ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Ķizlar beri bakın hele.Yarin Zilhicce ayının 1.gunu ve 10 gün boyunca yapılan ibadetler çekilen tesbihler ve tutulan Oruçlar çok sevap.hadi gelin bizde bu 10 gün içinde 4444 salatası terficiye cekelim ve bebegimizi Rabbimizden bol dua ile isteyelim. Bu arada ovulasyon testlerine ve kurlere de devam var mısınız ?

ben varım zaten hamile kalırsam namaza başlicam demiştim onu beklersem ohoo ,ben varm inş.

Bu arada arkadaslar bu 10gundeki ibadetler cok sevap edilen dualar makbulmus 4444duasini da cekelim o da insallah sonuc veriyor

Kimsem yok canim yok anlamında ben gurbetteyim

Kimsem yok canim yok anlamında ben gurbetteyim
Ben yanlis anlamisim canim kusura bakma ama biz senin yanindayiz ne zaman istersen zaten burda dertlesecek birini bulursun ve hepimiz ortak cok onemli bisi paylasiorz etrafimizdakilere soyleyemedigimiz yargilanmaktan korktugumuz hersey icin burda birbirimize destegiz ben cok mutluyum burada olmaktan negatif seyler yasasam bile buraya yazinca rahatliorm iyiki varsiniz kizlar :)

maddi imkanin varsa bi ozel hastaneye git istersen ama zaten bazi ozel hastaneler cok ucuk istemyor ama iste kadin dogum biraz pahali olabiliyor bir arastirabilirsin bence

1 ve 2 favorim çok tatlilar olsada yesek bugün sahile gittik kedi yeni doğum yapmış 7 tane falan var çok aclardi süt aldık verdik bi yemeleri var görmen lazım dur bende onların resmini atayim

ayyyyssss bunlar cok tatli Masallah ben tam bir kedi hastasiyim gorunce icim gitti. Rabbim ne de guzel yaratiyorsun

Kizlar gunaydinn
sahah test yaptim gene dunkunun aynisi. Cizgi bana cok silik geldi varla yok arasi. Sanirim adet gecikmesi cok da dusmeyecegim ustune artik 12 saatte cizgi bi tik bile koyulasmadi iki ayri zamanda yaptigim test nerdeyae ayni. Rabbim en hayirlisini verir Hayirli ugurlu birbgun olsun kizlar

bence de bekle canim, hayirlisi ise ins gunun gecince cikar zaten :) Insallh hamilesindir, guzel haberlerini aliriz

maddi imkanin varsa bi ozel hastaneye git istersen ama zaten bazi ozel hastaneler cok ucuk istemyor ama iste kadin dogum biraz pahali olabiliyor bir arastirabilirsin bence

Zaten bu ayın sonu bat ım eger tutmamışsa yumurta takibi yaptırcam çünkü ovulasyon testleri çok kafamı karıştırdı böylesi daha garanti olcak gibi geliyor

Zaten bu ayın sonu bat ım eger tutmamışsa yumurta takibi yaptırcam çünkü ovulasyon testleri çok kafamı karıştırdı böylesi daha garanti olcak gibi geliyor
valla arkadasim bence de en iyisi imkanin varsa, ben de bi anlam veremedim ovulasyon testime Hem takipte direkt soyluyor doktor catlayacagi zaman, isini garantiye almis olursungerci insallah hamilesindir de gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…