ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Cok gecmis olsun benimde cok fazla degil ara ara kasik agrisi olur sizinki nasil di bahsedebilirmisiniz biraz

lSol kasikta özellikle iğne batması şeklinde sancı bazen de adet ağrısı gibi kasılmalar vardı canım moralini bozmak için değil sadece dikkatli olman için söylüyorum tabi seninki rahim büyümesine bağlı da olabilir bebis büyüdüğü için.

Valla benim hissiyatım biz komple 2014 bitmeden hamiş kalıcaz öyle bir hissiyatım var ..

bugün batın mıydı kuzus senin?

bat dundu canim

sonbahar geldi kuzum havalar serinledi ayakları üşütüyoz isteristemez karın ağrılarını ben ona yoruyom ama senin bat geçti sen bize uyma hamiş ol inşallah

olabilir canim yatmadan gecmiyor belim kutuk gibi ya ayaktabkalinca kotu oluyorum daha once hic boyle olmadi esime bile kizdim her seye ben kosuyorum cayini bari sen al ölüyorum uykum var yatacagim ben dedim. Cok yorgunum diyor bana. Kufur gibi ben tumgun yatiyorum sanki.

uzaninca her sey super ama ayakta olunca ölüyorum Rabbim affetsin bu gece de hepimize okuyacaktim kizlar ama cok yorgunum.

Kızlar bişey soracağım şimdi bende preseed jel var ya onu her ilişkide kullanayim mi yoksa sadece yumurtlama günlerinde mi kullanayim kararsız kaldım

Kızlar benim bat tarihim 29 eylül.Ben bu ay dr kontrolünde klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum.doktorum 25 eylülde gebelik tahlili yap dedi ve bende sabah evde tahlil yaptım ve sonuç yine hüsran negatif çıktı çok üzüldüm kocama o güzel müjdeyi yine veremedim.Bi dahaki aya inşallah rabbim yüzümü güldürür.

Canim.nisam ayinda bende bi dusuk yasadim.o batmalari iyi biliyorum cok sukur bunlar oyle degil. Cok tsk ederim cnm sagol

Üzülme canım burda beraber ovulasyon yaparsın bizle istersen :)

Kızlar bişey soracağım şimdi bende preseed jel var ya onu her ilişkide kullanayim mi yoksa sadece yumurtlama günlerinde mi kullanayim kararsız kaldım
Kız o ne ilk defa duydum nette baktım şimdi 100 tl ay o parayı veremem bn onun yerine günlüğü 30 tl sultanahmetten rehber kiralarım spermlere o yol göstersin

Kızlar kafam o kadar karışıkki nadıl bi yol izleyeyim bilemiyorum bu ay aşılamamı yapsam diye düşünüyorum ama bat tarihim büyük bir ihtimal bayrama denk gelecek.Bebişimin biran önce gelmesini istiyorum

evde yaptığın testte çıkar mı ki canım daha, kan testi yaptırman lazım değil mi??

kedidaş arkadaşım bana da yorum yaapp nolur gerçi biz bu ay çalışmalarda çok tembel çıktık yaa..
Caniko valla keske öyle bir kabiliyetim gercekten olsa ama tüm kalbimle isterim hepimiz hamiş olalım bak bu 10 gün çok mübarek bir dönem bol bol dua et tatlım Zilhicce Ay'ı bu ay bu günden itibaren önümüzdeki 9 gün çok mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…