hmm anladım cnm :) antalya mı oluyo ocanım koymuştum buraya ama dur netten kopiliyim:
http://www.coreklen.com/2008/01/corek-otu-faydalari-hamile-hamilelik.html
Sağol canım. :)
gel bana sor nasıl geçti beklemek, bir sürü etken vardı beni panikleten...
24 yaşındayım canım ant.
sen nerden :)
bnde baslycam cnm :) adet misin smdi ?Merhaba arkadaslar corek otu karisimini bende kullaniyorum be bu ay ovulasyona basliycam nasipse ama sizin bebisleriniz gelmis sanirim ovulasyona gerek kalmamis:)
Evet bugun bitti sandim ama az az var yine 1 hafta sonra filan basliyim diyorum sen nasil yapicaksin? Corek otu karisimini toz haline getirmeden kullaniyorum ben ama faydasi olmaz mi acaba? Ne zamandir bebek dusunuyosunuz?bnde baslycam cnm :) adet misin smdi ?
Canim maşallah gözün aydin ikinci hamisimiz sen misin27 nisan 2014te evlendik canım ama iki ay hap almıştım.
benmki daha yeni basladı cnmEvet bugun bitti sandim ama az az var yine 1 hafta sonra filan basliyim diyorum sen nasil yapicaksin? Corek otu karisimini toz haline getirmeden kullaniyorum ben ama faydasi olmaz mi acaba? Ne zamandir bebek dusunuyosunuz?
slm annişim hosgeldinnSlm canlarim nasilsiniz bakalim bayram hazirliklari ne alemde
Sen nasılsın güzel anne ? Bayramda eşim Çalışıyor ondan ne yazıkki evdeyimSlm canlarim nasilsiniz bakalim bayram hazirliklari ne alemde
canım tesekkurler cevap için bir de kaç gün yapılacak başlamak için özel bi gün var mı ?4-5 Cevizi akşamdan 1 bardak suya koy sabah aç karnına suyu iç üstüne cevizleri ye tatlım bu kadar :)
Ben turkiyedeyimmmm aslimm m ama memeleketimde degilimmSen nasılsın güzel anne ? Bayramda eşim Çalışıyor ondan ne yazıkki evdeyimsen ne yapıcaksın gelicekmisiniz Türkiye'ye
İyiyim valla ne olsun temizlik bittikafam dahildi yanislm annişim hosgeldinnbiz iyiyz seni sormalı ben daha bu hafta baslıycam
Bak bu bayram Güzelce gez dolaş şöyle mis gibi yemekler ye paşamızda giydirde el öpsünBen turkiyedeyimmmm aslimm m ama memeleketimde degilimm
Adet dönemi başlıyosun canım yumurtan çatlamaadan başlasanda olur tekrar adet gününe kadar yap canım birde kocişide ceviz yedir sperm kalitesini yükseltiyormuş sayısınıda arttırıyormuş :)canım tesekkurler cevap için bir de kaç gün yapılacak başlamak için özel bi gün var mı ?
Arkadasla bu corek otu ile ilgili nette baya olumlu bilgiler var bende bu ay ya corek otunu yada inciri yapacagim bi arkadasim incir kuru ile hamile kalmiscanım koymuştum buraya ama dur netten kopiliyim:
http://www.coreklen.com/2008/01/corek-otu-faydalari-hamile-hamilelik.html
Sağol canım. :)
gel bana sor nasıl geçti beklemek, bir sürü etken vardı beni panikleten...
24 yaşındayım canım ant.
sen nerden :)
e bu kürleri yaparken esiniz doktora gidip de mi yaptiniz yani esinizde priblem olmadigindan emin olarak miAdet dönemi başlıyosun canım yumurtan çatlamaadan başlasanda olur tekrar adet gününe kadar yap canım birde kocişide ceviz yedir sperm kalitesini yükseltiyormuş sayısınıda arttırıyormuş :)
Hahah alemsin canim iki dakkada kizi sinir disi ettin :))))Sen nasılsın güzel anne ? Bayramda eşim Çalışıyor ondan ne yazıkki evdeyimsen ne yapıcaksın gelicekmisiniz Türkiye'ye
Dr a gittim kuzum bir sorunum çıkmadı eşim bu ay gidecek ürolojiye çok yoğun çalışıyor izin kullanamıyor 2 aydır bu ceviz kürüne 1 haftadır başladım konu sahibimiz Sevilay söyledi onda işe yaramış tatlımBi
e bu kürleri yaparken esiniz doktora gidip de mi yaptiniz yani esinizde priblem olmadigindan emin olarak mi
Ya kişileri karıştırmıyorumda nerde olduklarını karıştırıyorumHahah alemsin canim iki dakkada kizi sinir disi ettin :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?