ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Bi de sperm anomalisi varsa, rahimde bir sorun varsa jelin yapabileceği bir şey yok yazıyor preseedün kendi sitesinde. E yani her şey düzgünse zaten hamile kalırız, jeli niye kullanayım?! Di mi? :)
Ama bunu kullanıpda hamile kalanda çk var ve
Hayırlı geceler kizlaaaaarr ayyy bu bikaç gündür biraz yoğunum giremedim bi türlü bat a 2 gün var benim de ama kasiklarim ağrıyor galiba olmadı hasta olcak gibi hissediyorum yeni haberler var mı topikimiz de
bnde aynıyım sanki adet olcak gibiyim olcam sanırım

Almanyada çok ucuzmş kolay alınır bizim ülkemizde bu tarz şeyler ateş pahası 40 ml 100-120 lira adeletme bu

Kız hep ingilizce yazıyor

Ben abddeki yorumlarina baktim evet cok oven, ilk kullanimda hamile kaldim yazan kisiler var, hatta urunun satisi da bes ustunden 4,5 puan almis ama yorumlarda genelde su yaziyor erkeklerde sperm sayisi az olma durumu ya da spermlerin cok yasamadigi tespit edildiginde doktorlar bu jeli onermisler. Yani evet, ise yarayabilir spermlerin canli kalmasini artiriyormus ama kullanicam hemen hamile kalirim diye de umide kapilmamak lazim. Yorumlardan dolayi aldim kullandim ama hamile kalamadim diyen de cok olmus arkadaslar.

Aslında o bu hersey bahane. Rabbim verecek ki olacak yoksa gerisi teferruat yada aracı

Doğru söylüyorsun bir kaç site saha buldum zaten preseed users diye arattım Google da genelde olumlu sonuç Alanları gördüm alıcam galiba bu gün içimde kalmasın kızlar

Gunaydin canlar :) Bende o jeli çok araştırdım hep iyi sonuçlar almışlar ancak tr de gerçekten ateş pahasına satılıyor. . Bu ay da regl olursam almayı düşünüyorum da ben onu nasıl sıkıcam içeriye yaa o beni düşündürüyor

Gunaydin canlarim... yine yatinca gecen ayaklaninca baslayan bel agrisiyla gune merhaba dedim. Dun gece 9bucukta uyumusum. Adet gene yok. Kizlar cok afedersiniz ama gazim cok var...

Bence skmasi degil de hangi gun skacagini tutturmak zordur, zaten onu tuttursak jele de gerek kalmayacak

1 sene olmadan gitme dediler diye bekliyorum aylari sasirmisim bu arada ben 6aydir korunmuyorum bu ay 7olucakmis kusura bakmayin

Bende sana tavsiye eğer devlete gideceksen 1 sene oldu de yoksa onlarında çoğu umursamadan yollarlar özeldekiler ne yapar bilemem ama devlet bu şekilde kadın resmen yumurtama bile bakmadı çatlamışmı büyümüşmü nedir ne değildir diye 1 sene olmadan gerek yok falan stres yapma olur deyip geçti halbuki baksa zaten stres yapmayacam aklımda soru işareti olunca daha çok stres yapıyorum..şimdi bende bu ayki bat ı bekliyorum eğer olursam adetim bitince özelde adam gibi birini bulup gerekirse sürekli kapısını aşındırcam o da çok doğru olmasada napiim rahat bi insan olamıyorum bi türlü

benimki pc başında şavaşıyo anca çok yorma kendini gecede savaşcaz dedim gözleri pörtledi seni özlememe izin vermicen mi diyo ayyy yazık yaaa bıktı hemen

Ayy evet sinir bunlar yapmayınca pöfler benim koca şimdi alt tarafı üç gün üst üste yapıncada yinemi der gerçekten anlamıorm bu erkekleri..

Bende bu ay Gestapo gibiyim daha adet Bittiği gün başladım işine gelirse bu ay bir dahaki adet Gününe kadar gün aşırı çalışıcaz dedim garibime kal geldi

Valla bu ay olmadıysa diğer ay bende aynısını yapcam bu testler beni çok yordu adet bitince start vericem o ay bitene kadar gün aşırı :) bakalım başarılı olabilecekmiyim

Gunaydin canlarim... yine yatinca gecen ayaklaninca baslayan bel agrisiyla gune merhaba dedim. Dun gece 9bucukta uyumusum. Adet gene yok. Kizlar cok afedersiniz ama gazim cok var...

Güneydın canım bi test yapsana ben çok merak ettim açıkcası :)

Güneydın canım bi test yapbn çok merak ettim açıkcası :)
Canim silik cok cikti iki gun onceki. Dr ppazartesi yap dedi. Ben de memnun ddeğilim ama kesin hayir cevabindan korkuyorum aslinda... olmazsa ozele gidecegim.

yavrum sen üşütmüş gibi duruyosunılık bitki çayı iç bence ben öyle yapıyom iyi geliyo

aynen kuzum bencrde ayaklarim buz gibi ve soguk soguk terliyor

Canim silik cok cikti iki gun onceki. Dr ppazartesi yap dedi. Ben de memnun ddeğilim ama kesin hayir cevabindan korkuyorum aslinda... olmazsa ozele gidecegim.

aynen kuzum bencrde ayaklarim buz gibi ve soguk soguk terliyor

Hımm evet doktor haklı da işte beklemek çok zor tahmin edebiliyorum bende dün babet giymiştim güneşi görünce üşütmüşüm dün çok kötürdüm o yüzden dikkat et kendine bu ay hastalık ayı resmen

Bence skmasi degil de hangi gun skacagini tutturmak zordur, zaten onu tuttursak jele de gerek kalmayacak

kızlar aparatı var içinde şırıngaya benzer önce ona sıkıyorsunuz sonra onu içinize sokup boşaltıyorsunuz. kullandıktan sonra 15 dk içinde ilişki olmalı yazıyor .. benim bu üçüncü ayım beklemedeyim Rabbim ol derse Olur inşallah..

Üç aydır kullanıyormusun? Kullanıyorsan her ilişkidemi yoksa sadece yumutlama zamanlarındamı kullanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…