm ama onun cok iyi bilen biri yapmalı
evet ama eskilerin yaptığı bazı şeyler hep illa ki vardır bi kerameti dedirtir cinsten oluyo ,cesaretimi toplayabilirsem denemek istiyorum.
bu arada behlül cuk oturmuş ona tam behlül

bendede köpüş var kaynanamdan beter dir hiç rahat bırakmaz beni...kedileri sevmediği için bahçemize kedi yaklaşamıyo malesef

evet ama eskilerin yaptığı bazı şeyler hep illa ki vardır bi kerameti dedirtir cinsten oluyo ,cesaretimi toplayabilirsem denemek istiyorum.
bu arada behlül cuk oturmuş ona tam behlül
sorma sapık zaten .. herkese sırnaşır ondan behlül dedik aşkı memnu dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…