ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

bu arada batıma iki güncük kaldıııı. arada karnım ve belim ağrıyoo ama ara ara. onun dısında kasık batması neyiinn yookkkk hamişliğe dair hiçbir belirtim yookkk

benimki pc başında şavaşıyo anca çok yorma kendini gecede savaşcaz dedim gözleri pörtledi seni özlememe izin vermicen mi diyo ayyy yazık yaaa bıktı hemen
Bende bu ay Gestapo gibiyim daha adet Bittiği gün başladım işine gelirse bu ay bir dahaki adet Gününe kadar gün aşırı çalışıcaz dedim garibime kal geldi

hos buldummmm ayyy geç oldu ama kedicikleri gördümmm kurban olurum onları vereneeeee birincisine bayıldım ben de istiyorummmmmm eşimle anlaştık şu an almıyor eve ama Rabbim bize bebiş nasip etmezse kedicik alcaz

sende bendensin kız bebiş işlerine ara verip kediye yönelcem galiba

Bende bu ay Gestapo gibiyim daha adet Bittiği gün başladım işine gelirse bu ay bir dahaki adet Gününe kadar gün aşırı çalışıcaz dedim garibime kal geldi
Ay benimkide işten geldi duşunu aldı geldi diyor ki hadi bebek yapmiyoz mu? Ahahah benim uykum var dedim yuh dedi.ama ilerleyen saatlerde kaçınılmaz. Çay yaptım disimi fircaladim içmm diyor

Cocuk istiyosa gider heralde ben onunlada bi konusiyim cok tesekurler sayenizde baya bilgi edindim.

Kızlar hem kediş alın hemde bebiş yapın aşılarını düzenli yaptırdıktan sonra hiç bir tehlikesi yok yurt dışında görmüyomusunuz bebekler kediler köpeklerle büyüyo ama sokaktan kurtarın alırsanız olur mu hatta bizim veteriner bedava veriyor yavru kedi aşıları falan yapılmış bir Sürü var onda :)

neyle besliyon sen herifini kızzzzz
Bol bol et ve bal yiyor. Babası bal işiyle uğraşıyor her sabah kahvaltida bol bol yiyo ondan mi acaba hergün yapsak yorgunum demiyor. Ama ben istemiyorum. Ay çok güldüm şimdi gelmiş diyor ki şu kadınlar kulübüne yazdığın kadar benle ilgilenseydin ben şimdi sana ikiz dogurtmustum

kızzz ben hiç tehlikesinde değilim küçükken bir sürü kedim oldu koynumda yatardım geceleri nasıl da sıcacık tutardı benikoçiş ikna olsa simdi gider alırım. aslıııı bana da bi yorum yappp benle ilgili ne hissediyon? iki günüm kaldı ama hiç belirtim yoookkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…