Hayirlisi olsun canim ins ovulasyon testini kullanir onumuzdeki aya hamile kalirsinkızlar bende başlıyorum bu ayın sonunda ovulasyon testine bu ay hamiş olamadım
inş bakalım adetim çok dengesizleşti bir bebek düşürdükten snra blki o yol gösterirHayirlisi olsun canim ins ovulasyon testini kullanir onumuzdeki aya hamile kalirsin
Canim bu gruptaki herkes ayni dertten muzdarip, emin ol her birimiz anliyorus seni cunku bizler de ayni durumdayiz. Ama uzul uzul nereye kadar, elimizden geleni yapiyoruz gerisi hayirlisi...Üzülmemek elde değil evdeki o yanlızlığı anlatamam çok zor bunu ancak bizim durumumuzdakiler anlar canım
ben de ilk defa duyuyorum ne ise yariyomus o yahu
Kızlar bişey soracağım şimdi bende preseed jel var ya onu her ilişkide kullanayim mi yoksa sadece yumurtlama günlerinde mi kullanayim kararsız kaldım
Üzülmemek elde değil evdeki o yanlızlığı anlatamam çok zor bunu ancak bizim durumumuzdakiler anlar canım
kac ay oldu dusuk yapali?inş bakalım adetim çok dengesizleşti bir bebek düşürdükten snra blki o yol gösterir
2 ay cnm doktorum bana kendiğinden düştüğü için bir adet dönemi geçti bu bnm ikinci adetimkac ay oldu dusuk yapali?
Allah dermansiz dert vermesin, ins hayirlisi ile hepimizin olur bebisleri..Ben de üzülüp duruyordum meğer gittiğim ilk doktor rahim duvarımın ince olduğunu farketmemiş. Doktorlarda kolturmak da üzüyor hepimizi. Ama pozitif ve umutlu olmalıyız yoksa eziyet haline gelir hayat. Zor biliyorum ama hepimiz olumlu düşünmeliyiz.
Daha cok yeni bence sen hamile degilim diye uzulme, rahim bir dinlensin hazir olunca yine hamile kalirsin. Ben de dusuk yaptim gecen sene doktor en az 3 ay bekleyeceksin dedi.2 ay cnm doktorum bana kendiğinden düştüğü için bir adet dönemi geçti bu bnm ikinci adetim
ben de ilk defa duyuyorum ne ise yariyomus o yahu
Bana da mantikli geldi bu yorum cunku normalde spermlerden en guclu en saglikli olani sonunda kalip yumurtadan girebiliyor.Vajina asitli bir ortam olduğu için spermcağızlar daha içeri girer girmez ölmeye başlıyorlar, bir kısmı ilerleyebiliyor. Bu jel en başta ölmelerini engelliyor fakat internette yabancı bir kaynakta o ölenlerin sağlıksız olanlar olduğunu ve bu jelin hasta spermleri yumurtaya taşıdığı için düşük riskini arttırdığını okudum. Ne kadar doğru bilmiyorum çünkü doktor yorumu değildi
Oyle tabii de iste bir umit insan her seyi de yaptigindan emin olmak istiyor, o yuzden kullananlarin da vardir bir bildigi..Bi de sperm anomalisi varsa, rahimde bir sorun varsa jelin yapabileceği bir şey yok yazıyor preseedün kendi sitesinde. E yani her şey düzgünse zaten hamile kalırız, jeli niye kullanayım?! Di mi? :)
Bana da mantikli geldi bu yorum cunku normalde spermlerden en guclu en saglikli olani sonunda kalip yumurtadan girebiliyor.
Ben de senin gibi düşünüyorum. İnsan vajinadan spermlerin elinden tutup yumurtaya ulaştırmasını bekliyor ama nerdeee : )))
Oyle tabii de iste bir umit insan her seyi de yaptigindan emin olmak istiyor, o yuzden kullananlarin da vardir bir bildigi..
Valla ne diyim bilemedim regli oluyorsan kasik agrin falan olur bilirsin sanki...KIZLAARRRRRRBatıma 2 gün var afedersiniz de bi saat kadar önce eşimle o işten sonra uzandım hemen kalkmadım yine ne olur ne olmaz 45 dk dalmışım o ara. sonra abdest alacaktım kalktm lavaboya. bir damla kan geldi şimdi bsy yok kediliasyaaa aynen seninki gibi peçeteye geldi bi daha yok adet mi oluyorummmmm istemiyorum gelmesinnnnnn....
Bu rahim kalinligi inceligi olayini da ilk defa burda duydum, simdi kalinlastirmak icin yine mi ilac kullancakmissin?Öyle tabii ki. Ben elimden geleni yapayım da gerisi allaha kalsın diyoruz. Ama çok bıçaksırtı işler bunlar. Rahim duvarım gereğinden kalın diye doğum kontrol hapı kullandım, şimdi de gereğinden ince. Doktora sormadan kullanmamak lazım jeli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?