ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

ahaahaa çok mantıklı eşlerimizi uyandıralım mecburen biz sıkıyoruz canımızı sonra yoksa

Kızlar siz olmasanız ben kendimi yer bitirirdim burda kafam dağılıyor Allah hepinizden razı olsun hepiniz için dualar ediyorum inşallah hep birlikte hamiş olucaz

Kızlar siz olmasanız ben kendimi yer bitirirdim burda kafam dağılıyor Allah hepinizden razı olsun hepiniz için dualar ediyorum inşallah hep birlikte hamiş olucaz
ayy canım ya bizimde kafamız dağılıyor sorunları çözümlendiriyoruz yardımlaşmak gerek

Sol kasığımda adet agrısı gibi hafif birşeyler hissettim ve bir anda su gibi akıntım geldi, çamaşırım ıslandı resmen.
dimi şaşırıyor insan ay ne oluyo ya diye ama bak sennki su gibi dediğine göre pembemsi olanda var

Buarada benimde 2 gündür hafif bir ağrım var önceden bu işlerden bihaber avarel gibi dolandığımdan önemsemezsim şimdi araştırıp öğrenince tabi insan bilinçleniyor

ewt galiba haklısın tmm denicem yarın doktorun ne söylüceğini merak ediyorum sonuçta bekliyoruz bebişimizi

Kızlar bu akşamında değerlendirdik güç bela .. Bn yatıyorum yarın bakalım 2 çizgim silikleşicekmi baya merak ediyorum iyi geceler öptüm sizi kocaman

Ah canım 1 senedir günü denk getircem die ne cilveler ne oyunlar yaptım. Çoğu zaman işe yaradı ama artık bende cilve yapcak mod kalmadı sanırım. İçimden gelmiyor bazen. Sırf bebek için kendimi zorluyorum. Bi de yazılanlara göre yumurtlama zamanı kadın istekli olurmuş ama bende tam tersi.

çok iyi anlıyorum seni inan ama ne yapalım bende diyorum sürekli benmi sölicem kızıyorum köprüyorum ama sonra kendim için gene ne gerekiyorsa yapıyorum umut dünyası işte...

Kızlar günaydın bu sabah erkenciyim acaba yumurtam çatladımı ne oldu diye uyandım ve sonuç

evet 2.çizgi silikleşmiş sanırım çatladı .. dün geceyi değerlendirmiştik bu sabahta bu sonucu görünce eşime işe gitmeden resmen yalvardım ama halim yok işe gidince halsiz oluyorum vs diye geri çevirdi .. o kadar üzüldümki anlatamam ve acaip kırıldım sabahtan beri gözümün yaşı dinmedi .. belki abatıyorum bilmiyorum ama bu kadar önemli bir anı yakalamak için insanlar nasıl uğraşıyor eee bu testleride boşuna mı aldık bu an için aldık..akşam gelicek 8 de 9 da .. normalde 6 da evde olur ama bu akşam beyefendinin halı saha maçı var onu bile iptal etmedi bu kritik haftada..neyse ben çok büyütüyorum belkie haksızlık ediyorum ama elimde değil bu kadar uğraş her gün test yap insanın psikolojisi çok etkileniyor..off saçmaladım sabah sabah

mrb aranıza yeni katıldım bende ilk defa bu ay ovulasyon testini denedim yumurtam çatladığında biraz kasık ağrım oldu çatladığını hissettim. son iki çizgiyi gördüğümde o gün birlikte olduk sonraki günlerde olamadık hamile kalma şansım var mı? aslında spermler 3 gün kalıyor deniliyor ama yinede insan emin olamıyor

abartmıyorsun canım. biz kadınlar annelik içgüdümüzden dolayı daha çok önemsiyoruz. erkekler ne yazıkki kendi istek ve ihtiyaçlarını herşeyden önde tutuyorlar. ben de az ağlamadım kocam en önemli gecelerde horul horul uyurken...
yine de dün geceyi değerlendirmişsiniz, o denk gelmiştir inşallah. üzme kendini, kısmetse olur

her erkeğin spermi 3 gün dayanmıyor ne yazık ki. en garantisi çift çizgiyi gördükten sonraki gün 3 gün ilişki. Allah gönlüne göre versin, inşallah tutmuştur.

Nasipte varsa tutmuştur yoksa önümüzdeki aya daha bilinçli bir şekilde deneriz çok tşkler

yok canım kendini üzme bu kadar.. akşamı değerlendirmişsiniz, yeterli olacaktır.. takip ediyorum resimlerini dun aksam son paylaştığında zaten silikleşme başlamıştı sabah testine göre.. tam doru zamanı değerlendirdin sen. Bundan Sonrası Allahın takdiri.. Ruhun üflenmesine kalıyor..

hehe benim dün 8. gundu negatifti, ikinci çizgiyi bulunca resim koymaya başlarım.. bu ay HSG den dolayı yumurtlamam gecikebilir, yarın tekrar yapcam terti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…