ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

bnde baslycam cnm :) adet misin smdi ?
Evet bugun bitti sandim ama az az var yine 1 hafta sonra filan basliyim diyorum sen nasil yapicaksin? Corek otu karisimini toz haline getirmeden kullaniyorum ben ama faydasi olmaz mi acaba? Ne zamandir bebek dusunuyosunuz?

Evet bugun bitti sandim ama az az var yine 1 hafta sonra filan basliyim diyorum sen nasil yapicaksin? Corek otu karisimini toz haline getirmeden kullaniyorum ben ama faydasi olmaz mi acaba? Ne zamandir bebek dusunuyosunuz?
benmki daha yeni basladı cnm ben ovulasyon testine baslycam inş cörek otunu blmyrm ki baslasam mı okadar cok sey var ki aklımda uff

canım tesekkurler cevap için bir de kaç gün yapılacak başlamak için özel bi gün var mı ?
Adet dönemi başlıyosun canım yumurtan çatlamaadan başlasanda olur tekrar adet gününe kadar yap canım birde kocişide ceviz yedir sperm kalitesini yükseltiyormuş sayısınıda arttırıyormuş :)

Kizlar anaokulu öğretmeni kimdi sizden biri anaokulu öğretmeniydi galiba bir sorum olacak

Bi
Adet dönemi başlıyosun canım yumurtan çatlamaadan başlasanda olur tekrar adet gününe kadar yap canım birde kocişide ceviz yedir sperm kalitesini yükseltiyormuş sayısınıda arttırıyormuş :)
e bu kürleri yaparken esiniz doktora gidip de mi yaptiniz yani esinizde priblem olmadigindan emin olarak mi

Bi

e bu kürleri yaparken esiniz doktora gidip de mi yaptiniz yani esinizde priblem olmadigindan emin olarak mi
Dr a gittim kuzum bir sorunum çıkmadı eşim bu ay gidecek ürolojiye çok yoğun çalışıyor izin kullanamıyor 2 aydır bu ceviz kürüne 1 haftadır başladım konu sahibimiz Sevilay söyledi onda işe yaramış tatlım

Bende doktora gittim bi problemim yok ama esimden emin olamiyorum bazi rahatdizliklarindan dolayi ilac kullaniyo surekli o yuzden bu ay esimin doktora gitmesini beklesem mi yoksa beklemeden yinede yapsam mi karar veremedim gerci bat tarihime 5gun var ama umutlu değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…