ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Bu rahim kalinligi inceligi olayini da ilk defa burda duydum, simdi kalinlastirmak icin yine mi ilac kullancakmissin?

Bir süre (6 ay!!!) bekleyecekmişim. Kendi düzelmezse ilaç kullanacakmışım. İlk doktor dene diye yolladı 3 aydır her adet günü ağlıyordum, başka doktor 6 ayda toparlar dedi. Benim 2 ayım falan kalmış oluyor neyse ki... Ama çok bıktım rahim duvarı işinden. 4 sene önce kalındı, incelmeyince kazıyarak (kürtaj gibi) incelttiler ilaçlar inceltemedi. Şimdi de fazla inceymiş. Siniri bozuluyor insanın duyunca.

Valla ne diyim bilemedim regli oluyorsan kasik agrin falan olur bilirsin sanki...
yok canım zaten iki saat önce de yazdım ağrım falan yok diye hiçbir belirtim de yok ne adet ne de kasık agrısı falan. afedersin hani içimdekiler çıkmasın diye peceteyle tutup gittim pecetede bsy yok kan falan oturunca damladı baska da bsy görmedim sonra gelmiyo peceteye falan da. hani ilişkiden sonra olunca da korktum.

Allah allahhh.. Insallah bir an once duzelir canim. Bu doktorlari da anlamak ne mumkun, allah yokluklarini aratmasin ama ellerine de dusurmesin

Agrin yoksa degildir o zaman canim devami da yok diyorsun bence korkulacak bir sey yok.

Canım benimde rahim duvarım inceydi dr bana söyledi rahim duvarın ince ondanmı olmadı gebelik acaba

Daha cok yeni bence sen hamile degilim diye uzulme, rahim bir dinlensin hazir olunca yine hamile kalirsin. Ben de dusuk yaptim gecen sene doktor en az 3 ay bekleyeceksin dedi.
şimdi peki bebiş var mı yani ne kadar sonra oldu varsada ?

Sabah gelmemiş ise inşallah gelmez bende 17:30 da başlamıştı azıcık silik gelmişti taaaa gece yarısından sonra saat 01:30-02:00 arası hastalanmıştım sen altına ne olur ne olmaz bir pet koy tatlım gelen sıvıyı daha net takip edebilmek için inşallah olmazsın

lavaboda bir damla geldi gördüm de başka yok koydum canım ama ne olur gelmesin ne olurrrrr gece de kontrol ederim

lavaboda bir damla geldi gördüm de başka yok koydum canım ama ne olur gelmesin ne olurrrrr gece de kontrol ederim
Kontrol etme bak sen yat bir güzel uyu sabah inşallah gelmemiş olur gelmişsede dert etme adet bittikten sonra Çalışmalara devam edersin inşallah olucak tatlım hepimiz hamiş olucaz ama olucaksada hayırlı evlatlarımız olsun sağlıklı sıhhatli olsun içini ferah tut tutmamışa bu ay vardır Allah'ın bir bildiği ama inşallah tutmuştur lütfen yat uyu Allah'a güven canım benim

Allah seni hamiş bıraksın emi
Önce sen sonra ben kuzucum .. Yurtdışındaki paylaşımları okudum ordaki kadınlar yumurtladıkları gün ve çatlama günü yani çift çizgiyi gördükleri dönemde kullanıyorlarmış o en şanslı 4 gün öyle yazmışlar sende işe yararsa bende alırım şaka maka

Yok guzelim, yani ben gecen sene dusuk yapinca zor oldu baya ameliyat fln, bir de islerim de cok yogundu tekrar dusunmedik bu seneye kadar, bu ay ilk defa tekrar istedik
hadi inş o zmn olur rabbim zorlamadan nasip edenlerden etsn

Rabbim de olmasa baska sıgınacak kimsemiz yok ki. dediğin gibi ben uyumaya calısayım yoksa dakikada bir lavaboya giderim ben uyuyamam da. düsünmemeye calısayım en iyisi. ama adet gibi sanki bu ay da olmazsa hayırlısı buymuş demek ki ama üzülmem dersem de yalan olur

Rabbim de olmasa baska sıgınacak kimsemiz yok ki. dediğin gibi ben uyumaya calısayım yoksa dakikada bir lavaboya giderim ben uyuyamam da. düsünmemeye calısayım en iyisi. ama adet gibi sanki bu ay da olmazsa hayırlısı buymuş demek ki ama üzülmem dersem de yalan olur

pressed mi? ben kullandım mayısta ama olmadı. ondan artakalanı da bu ay kullandım az az ama. çünkü kalmamıstı fazla sanırım yine işe yaramadı ben de

Benim 32 yaşında kuzenim var almanyada doktorlar çocuğun olmaz tüp bebek dediler. Bu jel den kullandığı ay hamile kaldı. Banada o söyledi burda bulamasaydim o gonderecekti bana ama buldum. Ilkdefa bu ay kullanacagim inş ilk ayda ise yarar ama 3 ayda hamile kalma şansın cokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…