ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Senin kaçıncı gün ? Benim 6. Gün daha ama valla genede yapıyorum testi silik Tabiki 2.çizgi hatta yok :)
canım aktara sordum öyle bsy yapmaz kist olacagı varsa zaten olur yumurta atamazsın kiste dönüsür ne zaman kist olusacagı hiç belli olmaz dedi. fayda eder dedi. aldım malzemeleri.bismillah yapcam simdi.faydası olur ins.

Canim bende 2 aydır adet pesi yumurtluyodum hemen şimdi yumurtlamayinca hayal kırıklığına uğradım. Ama yinede çalışmalara devam durmak yok.bu arada ceviz suyunu yapamıyorum kist varya belki zararı olur diye korktum

Ay hadi inşallah kuzu bakalım sende işe yararda hamiş olursun hepimizede vesile olursun inşallah

Evet canım onunla hamile kalan çok var bende yapicaktim ama 4cm kistim olduğu için yapmadım inş sana faydası olur canım.

kızlar dün ve bugunun testi bunlar dün incecik bi çizgi oluştu kuruduktan sonra .. bugun de silik ama kalın bi çizgim var 12.yada 13. gün pozitif olur sanıyorum :)

Eklentiler

• DSCN2727.webp
    91,1 KB · Görüntüleme: 45
Doğru yapıcaksın bile Dr a sormanda fayda var dr izin verirse Kür yaparsın Haklısın akıllıca karar verdin :)

kızlar dün ve bugunun testi bunlar dün incecik bi çizgi oluştu kuruduktan sonra .. bugun de silik ama kalın bi çizgim var 12.yada 13. gün pozitif olur sanıyorum :)
Evet canım seninki bi kaç güne pozitif olur benimki hala senin 9.gunun deki gibi

Evet canım onunla hamile kalan çok var bende yapicaktim ama 4cm kistim olduğu için yapmadım inş sana faydası olur canım.
evden cıkmadan arastırdım bazılarına kist yapmıs tam vazgectim derken bi konuyu güncellemiş birisi taa subattan kalma yorumları okudum hiç olumsuz bsy yok hayrlısı dedim cıktım evden aktar da fayda eder deyince kısmet. bi umut işte.ins hepimiz hamiş oluruz ekim de hayırlıca.

Vayyy süper bir haber bu inan çok mutlu oldum canım hayirlii olsunn ve burdaki herkes hamiş olsun inşallahhh :)

Evet tatlım çok az kalmış sen çalışma yapıyormusun günaşırı ?
canm daha bugun baslıcaz çalışmaya bikaç gündür canımız istemedi daha zaman var diye salladık ama artık baslıyor maraton :) ben bugun yaparım yarın dinlendiririm kocişimi sonra poz. olup silinene kadar her gün çalışma yaparım

Evet canım seninki bi kaç güne pozitif olur benimki hala senin 9.gunun deki gibi
geçen sefer benm de sen gibi olup bi günde pozitif olmuştu birden bire olur canm merak etme

Vivianneeee cok sevindim adina caniiiim Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi da nasip etsin miniiiiigii Ben hastalanmadim daha ama kan testi de yaptirmadim haftaya kadar bekleyecem çünkü düzensiz şimdi umut etmek istemiyorum zaten kasiklarim ve sırtım ağrıyor herhalde adet olurum. ?

Kizlar bisey itiraf edeyim mi bu forum sayesinde yalnizligim bitti onceden aksamlari benimle ilgilensin diye bekliyorum ama simdi ondan ilgi beklemedigimi görünce sasiriyor ve kendiliginden bana artik ilgi gösteriyor artik yalniz değilim ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

1. papatya_2014 .................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. vivianne ..........................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  3. backspace55 ....................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. masal2010 .......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. @murnur55 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. lale-naren ........................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  7. plasure .............................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. efe11 ................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  9. V vuslat13 ...........................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  10. nurgulu ............................................................BAT 29 EYLÜL BEKLEMEDE
  11. demir6133 .......................................................BAT 2 EKİM
  12. @mercimeque ....................................................BAT 4 EKİM
  13. TIRMIK ..........................................................BAT 4 EKİM
  14. P pretty1406 .......................................................BAT 5 EKİM
  15. allbaby .............................................................BAT 6 EKİM
  16. berna83 ...........................................................BAT 6 EKİM
  17. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM
  18. 010712 .............................................................BAT 10 EKİM
  19. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  20. 21DAMLA ........................................................BAT 12 EKİM
  21. Z zeytin85 ..........................................................BAT 12 EKİM
  22. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  23. lovelyemir .........................................................BAT 15 EKİM
  24. A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  25. Kedili0983 ..........................................................BAT 21 EKİM
  26. ayserram ............................................................BAT 24 EKİM
  27. hafizekbr .........................................................BAT 26 EKİM
  28. svly4414 ...............................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Yaaaa offffff allahım bu akşamda basket maçı varmış hemde kadınlar offfff Benin kocam oturmuş gene izliyo ayyy nefret ediyorum maç hastası adamlardan

giyindim süslendim nişana gidiyom kızlar bol bol döktürcem yandan yandan @berna83 bernoşum on çokta senin için oynıcam

vivianne gozun aydin canim, bebisin sonunda burdayim dedi demek Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin, darisi da isteyen herkesin basina insallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…