günaydın anneler ve anne adayları
Üç aydır kullanıyormusun? Kullanıyorsan her ilişkidemi yoksa sadece yumutlama zamanlarındamı kullanıyorsun?
önceki iki ay sadece yum. günümde kullandım yani iki gün üstüste ilişki oldu ikisindede kullandım. şimdi gün aşırı çalışmaya çalışıyoruz bi aksilik olmazsa ve her ilişkiden önce kullanıyorum. bakalım sonuç ne olacak paylaşırım sizinle..
inşallah hep birlikte bu mübarek ayda hamile kalır sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız ..Umarım en yakın zamanda istediğin sonucu alırsın gelişmeleride paylaşırsan seviniriz tabii :)
günaydın kızlar hastaneden geliyorum bebişi görebildik çok şükür gayette sağlıklıymış 10 gün sonrada kalp atışlarını duyucaz inşallahhh teyzelerine haber veriyim dedimm
aminn canımm darısı sizin başınıza inşallahhhh vallaha sürekli dua ediyorum hepinize ayrı ayrı güzel haberler bekliyorum hepinizden inşallahhhteyzesi yesin onun popişini maşallahallah nazarlardan sakınsın meleğimizi ve anneciğini
günaydın kızlar hastaneden geliyorum bebişi görebildik çok şükür gayette sağlıklıymış 10 gün sonrada kalp atışlarını duyucaz inşallahhh teyzelerine haber veriyim dedimm
aminn canımm darısı sizin başınıza inşallahhhh vallaha sürekli dua ediyorum hepinize ayrı ayrı güzel haberler bekliyorum hepinizden inşallahhh
Merhaba kizlar bende 3 gundur ovulasyon testi kullaniyorum sali gunu doktora gittim uc gun sonra yumurtlama olucak dedi ovu testi kullan dedi ve klomen verdi adetin 4.gunu basliycam fakat dun aksam hafif koyu ikinci cizgiyi gordum ama bu sabah lekelenme oldu ve ovu testi cizgi cok silik bi yorumlarmisiniz resimde atmayi deniycem ilk iki test dun sabah ve aksam dier ikisi bu sabahtan iki farkli test
Merhaba kizlar bende 3 gundur ovulasyon testi kullaniyorum sali gunu doktora gittim uc gun sonra yumurtlama olucak dedi ovu testi kullan dedi ve klomen verdi adetin 4.gunu basliycam fakat dun aksam hafif koyu ikinci cizgiyi gordum ama bu sabah lekelenme oldu ve ovu testi cizgi cok silik bi yorumlarmisiniz resimde atmayi deniycem ilk iki test dun sabah ve aksam dier ikisi bu sabahtan iki farkli test
tşkler teyzesi darısı size inşAyy çok sevindimm tatlımm maşallahhh :)
evet doktor ilk başta göremedi sonra iyice bastırınca gördü işte buldum seni diyokızzz prinç tanesi kadar olmuş bu bebişşş
Peki bu sabah sabah karsilastigim lekelenme gibi sey nedir ben regl oluyorum die dusunmustum doktorda 14 15 gun sonra regk olursun demisti baya aklim karisti ne yapicagimi bilemedim tesekkur ederim cevabin icinyumurtlamışsın gibi duruyo
Pembemsi kahverengi gibi bisi cok az geliyor peceteyle sildigimde gordumLekenme ne şekildeydi rengi ve akışkanlığı falan?
Peki bu sabah sabah karsilastigim lekelenme gibi sey nedir ben regl oluyorum die dusunmustum doktorda 14 15 gun sonra regk olursun demisti baya aklim karisti ne yapicagimi bilemedim tesekkur ederim cevabin icin
Evet arastirmistim ama umut edemedim cunki hamilelik olsa ovu testleri surekli pozitif cikardi onuda burdan kk dan ogrenmistim eger reglyse p.tesi gidicem doktora ozaman ogrenicem bakalim neyin nesiymis :)bu tarz lekelenme yerleşme kanaması diye adlandırılıyo.nettende araştırmışsındır zaten.dr kontrole gidiceksen sor bakalım ne diyecek cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?