- 19 Eylül 2014
- 1.109
- 738
- 123
- 35
tşkler teyzesi darısı size inş
Evet arastirmistim ama umut edemedim cunki hamilelik olsa ovu testleri surekli pozitif cikardi onuda burdan kk dan ogrenmistim eger reglyse p.tesi gidicem doktora ozaman ogrenicem bakalim neyin nesiymis :)
Pembemsi kahverengi gibi bisi cok az geliyor peceteyle sildigimde gordum
kızlar bu testın üzerindeki c ve t ne anlama geliyo ben test yaptım c de tek çizgi çıktı
canım yumurtlama gününü gösteriyor ikiside aynı koyuluğa geldiğinde yumurtlayacağın anlamında biri koyu diğeri silikse daha zaman var demekkızlar bu testın üzerindeki c ve t ne anlama geliyo ben test yaptım c de tek çizgi çıktı
Anladim canim bilmiyordum bunu gercekten cok tesekkur ederim :)yanlış düşünüyosun ovu testi devamlı pozitif çıkar diye bişey yok herkeste farklıdır belirti hassasiyet hormon vs....kk yakında takip ediyosan eğer canım şunuda görmüşsündür.evde hcg yada lh testine göre hamileyim diyipte sonra adet olunca düşük yaptım bebeğimi kaybettim diyen çok hatun var dr kontrolünü sakın ihmal etme üzülmeni istemem
iki çizgi olunca hamileyim demek mi oluyo ?
ben hamileyım sandığım için eczaneye gittim hamilelik testi aldım verdikleri testin üzerinde c ve t harflerı var ve c de kırmızı çizgi çıktı
bu işlerden hiç anlamam ilk defa ya ondan
Malesef yogunlasti bildiginiz regl oldum yabutun umudum gitti
Üzülme canım bu ay banada öyle oldu Hastalığı'n bitince gene başlarsın Çalışmalara Allah'ın istediği zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olacak inşallahMalesef yogunlasti bildiginiz regl oldum yabutun umudum gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?