canım aktara sordum öyle bsy yapmaz kist olacagı varsa zaten olur yumurta atamazsın kiste dönüsür ne zaman kist olusacagı hiç belli olmaz dedi. fayda eder dedi. aldım malzemeleri.bismillah yapcam simdi.faydası olur ins.Senin kaçıncı gün ? Benim 6. Gün daha ama valla genede yapıyorum testi silik Tabiki 2.çizgi hatta yok :)
canım onu hiç duymadım ama ben vivianne nin kürünü yapcam malzemeleri alıp geldim şimdi.Kızlar kk de birisi yazmişki balın içine Defne tohumu koyup yedim o ay hamile kaldımbu Defne tohumunu duyan işiten var mı ?
Canim bende 2 aydır adet pesi yumurtluyodum hemen şimdi yumurtlamayinca hayal kırıklığına uğradım. Ama yinede çalışmalara devam durmak yok.bu arada ceviz suyunu yapamıyorum kist varya belki zararı olur diye korktumTamam bendede oluyor daha bir numara yok sen rahat takıl demek oluyo o :) seninki 12.günden sonra belirginleşir az kalmış benim daha 1 haftam var ama dayanamıyorum ne olur ne olmaz diye testi yapıyorum .. Bir arkadaşım adet bitiminden 3 gün sonra yumurtladı ki kız 3 aydır 13.gün yumurtluyordu ondan dolayı banada korku geldi
Ay hadi inşallah kuzu bakalım sende işe yararda hamiş olursun hepimizede vesile olursun inşallahcanım aktara sordum öyle bsy yapmaz kist olacagı varsa zaten olur yumurta atamazsın kiste dönüsür ne zaman kist olusacagı hiç belli olmaz dedi. fayda eder dedi. aldım malzemeleri.bismillah yapcam simdi.faydası olur ins.
Evet canım onunla hamile kalan çok var bende yapicaktim ama 4cm kistim olduğu için yapmadım inş sana faydası olur canım.canım aktara sordum öyle bsy yapmaz kist olacagı varsa zaten olur yumurta atamazsın kiste dönüsür ne zaman kist olusacagı hiç belli olmaz dedi. fayda eder dedi. aldım malzemeleri.bismillah yapcam simdi.faydası olur ins.
Doğru yapıcaksın bile Dr a sormanda fayda var dr izin verirse Kür yaparsın Haklısın akıllıca karar verdin :)Canim bende 2 aydır adet pesi yumurtluyodum hemen şimdi yumurtlamayinca hayal kırıklığına uğradım. Ama yinede çalışmalara devam durmak yok.bu arada ceviz suyunu yapamıyorum kist varya belki zararı olur diye korktum
Evet tatlım çok az kalmış sen çalışma yapıyormusun günaşırı ?kızlar dün ve bugunun testi bunlar dün incecik bi çizgi oluştu kuruduktan sonra .. bugun de silik ama kalın bi çizgim var 12.yada 13. gün pozitif olur sanıyorum :)
Evet canım seninki bi kaç güne pozitif olur benimki hala senin 9.gunun deki gibikızlar dün ve bugunun testi bunlar dün incecik bi çizgi oluştu kuruduktan sonra .. bugun de silik ama kalın bi çizgim var 12.yada 13. gün pozitif olur sanıyorum :)
evden cıkmadan arastırdım bazılarına kist yapmıs tam vazgectim derken bi konuyu güncellemiş birisi taa subattan kalma yorumları okudum hiç olumsuz bsy yok hayrlısı dedim cıktım evden aktar da fayda eder deyince kısmet. bi umut işte.ins hepimiz hamiş oluruz ekim de hayırlıca.Evet canım onunla hamile kalan çok var bende yapicaktim ama 4cm kistim olduğu için yapmadım inş sana faydası olur canım.
Benim var!!!
Öncelikle RABBİM e sukurler olsun...
Kizlar HAMILEYIM!
dun testte 217 cikti. Dra gittim. 4 gun deger katlaniyor mu diye bakacak.
hic uzulmeyin 19 eyluldeki testim negatifti , 26sindaki pozitif cikti. RABBIM tamamina sorunsuz erdirir inşallah.
Once Rabbim sonra bal corekotu tarcin kuru yardim etti arkadaslar.
canm daha bugun baslıcaz çalışmaya bikaç gündür canımız istemedi daha zaman var diye salladık ama artık baslıyor maraton :) ben bugun yaparım yarın dinlendiririm kocişimi sonra poz. olup silinene kadar her gün çalışma yaparımEvet tatlım çok az kalmış sen çalışma yapıyormusun günaşırı ?
geçen sefer benm de sen gibi olup bi günde pozitif olmuştu birden bire olur canm merak etmeEvet canım seninki bi kaç güne pozitif olur benimki hala senin 9.gunun deki gibi
Ooooooo hadi iyi eğlencelerrrgiyindim süslendim nişana gidiyom kızlarbol bol döktürcem yandan yandan @berna83 bernoşum on çokta senin için oynıcam
Hahaha suslu seni, Ohhh sefan olsungiyindim süslendim nişana gidiyom kızlarbol bol döktürcem yandan yandan @berna83 bernoşum on çokta senin için oynıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?