- 17 Aralık 2013
- 1.867
- 1.375
- 358
Cok gecmis olsun benimde cok fazla degil ara ara kasik agrisi olur sizinki nasil di bahsedebilirmisiniz biraz
Valla benim hissiyatım biz komple 2014 bitmeden hamiş kalıcaz öyle bir hissiyatım var ..kızzz ben hiç tehlikesinde değilim küçükken bir sürü kedim oldu koynumda yatardım geceleri nasıl da sıcacık tutardı benikoçiş ikna olsa simdi gider alırım. aslıııı bana da bi yorum yappp benle ilgili ne hissediyon? iki günüm kaldı ama hiç belirtim yoookkkkk
Tatlim bu dua salavat-i serif ayet olmadığı için abdest ve bir seferde okumak şart değil ama neeksik ne fazla olmaması gerekiyorKizlar 4444 duasini abdestli vr bir seferde mi okuyoruz
Tatlim bencede 3ay kadar dinlen yoksa allah korusun yine ayni sey gerceklesirİsteresen bi iki ay dinlen benim gibi olma
Sen hamiş olmayasın kızKizlar karnim arada yumruk atilmis gibi agriyor ben usuttum mu acaba
bugün batın mıydı kuzus senin?
sonbahar geldi kuzum havalar serinledi ayakları üşütüyoz isteristemez karın ağrılarını ben ona yoruyom ama senin bat geçti sen bize uyma hamiş ol inşallah
bat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 ..................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ - @hafizekbr .........................................................BAT 23 EYLÜL
BEKLEMEDE vivianne ..........................................................BAT 24 EYLÜL BEKLEMEDE - @backspace55....................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE - @masal2010.......................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE - @smyyali ...........................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE - @kecozz..............................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE - @murnur55 ........................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE - @lale-naren........................................................BAT 28 EYLÜL
AŞILAMA - @plasure.............................................................BAT 28 EYLÜL
- @efe11 ................................................................BAT 28 EYLÜL
- V vuslat13 ..........................................................BAT 28 EYLÜL
nurgulu ............................................................BAT 29 EYLÜL - @afrodit26 .........................................................BAT 2 EKİM
demir6133 .......................................................BAT 2 EKİM - @mercimeque ....................................................BAT 4 EKİM
TIRMIK ..........................................................BAT 4 EKİM - @pretty1406.......................................................BAT 5 EKİM
- @allbaby.............................................................BAT 6 EKİM
- @berna83...........................................................BAT 6 EKİM
- @sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM
- @010712.............................................................BAT 10 EKİM
- @dududada ........................................................BAT 11 EKİM
- @21DAMLA........................................................BAT 12 EKİM
- @zeytin85 ..........................................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
lovelyemir .........................................................BAT 15 EKİM Kedili0983 ..........................................................BAT 21 EKİM svly4414 ...............................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
Valla benim hissiyatım biz komple 2014 bitmeden hamiş kalıcaz öyle bir hissiyatım var ..
Valla az önce yazdım ya sana hamişmisin acaba diye .. valla hissiyat değil mantığım Konuşuyor :)benim icin yorumun var mi asli :)
Bu jeli bnde duymuşdm çok pahalı bu yüzden yumurtlama haftanda kullanman daha mantıklı.
Kızlar bişey soracağım şimdi bende preseed jel var ya onu her ilişkide kullanayim mi yoksa sadece yumurtlama günlerinde mi kullanayim kararsız kaldım
Canim.nisam ayinda bende bi dusuk yasadim.o batmalari iyi biliyorum cok sukur bunlar oyle degil. Cok tsk ederim cnm sagollSol kasikta özellikle iğne batması şeklinde sancı bazen de adet ağrısı gibi kasılmalar vardı canım moralini bozmak için değil sadece dikkatli olman için söylüyorum tabi seninki rahim büyümesine bağlı da olabilir bebis büyüdüğü için.
Üzülme canım burda beraber ovulasyon yaparsın bizle istersen :)Kızlar benim bat tarihim 29 eylül.Ben bu ay dr kontrolünde klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum.doktorum 25 eylülde gebelik tahlili yap dedi ve bende sabah evde tahlil yaptım ve sonuç yine hüsran negatif çıktı çok üzüldüm kocama o güzel müjdeyi yine veremedim.Bi dahaki aya inşallah rabbim yüzümü güldürür.
Kız o ne ilk defa duydum nette baktım şimdi 100 tl ay o parayı veremem bn onun yerine günlüğü 30 tl sultanahmetten rehber kiralarım spermlere o yol göstersin
Kızlar bişey soracağım şimdi bende preseed jel var ya onu her ilişkide kullanayim mi yoksa sadece yumurtlama günlerinde mi kullanayim kararsız kaldım
Üzülmemek elde değil evdeki o yanlızlığı anlatamam çok zor bunu ancak bizim durumumuzdakiler anlar canımÜzülme canım burda beraber ovulasyon yaparsın bizle istersen :)
evde yaptığın testte çıkar mı ki canım daha, kan testi yaptırman lazım değil mi??Kızlar benim bat tarihim 29 eylül.Ben bu ay dr kontrolünde klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum.doktorum 25 eylülde gebelik tahlili yap dedi ve bende sabah evde tahlil yaptım ve sonuç yine hüsran negatif çıktı çok üzüldüm kocama o güzel müjdeyi yine veremedim.Bi dahaki aya inşallah rabbim yüzümü güldürür.
kedidaş arkadaşım bana da yorum yaapp nolurValla az önce yazdım ya sana hamişmisin acaba diye .. valla hissiyat değil mantığım Konuşuyor :)
Caniko valla keske öyle bir kabiliyetim gercekten olsa ama tüm kalbimle isterim hepimiz hamiş olalım bak bu 10 gün çok mübarek bir dönem bol bol dua et tatlım Zilhicce Ay'ı bu ay bu günden itibaren önümüzdeki 9 gün çok mübarekkedidaş arkadaşım bana da yorum yaapp nolurgerçi biz bu ay çalışmalarda çok tembel çıktık yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?