Ama bunu kullanıpda hamile kalanda çk var veBi de sperm anomalisi varsa, rahimde bir sorun varsa jelin yapabileceği bir şey yok yazıyor preseedün kendi sitesinde. E yani her şey düzgünse zaten hamile kalırız, jeli niye kullanayım?! Di mi? :)
bnde aynıyım sanki adet olcak gibiyim olcam sanırımHayırlı geceler kizlaaaaarr ayyy bu bikaç gündür biraz yoğunum giremedim bi türlü bat a 2 gün var benim de ama kasiklarim ağrıyor galiba olmadıhasta olcak gibi hissediyorum yeni haberler var mı topikimiz de
Almanyada çok ucuzmş kolay alınır bizim ülkemizde bu tarz şeyler ateş pahası 40 ml 100-120 lira adeletme buBenim kuzenim almanyada yaşıyor ve oradaki doktorlar hastalarına bu jeli oneriyorlarmis eğer 1 sene hamile kalamazsan. Orda kullanımı çok yayginmis ama 3 ay içinde olmazsa daha kullanmaya gerek yokmuş ozaman başka sorunlar arastiriliyormus
Kız hep ingilizce yazıyorKızlar baya hamiş kalan olmuş http://www.netmums.com/coffeehouse/...as-anyone-used-pre-seed-get-pregnant-all.html
Kız hep ingilizce yazıyor
Aslında o bu hersey bahane. Rabbim verecek ki olacak yoksa gerisi teferruat yada aracıBen abddeki yorumlarina baktim evet cok oven, ilk kullanimda hamile kaldim yazan kisiler var, hatta urunun satisi da bes ustunden 4,5 puan almis ama yorumlarda genelde su yaziyor erkeklerde sperm sayisi az olma durumu ya da spermlerin cok yasamadigi tespit edildiginde doktorlar bu jeli onermisler. Yani evet, ise yarayabilir spermlerin canli kalmasini artiriyormus ama kullanicam hemen hamile kalirim diye de umide kapilmamak lazim. Yorumlardan dolayi aldim kullandim ama hamile kalamadim diyen de cok olmus arkadaslar.
Doğru söylüyorsun bir kaç site saha buldum zaten preseed users diye arattım Google da genelde olumlu sonuç Alanları gördüm alıcam galiba bu gün içimde kalmasın kızlarBen abddeki yorumlarina baktim evet cok oven, ilk kullanimda hamile kaldim yazan kisiler var, hatta urunun satisi da bes ustunden 4,5 puan almis ama yorumlarda genelde su yaziyor erkeklerde sperm sayisi az olma durumu ya da spermlerin cok yasamadigi tespit edildiginde doktorlar bu jeli onermisler. Yani evet, ise yarayabilir spermlerin canli kalmasini artiriyormus ama kullanicam hemen hamile kalirim diye de umide kapilmamak lazim. Yorumlardan dolayi aldim kullandim ama hamile kalamadim diyen de cok olmus arkadaslar.
Bence skmasi degil de hangi gun skacagini tutturmak zordur, zaten onu tuttursak jele de gerek kalmayacakGunaydin canlar :) Bende o jeli çok araştırdım hep iyi sonuçlar almışlar ancak tr de gerçekten ateş pahasına satılıyor. . Bu ay da regl olursam almayı düşünüyorum da ben onu nasıl sıkıcam içeriye yaa o beni düşündürüyor
1 sene olmadan gitme dediler diye bekliyorum aylari sasirmisim bu arada ben 6aydir korunmuyorum bu ay 7olucakmis kusura bakmayin
benimki pc başında şavaşıyo ancaçok yorma kendini gecede savaşcaz dedim gözleri pörtledi seni özlememe izin vermicen mi diyo ayyy yazık yaaa bıktı hemen
Bende bu ay Gestapo gibiyim daha adet Bittiği gün başladım işine gelirse bu ay bir dahaki adet Gününe kadar gün aşırı çalışıcaz dedim garibime kal geldi
Gunaydin canlarim... yine yatinca gecen ayaklaninca baslayan bel agrisiyla gune merhaba dedim. Dun gece 9bucukta uyumusum. Adet gene yok. Kizlar cok afedersiniz ama gazim cok var...
Karnimdan garip garip sesler geliyor
Canim silik cok cikti iki gun onceki. Dr ppazartesi yap dedi. Ben de memnun ddeğilim ama kesin hayir cevabindan korkuyorum aslinda... olmazsa ozele gidecegim.Güneydın canım bi test yapbn çok merak ettim açıkcası :)
yavrum sen üşütmüş gibi duruyosunılık bitki çayı iç bence ben öyle yapıyom iyi geliyo
Canim silik cok cikti iki gun onceki. Dr ppazartesi yap dedi. Ben de memnun ddeğilim ama kesin hayir cevabindan korkuyorum aslinda... olmazsa ozele gidecegim.
aynen kuzum bencrde ayaklarim buz gibi ve soguk soguk terliyor
Bence skmasi degil de hangi gun skacagini tutturmak zordur, zaten onu tuttursak jele de gerek kalmayacak
Gunaydin canlar :) Bende o jeli çok araştırdım hep iyi sonuçlar almışlar ancak tr de gerçekten ateş pahasına satılıyor. . Bu ay da regl olursam almayı düşünüyorum da ben onu nasıl sıkıcam içeriye yaa o beni düşündürüyor
kızlar aparatı var içinde şırıngaya benzer önce ona sıkıyorsunuz sonra onu içinize sokup boşaltıyorsunuz. kullandıktan sonra 15 dk içinde ilişki olmalı yazıyor .. benim bu üçüncü ayım beklemedeyim Rabbim ol derse Olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?