ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Anladım canım çok saol cevapların için tutmaz diye düşünüodum daha da bişi yapasım kalmadı bat a kadar bakalım kısmet :)

kırmızılar dün gece geldi, mahvoldum. her zaman ki gibi ağrım çok ama içimin acısından ağrı vız geliyor

Canım bu kadar kendini yıpratırsan vücudunun düzeni bile değişir boşver yeni bir ay a başladım herşey çok güzel olacak diye düşün ve elbet en hayırlı zamanı iste hepimiz seni çok iyi anlıyoruz insan çok üzülüyor ama bu da yeni başlangıçlar yeni dönemler demek iyi tarafından bakmaya çalış ve mümkün olduğunca stres yapma

4 gün boyunca testi yaptın mı ? ben bugun yapacağım tam olarak anlatırmısın nasıl yaptıgını nasıl anladıgını ben bıraz acemıyımde

4 gün boyunca testi yaptın mı ? ben bugun yapacağım tam olarak anlatırmısın nasıl yaptıgını nasıl anladıgını ben bıraz acemıyımde
evet canım dört gün boyunca hatta 6 gün yaptım zaten hesaplamıştım 28 günde bir oluyorum 14. gün silikti 15. g
n koyulaştı sonra 18. gün sancım vardı akşam kınadan gelince baktım silikleşmişti zaten hissettim yumurtanın çatladığını zaten testiniçinde yazıyor kaç günde bir hastalanıyorsan ona göre bakıyorsun ama bazılarının belli olmuyormuş adetten hemen sonra bir sonraki adete kadar yapanlarda var. Ben testi eczaneden altım be 5 tanesi 25 tl ye aldım çok pahalıydı iki kutu aldım 50 tl yaptı ama bazı sitelerde çok uygun fiyattaymış bu ay tutmasaydı bende internetten alıcaktım bakınmaya başlamıştım bile

Günaydın kızlar bu gün başlıyorum bende ovulasyon testine tekrar hastalanan kızlar sakın üzülmeyin yeni bir ay başladı artık ağlamak yok herkes toparlansın haydi herkes iş başına testler Aklınızı karıştırıyorsa kolayı var bu ay dişinizi sıkın kocişide ceviz fındıkla balla pekmezle besleyin tüm ay günaşırı ilişkiye girin çift çizgiyi görüncede hergün beraber olun bitti gitti gerisi Allah'a kalıcak buarada bat tarihini bekleyenler dilerim o kırmızıları hiç görmezsiniz ve bize müjdeleri verirsiniz buarada ben dün Çalışmalara başladım hadi boş duranı Allah sevmez hanımlar

işte benim adetim düzensiz 40 günü bile geçtiği oluyor o yüzden yumurtlama dönemini tesbit etmek çok zor diğer aya kadar devam ederim..çok sevindim senin adına inşallah bende hamile kalırım

Ay benimde hafif kasık ağrım var genelde adet öncesi olur ama belki benim bebiş de tutmuştur olabilir mi acaba

ne demek her zaman bekleriz hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırız :)

Amin tatlım inşallah bu arada ben şimdi test yaptım yine bu şekilde çıktı artık yorumlayamıyorum ben bu testi senin çift çizgi olduğu günler T koyumuydu C den?

kızlar meraba konuşmanızı balla bölerek :) bişey sorcam ben bu sabah yine gebelik testi yaptım ilk yaptığımda varla yok gibiydi farklı marka aldım nova marka kırmızı paket idrar ilk ilerleme aşamasında iken ilk önce ikinci daha sonra control çizgisi çıktı gayette belli idi iki çizgi çıktı fakat idrar yavaş yavaş emdikçe ikinci çizgi kayboldu nasıl iştir bu hiç bişe anlamadım test bozuk olabilirmi fikri olan varmıdır yada başına gelen ??

exzanerlerde %99 olan testler var 10 tl filan onlar garantili hatta dün sormuştum eczaneye için rahat etmesi açısından gidip al yada bir kaç tane daha yap bence

Cqnım adetin geciktiyse kan testi kesin çözüm hemen hastaneye git test yaptır kafan rahatlasın

harikasın tatlım maşallahhh sana böyle umut dolu olunduğu sürece o bebişler buraya gelecek Rabbim yardımcınız olsun dualarım hep sizinle güzel haberler bekliyorum

kırmızılar dün gece geldi, mahvoldum. her zaman ki gibi ağrım çok ama içimin acısından ağrı vız geliyor
Uzulme canim herseyin hayirlisi demekki hayirli zaman degilmis benim de haftaya kirmizi gorme ihtimalim yuksek ama nasip Rabbim verecek olunca sebepleri yaratiyo zaten

Cqnım adetin geciktiyse kan testi kesin çözüm hemen hastaneye git test yaptır kafan rahatlasın
adetime iki gün var canım geçmesini beklicem inş vardır ama anlıkta olsa o iki çizgiyi görmek güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…