ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Cevizi sen yiyio
Cevizi sen yiyip iceceksinn

olasyn testi yapanlar sıvı tüketimi az olıır eğerkesin tereddütsüz sonuçlar isiyorsanız.....

kızlar t çizgisine bakın ilk çizgiden ne kadar koyu

bu da tamamı 11 ci günü yapmaya başladım ben 16 cı günde bıraktım...

ne zmaan yaptın bunları ..yeni mi yoksa bunları yaptıktan sonra hamiş mi oldun ?
evet yeni canım hamiş değilim daha beklemedeyim geçen hafta perşembe başladım salı bitirdim bekleme aşamasındayım şuan başlığı gördüm ama fırsatım yoktu aranıza katılmaya oğlan sünnet oldu anca katıldım aranıza :)

canım benim inşallah hamişsindir .. oğluşunda sünneti hayırlı uğulu olsun kocaman adam oldu artık desene senin meleğin :)

bunu yeni mi yaptın ..
bu geçen hafta pazar çıkan sonucum cumartesi gayet silikken pazar birden ilkinden daha koyu çıktı muhtemelen salı çatladı diye düşünüyorum ama ilişki olmadı pazartesi olmuştu ama gittise gitmiştir artık nedem :)

canım benim inşallah hamişsindir .. oğluşunda sünneti hayırlı uğulu olsun kocaman adam oldu artık desene senin meleğin :)
evet çok teşşekkür ederim çok güzel bi duygu rabbim isteyen kadir kıymet bilicek herkeze yaşatsın inş.

peki benim son 2 gündür koyduğum resimlere bir bakarmısın 14.gün ve bu gün 2 çizgide kırmızı çatlamadımı hala yada hala yumurtlamadım mı ?? sende bir yorum yaparmısın?

beklemene değecektr inşallah bende dün sipariş verdim ovi. için bakalım ne olacak

silikleşmeye başlamış canım bence şu 3 günü iyi değerlendir...
dünü değerlendirdinmi ?

peki benim son 2 gündür koyduğum resimlere bir bakarmısın 14.gün ve bu gün 2 çizgide kırmızı çatlamadımı hala yada hala yumurtlamadım mı ?? sende bir yorum yaparmısın?
muhtemelen çatlamıştır işleme geçmek gerek bu durumda

canım çıkmam gerekli eşim geliyor dışarı çıkıcaz sen yaz elimden geldiği kadar yardımcı olurum rabbim herkezin gönlüne göre versin...

kızlar çin takvimini biliyormusnuz kesin duymuşsunuzdur o takvimide burayakoyucam..bakalım hangi ayda hamiş olucaz ve cinsiyetini takvim tutturacakmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…