ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

sırasıyla cimbom , tosunpaşa , çilek ve behlül

1 ve 2 favorim çok tatlilar olsada yesek bugün sahile gittik kedi yeni doğum yapmış 7 tane falan var çok aclardi süt aldık verdik bi yemeleri var görmen lazım dur bende onların resmini atayim

Eklentiler

• 20140924_183113.webp
    269,8 KB · Görüntüleme: 57
  • 20140924_182046.webp
    127,4 KB · Görüntüleme: 52
hayvan deyip geçmemek lazım benim köpüş ağlasam oda ağlar bi severim iki okşarım ooohh ama çok büyük sorumluluk sonuçta bi can çocuğum yok diyemem ilk bebişim o ..eğer imkanınız varsa besleyin bi miniş

kızlar sevilay ve papatya için içimizden hangi dua geliyorsa onu okuyalım allah hamişlerimizi korusun .. ki eminim zaten hepiniz çoktan dua etmişsinizidr onlar için .. her biriniz tertemiz kalplere sahipsiniz ..
1 ve 2 favorim çok tatlilar olsada yesek bugün sahile gittik kedi yeni doğum yapmış 7 tane falan var çok aclardi süt aldık verdik bi yemeleri var görmen lazım dur bende onların resmini atayim
inanmıyorum acaip güzeller .. inşallah birileri alır evine yada bir esnafa yamanırlar ..

Benim koca çok istedi eve almak ama ben astım hastasıyım apartmanda oturmasak yine alırdık ama aynı evde ikimizde yasayamayiz

Evet bende duydum bunu bende uc aydir mide bulantisi bas donmesi mide agrisi gibi seyler vardi hangi mide bulantisi icin ilac kullandiysam gecmedi sonra anneme soyledim dua ile bi teyze baya gobegin düşmüş yarim saat düzelmesi icin ugrastim dedi ve sonrasinda gecti o rahatsizliklar insallah bu ay cok umudum yok ama olurum insallah

Allah razi olaun canm dualarinizi eksik etmediniz coksagolun. Bu ara da iki numaraya bittimmmm :))

allahım hepimize bizim gibi azimlii evlatlar versin inş. svly çok güçlü bi kadın eminim paşası ona güç verecektir.
bend size bizim tosunun resmini becerebilirsem göstereyim

Yaa dimi ama en azindan baksaydi ovu testlerini anlamadigim icin uc gundur ust uste calisiorz esimde istemio hergun olsun ama bende kacircam korkusu var artik bende sıkıldım bu durumdan ama devlete gittim biliosun orda hersey doktorun keyfine gore ozel olsaydi zaten istemesede ben istiorm diye bakardi (

Allah yardimcin olsun cnm benim dikkat et kendine

Ben xol istiyorum ama bakacak kimse yok

Tatlım biz burda hep yanindayiz senin insallah bir an once kanamada durur sende kendini bi toparlarsin herseye daha pozitif bakmaya baslarsin ki suanda bile gayet guclusun bence ayrica cok sanslisin bak annenle ablan yaninda bu konuda bi insanin destekcisi olmasi cok onemli bizde burda destek olucaz hep sana canim

Canim peki bu ay özel taptigin bişey var mı kür yada ovulasyon testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…