- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Hoş geldinMerhabalar kızlarrrr bizim nette problem vardı giremedim bayağıdır nasılız bakalım ne var ne yoookkkk ? hepinizi çok özledimmmmmmmmmmmmmm....
Ahahah seninki benimkinden daha kisaymis hadi bakalım önce senin müjdeli haberini alacağız desene
Bende bu ay Gestapo gibiyim daha adet Bittiği gün başladım işine gelirse bu ay bir dahaki adet Gününe kadar gün aşırı çalışıcaz dedim garibime kal geldibenimki pc başında şavaşıyo ancaçok yorma kendini gecede savaşcaz dedim gözleri pörtledi seni özlememe izin vermicen mi diyo ayyy yazık yaaa bıktı hemen
hos buldummmm ayyy geç oldu ama kedicikleri gördümmm kurban olurum onları vereneeeee birincisine bayıldım ben de istiyorummmmmmHoş geldin
hos buldummmm ayyy geç oldu ama kedicikleri gördümmm kurban olurum onları vereneeeee birincisine bayıldım ben de istiyorummmmmmeşimle anlaştık şu an almıyor eve ama Rabbim bize bebiş nasip etmezse kedicik alcaz
ben evlendiğimizden beri istiyorum kedi hastasıyım çok seviyorum evde istemiyo sırf o heves etti diye sultan papaganı aldık bi ara. ama kedi almıyo yok diyosende bendensin kız bebiş işlerine ara verip kediye yönelcem galiba
Ay benimkide işten geldi duşunu aldı geldi diyor ki hadi bebek yapmiyoz mu? Ahahah benim uykum var dedim yuh dedi.ama ilerleyen saatlerde kaçınılmaz. Çay yaptım disimi fircaladim içmmBende bu ay Gestapo gibiyim daha adet Bittiği gün başladım işine gelirse bu ay bir dahaki adet Gününe kadar gün aşırı çalışıcaz dedim garibime kal geldi
ben evlendiğimizden beri istiyorum kedi hastasıyım çok seviyorum evde istemiyo sırf o heves etti diye sultan papaganı aldık bi ara. ama kedi almıyo yok diyobebiş olmazsa birlikte alalım ikimiz
Cocuk istiyosa gider heralde ben onunlada bi konusiyim cok tesekurler sayenizde baya bilgi edindim.Süper o zaman ana sen genede git hatta eşin o konularda rahatım bilmiyorum ama oda Üroloji de muayene olabilir sperm sayısını ve kalitesini hesaplıyorlar benim eşim bu ayda hamiş olmazsam gidecek .. Arkadaşımın eşi gitti çocuğun spermlrri yavaş çıktı vitamin verdiler düzeldi
Ay benimkide işten geldi duşunu aldı geldi diyor ki hadi bebek yapmiyoz mu? Ahahah benim uykum var dedim yuh dedi.ama ilerleyen saatlerde kaçınılmaz. Çay yaptım disimi fircaladim içmmdiyor
Koptum allah seni ne yapmasınneyle besliyon sen herifini kızzzzz
Ay benimkide işten geldi duşunu aldı geldi diyor ki hadi bebek yapmiyoz mu? Ahahah benim uykum var dedim yuh dedi.ama ilerleyen saatlerde kaçınılmaz. Çay yaptım disimi fircaladim içmmdiyor
Bol bol et ve bal yiyor. Babası bal işiyle uğraşıyor her sabah kahvaltida bol bol yiyo ondan mi acaba hergün yapsak yorgunum demiyor. Ama ben istemiyorum. Ay çok güldüm şimdi gelmiş diyor ki şu kadınlar kulübüne yazdığın kadar benle ilgilenseydin ben şimdi sana ikiz dogurtmustumneyle besliyon sen herifini kızzzzz
kızzz ben hiç tehlikesinde değilim küçükken bir sürü kedim oldu koynumda yatardım geceleri nasıl da sıcacık tutardı beniKızlar hem kediş alın hemde bebiş yapın aşılarını düzenli yaptırdıktan sonra hiç bir tehlikesi yok yurt dışında görmüyomusunuz bebekler kediler köpeklerle büyüyo ama sokaktan kurtarın alırsanız olur mu hatta bizim veteriner bedava veriyor yavru kedi aşıları falan yapılmış bir Sürü var onda :)
bugün batın mıydı kuzus senin?Kizlar karnim arada yumruk atilmis gibi agriyor ben usuttum mu acaba
Kizlar karnim arada yumruk atilmis gibi agriyor ben usuttum mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?