ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

kızlar merhabalarrr:)) uzun zamandır ev taşıdığım için yazamadım.. benim koyulaşan testlerim artık görünmiycek kadar silikleşti ama maalesef yorgunluktan değerlendiremedik bu ay hiç ümidim yok artık hasta olduktan sonra düzenli şekilde değerlendiricem :)

Kizlar ben yumurtlayivermsim yada test bozuk yada kafam bozuk bu ay sifir heyecan amannn bu testi de stresi de amann neyse ya puffffff sinirler ileri geri degerlendirdik bakalim ne olacak
canm evet senin yumurtan oluşmuş ve çatlamış bu gunleri değerlendirdiysen tutar inşallah

Sonuç inşallah olumlu olur canım , olumsuz olsada burda beraber testlerimizi yapar hepbitlikte değerlendiririz

Sanırım ya benimki çatladı yada çatlamak üzere sabah ki teste göre aynı görünüyor yada 2.çizgi azıcık daha açıldı bilemiyorum yorumu olan ??
tatlım bence daha çatlamamış ama her an çatlayacak gibi duruyor sen bugunu de değerlendir muhtemelen yarına kadar çatlamış olur içerde hazır sperm bulunsun :)

canm valla testlerin hep silik de olsa kalın devam etmiş sen biraz dur tekrar bak bence çizgin böle devam ederse hamişsin demektir..:)

ovülasyon zamanı olan canım onlar bıraktım zaten yapmıyorum 19 zunda adet olmam lazım günümü bekliyorum artık testlerim az kaldığı için devam etmedim diğer ayada kalsın diye ihtiyaç olmaz inş. hepimiz hamiş oluruz...

14 eylül canım. Biz de 2 sinin sabahında çalıştık. Ayın 1 inde gece resmen hissettim yumurtamın çatladığını ama kocam uyuyakaldı. İnşallah kaçırmamışızdır. Senin ne zaman regl?

14 eylül canım. Biz de 2 sinin sabahında çalıştık. Ayın 1 inde gece resmen hissettim yumurtamın çatladığını ama kocam uyuyakaldı. İnşallah kaçırmamışızdır. Senin ne zaman regl?
test yaptınmı peki sen uyandırsaydın sonuçta 1 aylık bekleyiş boşuna gidiyor

19 eylül canım benimde olsun bizde hemen değerlendirmedik ama Gün aşırı çalıştık.ha birde 15 16 gibi adet olurum bende bakalım hayırlısı

kızlar bende yarın teste başlıyorum kürler yapıyoruz neticesi ne olacak merakla bekliyoruz bn dün kasık ağrısı çektim baya galiba yumurtam çatladı umarımm

test yaptınmı peki sen uyandırsaydın sonuçta 1 aylık bekleyiş boşuna gidiyor
Evet canım bu ay ovu testiyle takipteydim. Çatladığını hissettiğim gün koyu çizgiydi, ertesi gün çok hafif silikleşmişti. Yumurta 12-24 saat canlı kalıyormuş ya benim çatladıktan 6 saat sonra ilişki oldu.

çok güzel işte gün içinde ilişki olmuşsa yumurtanda çatlamış bakarsın tutarmı tutar

19 eylül canım benimde olsun bizde hemen değerlendirmedik ama Gün aşırı çalıştık.ha birde 15 16 gibi adet olurum bende bakalım hayırlısı
Biz günaşırı olayını uygulayamıyoruz. Eşim çok stresli ve yoğun çalışıyor. Evde de çalışıyor sonrada uyuyalalıyor. Ben de bişi diyemiom

Biz günaşırı olayını uygulayamıyoruz. Eşim çok stresli ve yoğun çalışıyor. Evde de çalışıyor sonrada uyuyalalıyor. Ben de bişi diyemiom
eşin stresliyse bırak dinlensin hem pozitif olmak gerekiyon beyindeki sinyaller odaklanmazsa olmaz acele etmeyn ama fırsatları kaçırmayında derim

ben Bi kaç aydır nasıl desem yani minik şeyler yapıp yanına yanaşıyorum ovu zamanı bitincede o yanaşıyor tavsiye ederim çocuk istiyorsan en uygun zamanı sen bulucaksın uyursa uyandır daha açık yazamıyorum anladın ama sen beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…