ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Günaydın kızlar yine gecikme olmaz ise benim bat 2 Ekim. Bu sefer gecikmeden olacağım sanki ve bebiş yok gibi hafif karın ağrısı oldu bugün ve iki gündür acayip sinirlilik
Var. Herhalde adet olacağım.neyse en azından 5 ayin sonunda adetm düzene girer inşallah

Doktor kontrolünde olmasi çok iyi oluyor yumurtanın büyümesini , Endometrium un yeterli kalınlıkta olmasını takip ediyorlar için rahat ediyor ama ovulasyon testi de güzel ikisi birlikte olmalı

valla arkadasim bence de en iyisi imkanin varsa, ben de bi anlam veremedim ovulasyon testime Hem takipte direkt soyluyor doktor catlayacagi zaman, isini garantiye almis olursungerci insallah hamilesindir de gerek kalmaz

valla arkadasim bence de en iyisi imkanin varsa, ben de bi anlam veremedim ovulasyon testime Hem takipte direkt soyluyor doktor catlayacagi zaman, isini garantiye almis olursungerci insallah hamilesindir de gerek kalmaz

Ayy inşallah ama her ay gelen yumurtlama belirtilerim bu ay stresten sanırım gelmedi ovu testi zaten iyice saçmaladı bi koyulaşıo sonra açık oluo sonra tekrar koyulaşıo falan o yüzden tutmamış olabilir pek ümidim yok yani o yüzden en iyisi özelde bi doktor bulup onla bu işi çözmeye çalışmak :)

Maaşallah Kuzumuza, Alkol güzel bir hamilelik geçirmeni nasip etsin .
="papatya_2014, post: 37060527, member: 590155"]maşallah ablası ellerinizden öpecek duruma gelecek [/QUOTE]
Oy

QUOTE="papatya_2014, post: 37060527, member: 590155"]maşallah ablası ellerinizden öpecek duruma gelecek [/QUOTE]

Allah güzel bir hamilelik geçirmeni nasip etsin diyecektim telefondan girince böyle oluyor

Kızlar size birşey sorucam..siz yumurtladığınız zaman bu durumu hissedebiliyor musunuz? Mesala belirtileriniz neler oluyor ve ovu testiyle tutuyormu bu durum?

Kızlar size birşey sorucam..siz yumurtladığınız zaman bu durumu hissedebiliyor musunuz? Mesala belirtileriniz neler oluyor ve ovu testiyle tutuyormu bu durum?
benim kesinlikle hissettim kasıklarım çok ağrıdı sanki adet olacakmışım gibi çok şükür benimki tuttu

benim kesinlikle hissettim kasıklarım çok ağrıdı sanki adet olacakmışım gibi çok şükür benimki tuttu

Tatlım aslında benim de tahmin ettiğim zamanlarda kasıklarım ağrıdı onu dikkate alarak üç gün üst üste çalıştım ama normalde yoğun beyaz bi akıntım olurdu her ay gelen o olmadı o yüzden kafam karıştı acaba yumutladım mı diye mesela şimdi o kasık ağrılarım geçti bat en az üç en çok beş gün var sen bi yorumlasana bu durumu güzel hamişimiz :)

canım benim çift çizgim 4 gün sürdü ben dörtgün boyunca sadece bir gün ara verdim diğer zamanlarda yaptım. çok yakın bi arkadaşımın kınası vardı ona hazırlanıyordum akşama kasık ağrılarım başladı kınaya gittim geldim hala hafif ağrım vardı evdede misafir olduğundan bir daha yapamadım zaten siperm 3 gün rahimde duruyormuş çok şükür tuttmuş. Ayrıca adetime 7 gün felan vardı haff kasık ağrım oldu dedim heralde yine yumurtluyorum bir tane testim kalmıştı baktım tek çizgi vardı sonrada pek önemsemedim hatta kendime hç iyi bakamadım kesin tutmaz diye düşünüyordum adet günümde öğrendim inşallah seninde tuttmuştur canım güzel haberler alırız

Aa aslında hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız benimde tam 7 gün kala başladı kasık ağrılarım üç gün yaptım hatta dünde dördüncü gündü garanti olsun diye yapmak istedim ama midem biraz kötüydü bi de kocaya kızgındım arkamı dönüp yattım şuan hiçbir ağrı sızı his yok bakalım tuttumu acaba benim asıl merak ettiğim senin yumurtladığın günlerde akıntın oldumu benim kafamı karıştıran en büyük şey bu durum malesef sen şuan bizim için en iyi tecrübe kaynağısın kusura bakma soru yağmuru oldu

yok canım ne zaman istersen sorabilirsin. canım akıntım oldu ama bu tabi akıntımı tam olarak yoksa sipermlerden kalanlarmı ona net bişey diyemiyorum çünkü ben günde iki kere çamaşır değiştriyorum ama çok çok yoğun bişey yoktu hafifti

Kizlar birsey sormak istiyorum cevaplarsaniz cok sevinirim. Adetimin 15. Gunu peceteye sildikce acik pembe kanama oldu sonra kesildi.bu ay reglim kisa surdu.suzce neden boyle oldu?ben herzaman yumurtlama gunumu bilirim.

kırmızılar dün gece geldi, mahvoldum. her zaman ki gibi ağrım çok ama içimin acısından ağrı vız geliyor
canım üzülme herşyin hayırlısı bi vakti zamanı vardır. bende ocaktan beri deniyorumçok şükür bu ay tuttu seninde bi vaktin vardır bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…