ben de hep dua ederken hepimize de diyorum Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bebişler versin. tamam ben kürlere baslayayım bugün dediğin gibi cevizimi götürecem memlekete bu bal tarcın çörek otunu da bi kavanoza koyar götürürüm gizli gizli yerim ordaOlsun canım Allah en doğru zamanda nasib etsin kürleri dene bence birde şu jel var ya preseed onu denesek mi?
amin canım aminnnnn ovulasyon dısında baska bsy yapmıs mydın ben simdiye kadar yapmadım ama artık yapacaammmmİnşallah canımmmm Darısı başınızaaaa :)))
yok yapmadımmm canımmmamin canım aminnnnn ovulasyon dısında baska bsy yapmıs mydın ben simdiye kadar yapmadım ama artık yapacaammmm
deneyelim derim ben olmazsa da içimiz rahat etsin keske kullansa mıydık demeyelim en azından.Olsun canım Allah en doğru zamanda nasib etsin kürleri dene bence birde şu jel var ya preseed onu denesek mi?
masallah barekallah ne güzel Rabbim nazarlardan korusun seni de bebişi de aileni de.yok yapmadımmm canımmm
Tamam canım sen evdemisin çalışıyor musun? Bide bişey soracağım. Biz şimdi ilişkiye girdik ben bugünkü ovulasyon testimi yapmadım şimdi ilk ciş ile mi yapayım yoksa 1 çiş sonra mı yapayımAy Tabiki neden Olmasın canın ne zaman isterse özelden haber ver zaten kimseyi tanımıyorum burda iyi olur benim içinde :)
ayyyy tebrik ederim canımmmmBenim var!!!
Öncelikle RABBİM e sukurler olsun...
Kizlar HAMILEYIM!
dun testte 217 cikti. Dra gittim. 4 gun deger katlaniyor mu diye bakacak.
hic uzulmeyin 19 eyluldeki testim negatifti , 26sindaki pozitif cikti. RABBIM tamamina sorunsuz erdirir inşallah.
Once Rabbim sonra bal corekotu tarcin kuru yardim etti arkadaslar.
canm daha adetim yeni bitti bugun baslıyorum çalışmalara adetliyken biraz az girdim foruma ama burdayım artıkın :) bugun eşim sınava girdi onun yanında gittim gece de eşimin böbrek ağrısı tuttu uykusuz kaldık biraz dinlendim geldim hemen :) ovu test almıcam demiştim ama eşime dayanamadım yeniden aldım az önce.. birazdan da test yapıcam bakalım :)Kuzuş sen nerelerdesin çok az görüyorum seni özledim valla sensiz olmaz burası biİ ihmal etme
işin sonunda miniğin geldiğini öğrenince unutuyolar hemen tatlım :)vay kocamın haline öyleyse
Sabah ilk idrarla yapmayın diyorlar öğleden sonra 15:00 17:00 arası yapın demişti bana Afrodit ben öyle yapıyorum. Dijital testlerde sabahki idrar oluyormus bizim testlerde öğleden sonraymış :)Tamam canım sen evdemisin çalışıyor musun? Bide bişey soracağım. Biz şimdi ilişkiye girdik ben bugünkü ovulasyon testimi yapmadım şimdi ilk ciş ile mi yapayım yoksa 1 çiş sonra mı yapayım
Inşallah iyi sonuçlar alır eşin canım benim .. Allah kalbinizden geçeni nasib etsin :)canm daha adetim yeni bitti bugun baslıyorum çalışmalara adetliyken biraz az girdim foruma ama burdayım artıkın :) bugun eşim sınava girdi onun yanında gittim gece de eşimin böbrek ağrısı tuttu uykusuz kaldık biraz dinlendim geldim hemen :) ovu test almıcam demiştim ama eşime dayanamadım yeniden aldım az önce.. birazdan da test yapıcam bakalım :)
sağol canm inşallah.. amin..Inşallah iyi sonuçlar alır eşin canım benim .. Allah kalbinizden geçeni nasib etsin :)
Ben 2 gibi yapıyorum ama artık 3ten sonra yaparım benimkiler hala silikSabah ilk idrarla yapmayın diyorlar öğleden sonra 15:00 17:00 arası yapın demişti bana Afrodit ben öyle yapıyorum. Dijital testlerde sabahki idrar oluyormus bizim testlerde öğleden sonraymış :)
Senin kaçıncı gün ? Benim 6. Gün daha ama valla genede yapıyorum testi silik Tabiki 2.çizgi hatta yok :)Ben 2 gibi yapıyorum ama artık 3ten sonra yaparım benimkiler hala silikama 2 de bir calisiyoruz
Ben ayin 20sinde adet olmuştum o günden itibaren 8.gunum bugün.ya aslında ilk bende çizgi yok gibi durdukca azda olsa belirginlesiyor ben anlamadım bu iştenSenin kaçıncı gün ? Benim 6. Gün daha ama valla genede yapıyorum testi silik Tabiki 2.çizgi hatta yok :)
Tamam bendede oluyor daha bir numara yok sen rahat takıl demek oluyo o :) seninki 12.günden sonra belirginleşir az kalmış benim daha 1 haftam var ama dayanamıyorum ne olur ne olmaz diye testi yapıyorum .. Bir arkadaşım adet bitiminden 3 gün sonra yumurtladı ki kız 3 aydır 13.gün yumurtluyordu ondan dolayı banada korku geldiBen ayin 20sinde adet olmuştum o günden itibaren 8.gunum bugün.ya aslında ilk bende çizgi yok gibi durdukca azda olsa belirginlesiyor ben anlamadım bu işten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?