Bu rahim kalinligi inceligi olayini da ilk defa burda duydum, simdi kalinlastirmak icin yine mi ilac kullancakmissin?
yok canım zaten iki saat önce de yazdım ağrım falan yok diye hiçbir belirtim de yok ne adet ne de kasık agrısı falan. afedersin hani içimdekiler çıkmasın diye peceteyle tutup gittim pecetede bsy yok kan falan oturunca damladı baska da bsy görmedim sonra gelmiyo peceteye falan da. hani ilişkiden sonra olunca da korktum.Valla ne diyim bilemedim regli oluyorsan kasik agrin falan olur bilirsin sanki...
Allah allahhh.. Insallah bir an once duzelir canim. Bu doktorlari da anlamak ne mumkun, allah yokluklarini aratmasin ama ellerine de dusurmesinBir süre (6 ay!!!) bekleyecekmişim. Kendi düzelmezse ilaç kullanacakmışım. İlk doktor dene diye yolladı 3 aydır her adet günü ağlıyordum, başka doktor 6 ayda toparlar dedi. Benim 2 ayım falan kalmış oluyor neyse ki... Ama çok bıktım rahim duvarı işinden. 4 sene önce kalındı, incelmeyince kazıyarak (kürtaj gibi) incelttiler ilaçlar inceltemedi. Şimdi de fazla inceymiş. Siniri bozuluyor insanın duyunca.
Allah allahhh.. Insallah bir an once duzelir canim. Bu doktorlari da anlamak ne mumkun, allah yokluklarini aratmasin ama ellerine de dusurmesin
Agrin yoksa degildir o zaman canim devami da yok diyorsun bence korkulacak bir sey yok.yok canım zaten iki saat önce de yazdım ağrım falan yok diye hiçbir belirtim de yok ne adet ne de kasık agrısı falan. afedersin hani içimdekiler çıkmasın diye peceteyle tutup gittim pecetede bsy yok kan falan oturunca damladı baska da bsy görmedim sonra gelmiyo peceteye falan da. hani ilişkiden sonra olunca da korktum.
Ben de üzülüp duruyordum meğer gittiğim ilk doktor rahim duvarımın ince olduğunu farketmemiş. Doktorlarda kolturmak da üzüyor hepimizi. Ama pozitif ve umutlu olmalıyız yoksa eziyet haline gelir hayat. Zor biliyorum ama hepimiz olumlu düşünmeliyiz.
şimdi peki bebiş var mı yani ne kadar sonra oldu varsada ?Daha cok yeni bence sen hamile degilim diye uzulme, rahim bir dinlensin hazir olunca yine hamile kalirsin. Ben de dusuk yaptim gecen sene doktor en az 3 ay bekleyeceksin dedi.
Sabah gelmemiş ise inşallah gelmez bende 17:30 da başlamıştı azıcık silik gelmişti taaaa gece yarısından sonra saat 01:30-02:00 arası hastalanmıştım sen altına ne olur ne olmaz bir pet koy tatlım gelen sıvıyı daha net takip edebilmek için inşallah olmazsınKIZLAARRRRRRBatıma 2 gün var afedersiniz de bi saat kadar önce eşimle o işten sonra uzandım hemen kalkmadım yine ne olur ne olmaz 45 dk dalmışım o ara. sonra abdest alacaktım kalktm lavaboya. bir damla kan geldi şimdi bsy yok kediliasyaaa aynen seninki gibi peçeteye geldi bi daha yok adet mi oluyorummmmm istemiyorum gelmesinnnnnn....
lavaboda bir damla geldi gördüm de başka yokSabah gelmemiş ise inşallah gelmez bende 17:30 da başlamıştı azıcık silik gelmişti taaaa gece yarısından sonra saat 01:30-02:00 arası hastalanmıştım sen altına ne olur ne olmaz bir pet koy tatlım gelen sıvıyı daha net takip edebilmek için inşallah olmazsın
Yok guzelim, yani ben gecen sene dusuk yapinca zor oldu baya ameliyat fln, bir de islerim de cok yogundu tekrar dusunmedik bu seneye kadar, bu ay ilk defa tekrar istedikşimdi peki bebiş var mı yani ne kadar sonra oldu varsada ?
