- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.187
- 178
Su asalete bakar misiniz hepsi birbirinden guzeller masallah
ben varım zaten hamile kalırsam namaza başlicam demiştim onu beklersem ohoo ,ben varm inş.Ķizlar beri bakın hele.Yarin Zilhicce ayının 1.gunu ve 10 gün boyunca yapılan ibadetler çekilen tesbihler ve tutulan Oruçlar çok sevap.hadi gelin bizde bu 10 gün içinde 4444 salatası terficiye cekelim ve bebegimizi Rabbimizden bol dua ile isteyelim. Bu arada ovulasyon testlerine ve kurlere de devamvar mısınız ?
sogan kürü yaptim ama tutacagini zannetmiyorum bi dahaki ay daha umutluyum nasip dua ediyorum sadeceCanim peki bu ay özel taptigin bişey var mı kür yada ovulasyon testi.
Kimsem yok canim yok anlamında ben gurbetteyimTatlım biz burda hep yanindayiz senin insallah bir an once kanamada durur sende kendini bi toparlarsin herseye daha pozitif bakmaya baslarsin ki suanda bile gayet guclusun bence ayrica cok sanslisin bak annenle ablan yaninda bu konuda bi insanin destekcisi olmasi cok onemli bizde burda destek olucaz hep sana canim
Ben yanlis anlamisim canim kusura bakma ama biz senin yanindayiz ne zaman istersen zaten burda dertlesecek birini bulursun ve hepimiz ortak cok onemli bisi paylasiorz etrafimizdakilere soyleyemedigimiz yargilanmaktan korktugumuz hersey icin burda birbirimize destegiz ben cok mutluyum burada olmaktan negatif seyler yasasam bile buraya yazinca rahatliorm iyiki varsiniz kizlar :)Kimsem yok canim yok anlamında ben gurbetteyim
ayyy hepsini ayrı ayrı yerimmmm
canm yaa gecmiş olsun çok üzüldüm inanTesekkur ederim kizlar ben bunu bana bir isaret olarak goruyorum artik 10 ay icinde bir bos gebelik ve iki dusuk ben enaz bir sene vicudu dinlenmeye alacagim artik
Yaa dimi ama en azindan baksaydi ovu testlerini anlamadigim icin uc gundur ust uste calisiorz esimde istemio hergun olsun ama bende kacircam korkusu var artik bende sıkıldım bu durumdan ama devlete gittim biliosun orda hersey doktorun keyfine gore ozel olsaydi zaten istemesede ben istiorm diye bakardi(
1 ve 2 favorim çok tatlilar olsada yesekbugün sahile gittik kedi yeni doğum yapmış 7 tane falan var çok aclardi süt aldık verdik bi yemeleri var görmen lazım dur bende onların resmini atayim
bence de bekle canim, hayirlisi ise ins gunun gecince cikar zaten :) Insallh hamilesindir, guzel haberlerini alirizKizlar gunaydinn
sahah test yaptim gene dunkunun aynisi. Cizgi bana cok silik geldi varla yok arasi. Sanirim adet gecikmesi cok da dusmeyecegim ustune artik 12 saatte cizgi bi tik bile koyulasmadi iki ayri zamanda yaptigim test nerdeyae ayni. Rabbim en hayirlisini verir Hayirli ugurlu birbgun olsun kizlar
bu çok tatlıı yaaaa bittim ben buna bende istiyorummm yaaaaa çok güzelllbu da bizim tarçın..Eki Görüntüle 1252461 Eki Görüntüle 1252464
maddi imkanin varsa bi ozel hastaneye git istersen ama zaten bazi ozel hastaneler cok ucuk istemyor ama iste kadin dogum biraz pahali olabiliyor bir arastirabilirsin bence
valla arkadasim bence de en iyisi imkanin varsa, ben de bi anlam veremedim ovulasyon testimeZaten bu ayın sonu bat ım eger tutmamışsa yumurta takibi yaptırcam çünkü ovulasyon testleri çok kafamı karıştırdı böylesi daha garanti olcak gibi geliyor
günaydın kıslarrr güzel birgün geçirmeniz dileği ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?