yok canım ne zaman istersen sorabilirsin. canım akıntım oldu ama bu tabi akıntımı tam olarak yoksa sipermlerden kalanlarmı ona net bişey diyemiyorum çünkü ben günde iki kere çamaşır değiştriyorum ama çok çok yoğun bişey yoktu hafifti
kırmızılar dün gece geldi, mahvoldum. her zaman ki gibi ağrım çok ama içimin acısından ağrı vız geliyor
4 gün boyunca testi yaptın mı ? ben bugun yapacağım tam olarak anlatırmısın nasıl yaptıgını nasıl anladıgını ben bıraz acemıyımdecanım benim çift çizgim 4 gün sürdü ben dörtgün boyunca sadece bir gün ara verdim diğer zamanlarda yaptım. çok yakın bi arkadaşımın kınası vardı ona hazırlanıyordum akşama kasık ağrılarım başladı kınaya gittim geldim hala hafif ağrım vardı evdede misafir olduğundan bir daha yapamadım zaten siperm 3 gün rahimde duruyormuş çok şükür tuttmuş. Ayrıca adetime 7 gün felan vardı haff kasık ağrım oldu dedim heralde yine yumurtluyorum bir tane testim kalmıştı baktım tek çizgi vardı sonrada pek önemsemedim hatta kendime hç iyi bakamadım kesin tutmaz diye düşünüyordum adet günümde öğrendim inşallah seninde tuttmuştur canım güzel haberler alırız
evet canım dört gün boyunca hatta 6 gün yaptım zaten hesaplamıştım 28 günde bir oluyorum 14. gün silikti 15. g4 gün boyunca testi yaptın mı ? ben bugun yapacağım tam olarak anlatırmısın nasıl yaptıgını nasıl anladıgını ben bıraz acemıyımde
ne demek her zaman bekleriz hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırız :)Anladım canım çok saol cevapların için tutmaz diye düşünüodum daha da bişi yapasım kalmadı bat a kadar bakalım kısmet :)
işte benim adetim düzensiz 40 günü bile geçtiği oluyor o yüzden yumurtlama dönemini tesbit etmek çok zor diğer aya kadar devam ederim..çok sevindim senin adına inşallah bende hamile kalırımevet canım dört gün boyunca hatta 6 gün yaptım zaten hesaplamıştım 28 günde bir oluyorum 14. gün silikti 15. g
n koyulaştı sonra 18. gün sancım vardı akşam kınadan gelince baktım silikleşmişti zaten hissettim yumurtanın çatladığını zaten testiniçinde yazıyor kaç günde bir hastalanıyorsan ona göre bakıyorsun ama bazılarının belli olmuyormuş adetten hemen sonra bir sonraki adete kadar yapanlarda var. Ben testi eczaneden altım be 5 tanesi 25 tl ye aldım çok pahalıydı iki kutu aldım 50 tl yaptı ama bazı sitelerde çok uygun fiyattaymış bu ay tutmasaydı bende internetten alıcaktım bakınmaya başlamıştım bile
canım benim çift çizgim 4 gün sürdü ben dörtgün boyunca sadece bir gün ara verdim diğer zamanlarda yaptım. çok yakın bi arkadaşımın kınası vardı ona hazırlanıyordum akşama kasık ağrılarım başladı kınaya gittim geldim hala hafif ağrım vardı evdede misafir olduğundan bir daha yapamadım zaten siperm 3 gün rahimde duruyormuş çok şükür tuttmuş. Ayrıca adetime 7 gün felan vardı haff kasık ağrım oldu dedim heralde yine yumurtluyorum bir tane testim kalmıştı baktım tek çizgi vardı sonrada pek önemsemedim hatta kendime hç iyi bakamadım kesin tutmaz diye düşünüyordum adet günümde öğrendim inşallah seninde tuttmuştur canım güzel haberler alırız
meğer ne zormuş bu işler..denemeye devam Allahtan ümit kesilmezzzDünde, bügünde negatif
ne demek her zaman bekleriz hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırız :)
Moral bozmak yokDünde, bügünde negatif
kesinlikle katılıyorumMoral bozmak yokÇalışmalara devam güzel anne aday adayı sakın üzülme bak böyle üzülürsen beyin bir salgı salgılıyor ve hamile kalmayı engelliyor diyorlar topla kendini iyi olucak ben inanıyorum.
Papatya bak Show tv de Canan Karatay var hamileler bol bol kelle paça yemesi lazım diyorne demek her zaman bekleriz hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırız :)
exzanerlerde %99 olan testler var 10 tl filan onlar garantili hatta dün sormuştum eczaneye için rahat etmesi açısından gidip al yada bir kaç tane daha yap bencekızlar meraba konuşmanızı balla bölerek :) bişey sorcam ben bu sabah yine gebelik testi yaptım ilk yaptığımda varla yok gibiydi farklı marka aldım nova marka kırmızı paket idrar ilk ilerleme aşamasında iken ilk önce ikinci daha sonra control çizgisi çıktı gayette belli idi iki çizgi çıktı fakat idrar yavaş yavaş emdikçe ikinci çizgi kayboldu nasıl iştir bu hiç bişe anlamadım test bozuk olabilirmi fikri olan varmıdır yada başına gelen ??
Cqnım adetin geciktiyse kan testi kesin çözüm hemen hastaneye git test yaptır kafan rahatlasınkızlar meraba konuşmanızı balla bölerek :) bişey sorcam ben bu sabah yine gebelik testi yaptım ilk yaptığımda varla yok gibiydi farklı marka aldım nova marka kırmızı paket idrar ilk ilerleme aşamasında iken ilk önce ikinci daha sonra control çizgisi çıktı gayette belli idi iki çizgi çıktı fakat idrar yavaş yavaş emdikçe ikinci çizgi kayboldu nasıl iştir bu hiç bişe anlamadım test bozuk olabilirmi fikri olan varmıdır yada başına gelen ??
harikasın tatlım maşallahhh sana böyle umut dolu olunduğu sürece o bebişler buraya gelecekGünaydın kızlar bu gün başlıyorum bende ovulasyon testine tekrar hastalanan kızlar sakın üzülmeyin yeni bir ay başladı artık ağlamak yok herkes toparlansın haydi herkes iş başınatestler Aklınızı karıştırıyorsa kolayı var bu ay dişinizi sıkın kocişide ceviz fındıkla balla pekmezle besleyin tüm ay günaşırı ilişkiye girin çift çizgiyi görüncede hergün beraber olun bitti gitti gerisi Allah'a kalıcak buarada bat tarihini bekleyenler dilerim o kırmızıları hiç görmezsiniz ve bize müjdeleri verirsiniz buarada ben dün Çalışmalara başladım hadi boş duranı Allah sevmez hanımlar
Uzulme canim herseyin hayirlisi demekki hayirli zaman degilmis benim de haftaya kirmizi gorme ihtimalim yuksek ama nasip Rabbim verecek olunca sebepleri yaratiyo zatenkırmızılar dün gece geldi, mahvoldum. her zaman ki gibi ağrım çok ama içimin acısından ağrı vız geliyor
adetime iki gün var canım geçmesini beklicem inş vardır ama anlıkta olsa o iki çizgiyi görmek güzeldiCqnım adetin geciktiyse kan testi kesin çözüm hemen hastaneye git test yaptır kafan rahatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?