4-5 Cevizi akşamdan 1 bardak suya koy sabah aç karnına suyu iç üstüne cevizleri ye tatlım bu kadar :)kızlaar ben yaklaşık 1 aydır giremedim cevizden bahsetmişssiniz bilen biri yazabilir mi öyle yicez mi sadece yoksa özel bişey mi hazırlanıcak cevizle?
Hayırlı olsun öncelikle.bişiy sorcam hamilelik belirtilerin nelerdi acaba?ben oyle sakladim canim hatta hala duruyor. Tadi cok iyi dgil. Ama fena da degilbsuyla yiyordum ben
Hayırlı olsun öncelikle.bişiy sorcam hamilelik belirtilerin nelerdi acaba?
valla canım şöyle yazayım:
acayip yeme isteği vardı,
yüzüm şişti ve sarı oldu.. hatta bana sarılık mısın dediler yoo hayır dedim çünkü iş için test yapılırken bağışıklığım vardı.
göğüslerim füze gibiydi, dolgunlaştı çok hassas değiller ama
karnım ağrıyordu, dolgunluk hissi bu hafta oluştu...böyle çok afedersiniz ishal olurmuş gibi bir ağrı
belim kütük gibi, yatmadan geçmedi
zırıl zırıl ağlıyordum. çok hassastım. kırılıyordum hemen.
ayaklarım.. ayaklarım donuyor ve soğuk soğuk terliyordu
bir de habire üşüyordum. millet kısa kolluyla ben hırkayla. herkes kan değerine baktır diyordu.
bir iki kere hafif midem bulandı ama geçti hiç ağır bulantım olmadı.
annem kirpiklerin top top oldu dedi. şimdi top toptan kasıt bakınca kirpikleri tane tane göremiyorsunuz toplu duruyor gruplanmış gibi.
eşim de şehla şehla niye bakıyorsun dedi.. normal bakıyorum ama bakışlarım bir tuhaf.
geçen hafta sivilcelenmem oldu isilik gibi. ama şimdi cildim tuhaf ve parlak duruyor.
bir de buradaki arkadaşlarım bilir ben hissediyordum.. seziyordum.
size önerim adet gecikmeden kan testi yaptırmayın. benim bi hafta önceki testim negatifti. moralim bozuldu, sonra içimde bir his vardı.. hamileyim dedim kim ne derse desin.
annem dedi ki test negatif kendini kaptırma, bak böyle yaparsan adet olamazsın .. hamileyim ki dedim. hatta sonucu kapıda bekliyoruz, görevli 3 dksı var dedi. anneme de keyif sigaranı yak, torunun geliyor dedim.
içimden geliyordu böyle demek..
Bnmde bat ım 28eylül .bgn biri hamilemisin yüzüne vurmuş var bişiy dedi.yok dedim ne alakası var dedim.yüzüne vurmak ne demekse bilmiyrm.bazı belirtiler var ama ümitlenmkde istemyrm.valla canım şöyle yazayım:
yüzüm şişti ve sarı oldu.. hatta bana sarılık mısın dediler yoo hayır dedim çünkü iş için test yapılırken bağışıklığım vardı.
karnım ağrıyordu, dolgunluk hissi bu hafta oluştu...böyle çok afedersiniz ishal olurmuş gibi bir ağrı
bir de habire üşüyordum. millet kısa kolluyla ben hırkayla. herkes kan değerine baktır diyordu.
annem kirpiklerin top top oldu dedi. şimdi top toptan kasıt bakınca kirpikleri tane tane göremiyorsunuz toplu duruyor gruplanmış gibi.
eşim de şehla şehla niye bakıyorsun dedi.. normal bakıyorum ama bakışlarım bir tuhaf.
geçen hafta sivilcelenmem oldu isilik gibi. ama şimdi cildim tuhaf ve parlak duruyor.
size önerim adet gecikmeden kan testi yaptırmayın. benim bi hafta önceki testim negatifti. moralim bozuldu, sonra içimde bir his vardı.. hamileyim dedim kim ne derse desin.
annem dedi ki test negatif kendini kaptırma, bak böyle yaparsan adet olamazsın .. hamileyim ki dedim. hatta sonucu kapıda bekliyoruz, görevli 3 dksı var dedi. anneme de keyif sigaranı yak, torunun geliyor dedim.
