ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Hayırlı geceler kizlaaaaarr ayyy bu bikaç gündür biraz yoğunum giremedim bi türlü bat a 2 gün var benim de ama kasiklarim ağrıyor galiba olmadı hasta olcak gibi hissediyorum yeni haberler var mı topikimiz de

pressed mi? ben kullandım mayısta ama olmadı. ondan artakalanı da bu ay kullandım az az ama. çünkü kalmamıstı fazla sanırım yine işe yaramadı ben de
Canim niye okadar ara verdin ki 3 ay kullanilirsa ise yarama yüzdesi 80 diyorlarmis yabancı doktorlar.

Sen hangi siteden aldın gittigidiyor da gördüm ben alsammı şimdi acabaaaaa

Hayırlı geceler kizlaaaaarr ayyy bu bikaç gündür biraz yoğunum giremedim bi türlü bat a 2 gün var benim de ama kasiklarim ağrıyor galiba olmadı hasta olcak gibi hissediyorum yeni haberler var mı topikimiz de
Umud yitirmek yok inş hamissindir canım. Yeni hamilelerimiz yok şuanda ama cumartesi nüfus ta patlama olabilir

insallah sana fayda eder canım benim insallaaahhhhhh...

Sen hangi siteden aldın gittigidiyor da gördüm ben alsammı şimdi acabaaaaa
Canim ben almadım burda kkde bitane kız almış o ozaman hamile kalmış bana dediki sana vereyim alma bidaha bana yolladı öyle yani galiba oda gitti g.dan almıştı

benim saflıgım iste o ay olmayınca cok moralim bozuldu. bi daha da kullanmadım 3 ay kullanılacagından da haberim yoktu valla
Benim kuzenim almanyada yaşıyor ve oradaki doktorlar hastalarına bu jeli oneriyorlarmis eğer 1 sene hamile kalamazsan. Orda kullanımı çok yayginmis ama 3 ay içinde olmazsa daha kullanmaya gerek yokmuş ozaman başka sorunlar arastiriliyormus

Para varsa kıy gitsin ama herkeste bir olmaz belki bana fayda etmez sana edebilir nasip bu işler
Dur şimdi biraz daha o durumlardaki sonuçları araştırırım ben direkt be zaman kullandıklarına baktım alırsam yazarım burdan zaten sabah erken alırım gün kaybı Olmasın diye yumurtam bayramda olucak sanırım bayram öncesi getirtmek lazım aaaaaaaaaaaaaaa delircem durun kızlar iyice araştırıp gelicem

Dur bakim acaba senin sonucumu beklesem yoksa direkt alsammı Aklımda deli sorular
bana fayda etseydi yazacaktım burda ama pahalı o yüzden kesin sonuc almadan söylemek istemedim. ama sanırım yine bana yaramadı. içinde kalmasın canım al bence. g..gdyrdan almıstm ben.

canım ben almadan arastırmıstım yorumları okudum da aldım. onu da denesem mi diye içinde kalmasın al sen de. sabah olmussam eger ben de alcam bi tüp daha.
yurt dışında 20 dolarmış ya burda resmen kazık 100 tl nerdeyse .... Ama alıcam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…