ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

kızlar bu testın üzerindeki c ve t ne anlama geliyo ben test yaptım c de tek çizgi çıktı

Evet arastirmistim ama umut edemedim cunki hamilelik olsa ovu testleri surekli pozitif cikardi onuda burdan kk dan ogrenmistim eger reglyse p.tesi gidicem doktora ozaman ogrenicem bakalim neyin nesiymis :)

yanlış düşünüyosun ovu testi devamlı pozitif çıkar diye bişey yok herkeste farklıdır belirti hassasiyet hormon vs....kk yakında takip ediyosan eğer canım şunuda görmüşsündür.evde hcg yada lh testine göre hamileyim diyipte sonra adet olunca düşük yaptım bebeğimi kaybettim diyen çok hatun var dr kontrolünü sakın ihmal etme üzülmeni istemem

Pembemsi kahverengi gibi bisi cok az geliyor peceteyle sildigimde gordum

Benimde adetim bittikten 6 gün sonra öyle bişi olmuştu korktum doktora gittim önemli bişi yokmuş yumurtam büyümüş yani bende hala anlayamadım niye öyle bişi yaşadım ama buna net bişi söylersek yanlış olur o yüzden malesef bi yorum yapamıcam ama kötü birşey değildir eğer çok kafana takılıyorsa doktora gitmeni öneririm o daha çok aydınlatır seni

kızlar bu testın üzerindeki c ve t ne anlama geliyo ben test yaptım c de tek çizgi çıktı

yumurtlamak, yumurtanın çatlaması bunlar nasıl oluyo olunca ne oluyo hiç bi bilgim yok kızlar biraz yardımcı olurmusunuz bana

Anladim canim bilmiyordum bunu gercekten cok tesekkur ederim :)

ben eczaneden hamilelik testi istiyorum dedim öyle aldım ovulasyonla aynı seymi ki

ben hamileyım sandığım için eczaneye gittim hamilelik testi aldım verdikleri testin üzerinde c ve t harflerı var ve c de kırmızı çizgi çıktı

ben hamileyım sandığım için eczaneye gittim hamilelik testi aldım verdikleri testin üzerinde c ve t harflerı var ve c de kırmızı çizgi çıktı

tüm testlerde c ve t yazar be güzelim.anlatamıyosun sen derdini... elindeki hamilelik testiyse hamile değilsin zaten bir haftada hamile kalınmaz.elindeki ovulasyon testiyse yumurtlamamışsın teste devam et

bu işlerden hiç anlamam ilk defa ya ondan

Canım yanlış anlamassan sana bir tavsiye vaktin varsa baştan sona oku burayı sonra çok iyi anlayacaksın herşeyi çünkü sorduğun soruların cevabının hepsi konu başından itibaren gayet açık ve net bir biçimde var

Malesef yogunlasti bildiginiz regl oldum ya butun umudum gitti

Canım umudumu kaybetmek diye birşey yok sakın! Çünkü umudunu kaybedersen olacak birşeyde olmaz bu herşey için geçerli insanlar seneler boyunca deniyor sonunda çocuklarına kavuşuyor her yeni ayını yeni umutlar olarak değerlendir hepimiz bunun için çabalıyoruz zor ama yapmamız gereken bu

Merhaba tatli guzel sicak samimi iyi kalpli arkadaslaeim nasilsiniz ben acayip temizlige giristim kapi cam perde dolap firin gardrop akliniza ne gelirse kafayi dagitiyorum ne yalan soyleyeyim darmadaginim simdi ev dandini sizler topigimi senledirip duruyorsunuz nerdeyse 400sayfa olacak masallah temizlik bitsin sizebdonecem beni unutmayin seviyorumvsizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…