Psikolojikdir belkide bilmiyrmvalla canım şöyle yazayım:
Slm canım,
Benim adet olmama 3 gün var. bu ay bende yumurtlama tarihime dikkat ettim. bişey sorucam adet gecikmeden test yaptırmayın demişsinde kac gün beklemem gerekiyor?
bide bende de fazlasıyla istah acılması ve yorgunluk gobegimin altında bi kac gündür yanma gibi bir hafif agrı var. üşüyorum ellerim buz gibi. sivilcelendim ama kurudular şimdi.bir hafta kadar oldu. valla bende heyecanla bekliyorum acaba bebiş mi gelecek die.
Psikolojikdir belkide bilmiyrmsanki adet olacakmışsın gibi bi his oldumu? bide kasığında ağrımı oldu batmamı oldu? veya hiç olmadı
Bnmde bat ım 28eylül .bgn biri hamilemisin yüzüne vurmuş var bişiy dedi.yok dedim ne alakası var dedim.yüzüne vurmak ne demekse bilmiyrm.bazı belirtiler var ama ümitlenmkde istemyrm.
bnde öyleym cnm benm kaderimi paylasan insanları gördkce rahatlyrm ii ki kk varmısKizlar bisey itiraf edeyim mi bu forum sayesinde yalnizligim bitti onceden aksamlari benimle ilgilensin diye bekliyorum ama simdi ondan ilgi beklemedigimi görünce sasiriyor ve kendiliginden bana artik ilgi gösteriyor artik yalniz değilim ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
ne zamandır istydn cnm ? bnde bu ay ovulasyon testine baslycam inş :)canım mümkündür olabilir kendini nasıl hissediyorsun ağlaman var mı, karnın şiş gibi mi. bak batın geçsin, 31inde kan testi yaptır. inşallah hamilesindir dua edeceğim canım hepimiz için.
Kızlar Meryem Suresi'ni yatmadan okuyun.. Rabbim ellerimi boş çevirmedi şükürler olsun..
ne zamandır istydn cnm ? bnde bu ay ovulasyon testine baslycam inş :)
evleneli ne kadar oldu kuzumcanım aslında evlendiğimden beri istiyordum ama temmuzda bu işi ciddiye almıştım
evleneli ne kadar oldu kuzum
aaa siz daha cok yenisinizzz27 nisan 2014te evlendik canım ama iki ay hap almıştım.
Ağlamam yok ,şiş varmı bilmiyrm.canım mümkündür olabilir kendini nasıl hissediyorsun ağlaman var mı, karnın şiş gibi mi. bak batın geçsin, 31inde kan testi yaptır. inşallah hamilesindir dua edeceğim canım hepimiz için.
Kızlar Meryem Suresi'ni yatmadan okuyun.. Rabbim ellerimi boş çevirmedi şükürler olsun..
27 nisan 2014te evlendik canım ama iki ay hap almıştım.
Amiiiinn İnşAllah Bal tarçın çörek otu karışımının ölçüleri neydi acaba balın miktarı tarçının ve çörek otunun ölçülerini tam olarak yazabilrsn27 nisan 2014te evlendik canım ama iki ay hap almıştım.
Ağlamam yok ,şiş varmı bilmiyrm.
Amiiiinn İnşAllah Bal tarçın çörek otu karışımının ölçüleri neydi acaba balın miktarı tarçının ve çörek otunun ölçülerini tam olarak yazabilrsn
aaa siz daha cok yenisinizzzne güzel rabbim bekletmemiş sizi yas kac cnm nerden
Merhaba arkadaslar corek otu karisimini bende kullaniyorum be bu ay ovulasyona basliycam nasipse ama sizin bebisleriniz gelmis sanirim ovulasyona gerek kalmamis:)Ağlamam yok ,şiş varmı bilmiyrm.
Amiiiinn İnşAllah Bal tarçın çörek otu karışımının ölçüleri neydi acaba balın miktarı tarçının ve çörek otunun ölçülerini tam olarak yazabilrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?