Cevizi sen yiyip iceceksinnaaaaaaa dur denicem .. ceviz olayını yeni duydum..annem içiyor o cevizin suyunu kolestrolu düşürüyormuş..vardır onda içiririm..birde o türk kahvesi olayı aynen bizdede öyle nefret ederdi eşim şimdi mama yedikten sonra aslışko bi türk kahvesi yapta içelim diyor
Kahvalti etmeden yapacakmiyimevet sonra eğer gece ilişki olacaksa sabaha kadar fazla hareket etmemeye çalış sırt üstü yat sabahtan sonra yine sıvı tüketmeden temiz olarak uygun saati bul testini tekrarla cnm
kahvlı apabirnama sıvı tiketme fazla bu püf noktas ayrıntıyı kaçrma oracaklaı varsaevapyımKahvalti etmeden yapacakmiyim
bunu yeni mi yaptın ..Eki Görüntüle 1236529
kızlar t çizgisine bakın ilk çizgiden ne kadar koyu
ne zmaan yaptın bunları ..yeni mi yoksa bunları yaptıktan sonra hamiş mi oldun ?Eki Görüntüle 1236532
bu da tamamı 11 ci günü yapmaya başladım ben 16 cı günde bıraktım...
evet yeni canım hamiş değilim daha beklemedeyim geçen hafta perşembe başladım salı bitirdim bekleme aşamasındayım şuan başlığı gördüm ama fırsatım yoktu aranıza katılmaya oğlan sünnet oldu anca katıldım aranıza :)ne zmaan yaptın bunları ..yeni mi yoksa bunları yaptıktan sonra hamiş mi oldun ?
canım benim inşallah hamişsindir .. oğluşunda sünneti hayırlı uğulu olsun kocaman adam oldu artık desene senin meleğin :)evet yeni canım hamiş değilim daha beklemedeyim geçen hafta perşembe başladım salı bitirdim bekleme aşamasındayım şuan başlığı gördüm ama fırsatım yoktu aranıza katılmaya oğlan sünnet oldu anca katıldım aranıza :)
bu geçen hafta pazar çıkan sonucum cumartesi gayet silikken pazar birden ilkinden daha koyu çıktı muhtemelen salı çatladı diye düşünüyorum ama ilişki olmadı pazartesi olmuştu ama gittise gitmiştir artık nedem :)bunu yeni mi yaptın ..
evet çok teşşekkür ederim çok güzel bi duygu rabbim isteyen kadir kıymet bilicek herkeze yaşatsın inş.canım benim inşallah hamişsindir .. oğluşunda sünneti hayırlı uğulu olsun kocaman adam oldu artık desene senin meleğin :)
peki benim son 2 gündür koyduğum resimlere bir bakarmısın 14.gün ve bu gün 2 çizgide kırmızı çatlamadımı hala yada hala yumurtlamadım mı ?? sende bir yorum yaparmısın?bu geçen hafta pazar çıkan sonucum cumartesi gayet silikken pazar birden ilkinden daha koyu çıktı muhtemelen salı çatladı diye düşünüyorum ama ilişki olmadı pazartesi olmuştu ama gittise gitmiştir artık nedem :)
muhtemelen çatlamıştır işleme geçmek gerek bu durumdapeki benim son 2 gündür koyduğum resimlere bir bakarmısın 14.gün ve bu gün 2 çizgide kırmızı çatlamadımı hala yada hala yumurtlamadım mı ?? sende bir yorum yaparmısın?
canım çıkmam gerekli eşim geliyor dışarı çıkıcaz sen yaz elimden geldiği kadar yardımcı olurum rabbim herkezin gönlüne göre versin...peki benim son 2 gündür koyduğum resimlere bir bakarmısın 14.gün ve bu gün 2 çizgide kırmızı çatlamadımı hala yada hala yumurtlamadım mı ?? sende bir yorum yaparmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?