ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Olsun canım Allah en doğru zamanda nasib etsin kürleri dene bence birde şu jel var ya preseed onu denesek mi?
ben de hep dua ederken hepimize de diyorum Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bebişler versin. tamam ben kürlere baslayayım bugün dediğin gibi cevizimi götürecem memlekete bu bal tarcın çörek otunu da bi kavanoza koyar götürürüm gizli gizli yerim orda ama dolaba koymam lazım demi neyse uydururum bsy onun için de jele gelince tatlış gülme de ben ilk ay onu saf gibi yanlıs kullanmısım sanırım. bi arkadas söyledi burdan sag olsun ben safı sıktım bekledim meger hemen sıktıktan sonra 15 dk içinde olay gereceklesmeliymis 30 dk etkisi varmıs zaten bu ay da cok az kalmıstı az az sıktım o da fayda etmemiştir heraldebak kullanımı cok kolay ben sıkamadım kocişe sıktırdım napıyım hiçbsy hissetmiyosun

kızlar simdi adetimin 2. günü vivianne sayesinde Allah razı olsun bal tarçın çörek otu karısımına baslayacagım aynı zamanda aslının söylediği ona da sevilayın dediği ceviz ve ovulasyon ve ve ve en önemlisi DUA. daha da olmazsa vardır Rabbimin bir bildiği. akısına bırakacam diğer aylar da. kısmet artık.

Dün karagülü seyereden varsa su söz çok hosuma gitti. bal arılarının kanatları çok zayıf olmasına ragmen nasıl uçup bal yapıyolar cünkü onlar uçamayacaklarını hiç düşünmüyolar o yüzden uçuyorlar. artık ümitsizliğe düşmeyecem kızlar söz. sizler de düsmeyin hep birlikte ekimde hamiş kalalım inş olmazsa kasım aralık ... bizim de dolacak bir gün göbişlerimiz.

kızlaar ablam whatshpdan bi dua gönderdi şimdiiii. bebiş için. fotoğraf cekmiş ama harekeler pek belli değil. onu okuyup atsın bana buraya yazacam mutlaka. 3 arkadasına vesile olmuş. meryem suresiyle o yazacagım duayı da okuruz bi de ben hatim baslamıstım bebişim için ama Rabbim affetsin 8 10 sayfa anca okuyabildim ablam diyo ki dua dua dua. çok dua edelim kızlar. ben ne yaparsam burdan paylascam bu ay benim bebişim olmazsa da inşallah baskalarına vesile olur.

Ay Tabiki neden Olmasın canın ne zaman isterse özelden haber ver zaten kimseyi tanımıyorum burda iyi olur benim içinde :)
Tamam canım sen evdemisin çalışıyor musun? Bide bişey soracağım. Biz şimdi ilişkiye girdik ben bugünkü ovulasyon testimi yapmadım şimdi ilk ciş ile mi yapayım yoksa 1 çiş sonra mı yapayım

ayyyy tebrik ederim canımmmm

Kuzuş sen nerelerdesin çok az görüyorum seni özledim valla sensiz olmaz burası biİ ihmal etme
canm daha adetim yeni bitti bugun baslıyorum çalışmalara adetliyken biraz az girdim foruma ama burdayım artıkın :) bugun eşim sınava girdi onun yanında gittim gece de eşimin böbrek ağrısı tuttu uykusuz kaldık biraz dinlendim geldim hemen :) ovu test almıcam demiştim ama eşime dayanamadım yeniden aldım az önce.. birazdan da test yapıcam bakalım :)

Tamam canım sen evdemisin çalışıyor musun? Bide bişey soracağım. Biz şimdi ilişkiye girdik ben bugünkü ovulasyon testimi yapmadım şimdi ilk ciş ile mi yapayım yoksa 1 çiş sonra mı yapayım
Sabah ilk idrarla yapmayın diyorlar öğleden sonra 15:00 17:00 arası yapın demişti bana Afrodit ben öyle yapıyorum. Dijital testlerde sabahki idrar oluyormus bizim testlerde öğleden sonraymış :)

Inşallah iyi sonuçlar alır eşin canım benim .. Allah kalbinizden geçeni nasib etsin :)

Sabah ilk idrarla yapmayın diyorlar öğleden sonra 15:00 17:00 arası yapın demişti bana Afrodit ben öyle yapıyorum. Dijital testlerde sabahki idrar oluyormus bizim testlerde öğleden sonraymış :)
Ben 2 gibi yapıyorum ama artık 3ten sonra yaparım benimkiler hala silik ama 2 de bir calisiyoruz

Senin kaçıncı gün ? Benim 6. Gün daha ama valla genede yapıyorum testi silik Tabiki 2.çizgi hatta yok :)
Ben ayin 20sinde adet olmuştum o günden itibaren 8.gunum bugün.ya aslında ilk bende çizgi yok gibi durdukca azda olsa belirginlesiyor ben anlamadım bu işten

Ben ayin 20sinde adet olmuştum o günden itibaren 8.gunum bugün.ya aslında ilk bende çizgi yok gibi durdukca azda olsa belirginlesiyor ben anlamadım bu işten
Tamam bendede oluyor daha bir numara yok sen rahat takıl demek oluyo o :) seninki 12.günden sonra belirginleşir az kalmış benim daha 1 haftam var ama dayanamıyorum ne olur ne olmaz diye testi yapıyorum .. Bir arkadaşım adet bitiminden 3 gün sonra yumurtladı ki kız 3 aydır 13.gün yumurtluyordu ondan dolayı banada korku geldi

Kızlar kk de birisi yazmişki balın içine Defne tohumu koyup yedim o ay hamile kaldım bu Defne tohumunu duyan işiten var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…