Kız o ne ilk defa duydum nette baktım şimdi 100 tl ay o parayı veremem bn onun yerine günlüğü 30 tl sultanahmetten rehber kiralarım spermlere o yol göstersin
Kontrol etme bak sen yat bir güzel uyu sabah inşallah gelmemiş olur gelmişsede dert etme adet bittikten sonra Çalışmalara devam edersin inşallah olucak tatlım hepimiz hamiş olucaz ama olucaksada hayırlı evlatlarımız olsun sağlıklı sıhhatli olsun içini ferah tut tutmamışa bu ay vardır Allah'ın bir bildiği ama inşallah tutmuştur lütfen yat uyu Allah'a güven canım benimlavaboda bir damla geldi gördüm de başka yokkoydum canım ama ne olur gelmesin ne olurrrrr gece de kontrol ederim
Sipermlerin hızını artiriyormus rahimde ilerlemesini kolaylaştırıyor Muş bu jel ile hamile kalan çok varben de ilk defa duyuyorum ne ise yariyomus o yahu
Önce sen sonra ben kuzucum .. Yurtdışındaki paylaşımları okudum ordaki kadınlar yumurtladıkları gün ve çatlama günü yani çift çizgiyi gördükleri dönemde kullanıyorlarmış o en şanslı 4 gün öyle yazmışlar sende işe yararsa bende alırım şaka makaAllah seni hamiş bıraksın emi
hadi inş o zmn olur rabbim zorlamadan nasip edenlerden etsnYok guzelim, yani ben gecen sene dusuk yapinca zor oldu baya ameliyat fln, bir de islerim de cok yogundu tekrar dusunmedik bu seneye kadar, bu ay ilk defa tekrar istedik
Rabbim de olmasa baska sıgınacak kimsemiz yok ki. dediğin gibi ben uyumaya calısayım yoksa dakikada bir lavaboya giderim ben uyuyamam da. düsünmemeye calısayım en iyisi. ama adet gibi sankiKontrol etme bak sen yat bir güzel uyu sabah inşallah gelmemiş olur gelmişsede dert etme adet bittikten sonra Çalışmalara devam edersin inşallah olucak tatlım hepimiz hamiş olucaz ama olucaksada hayırlı evlatlarımız olsun sağlıklı sıhhatli olsun içini ferah tut tutmamışa bu ay vardır Allah'ın bir bildiği ama inşallah tutmuştur lütfen yat uyu Allah'a güven canım benim
pressed mi? ben kullandım mayısta ama olmadı. ondan artakalanı da bu ay kullandım az az ama. çünkü kalmamıstı fazlaÖnce sen sonra ben kuzucum .. Yurtdışındaki paylaşımları okudum ordaki kadınlar yumurtladıkları gün ve çatlama günü yani çift çizgiyi gördükleri dönemde kullanıyorlarmış o en şanslı 4 gün öyle yazmışlar sende işe yararsa bende alırım şaka maka
Benim 32 yaşında kuzenim var almanyada doktorlar çocuğun olmaz tüp bebek dediler. Bu jel den kullandığı ay hamile kaldı. Banada o söyledi burda bulamasaydim o gonderecekti bana ama buldum. Ilkdefa bu ay kullanacagim inş ilk ayda ise yarar ama 3 ayda hamile kalma şansın cokmuşÖnce sen sonra ben kuzucum .. Yurtdışındaki paylaşımları okudum ordaki kadınlar yumurtladıkları gün ve çatlama günü yani çift çizgiyi gördükleri dönemde kullanıyorlarmış o en şanslı 4 gün öyle yazmışlar sende işe yararsa bende alırım şaka maka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?