Bende doktora gittim bi problemim yok ama esimden emin olamiyorum bazi rahatdizliklarindan dolayi ilac kullaniyo surekli o yuzden bu ay esimin doktora gitmesini beklesem mi yoksa beklemeden yinede yapsam mi karar veremedim gerci bat tarihime 5gun var ama umutlu değilimDr a gittim kuzum bir sorunum çıkmadı eşim bu ay gidecek ürolojiye çok yoğun çalışıyor izin kullanamıyor 2 aydır bu ceviz kürüne 1 haftadır başladım konu sahibimiz Sevilay söyledi onda işe yaramış tatlım
kimse tok ,kına nasıldıkızlarrrrrrbu ne düşük performans benim yokluğum belli olmuş kimsede ne muhabbet nede sohbet olmuş
hafta sonu geceler hareketli olması lazım
kimse tok ,kına nasıldı
Muhtarsiz koy bu kadar oluo, hosgeldinkızlarrrrrrbu ne düşük performans benim yokluğum belli olmuş kimsede ne muhabbet nede sohbet olmuş
hafta sonu geceler hareketli olması lazım
nişan berbattı tatlım sağnak yağışta açık hava kırda yapmaya kalkıştılarilk bir saat arabalarda bekledik diner diye bla bla bla tam bi rezalet yani sonra dindi ama bir ayaz çıktı deniz kıyısı hava 10 derce içimize işledi o soğuk yerler çamur topuklar battı maskara olduk elbiselerle.nasıl bi soğuk çektiysem içim titriyo hala bataniyeye sarılı oturuyom
bu ay benim bebek falan olmaz soğuktan dondu herşeyciklerim
coz uzuldum ya o kadar gaza getirdim git icin acilir die dondurdum kizi
allahın izniyle bişiy olmaz o sıcak kanlı bi bayan kutuplarda olsa yaz getirir, maşallah
Tuh ya onlar da hava soguk deyip iceri alsalarmis keske dondurmuslar milletiyok be tatlım ne alakası var sen mantıklı olanı söyledin onlar yüzüne gözüne bulaştırdı.zaten biliyon bu ikinci nişan görgüsüzlük işte yüzlerine bulandı sayesinde bizde arada kaynadık...bana kalsa döner gelirdim ama benim pinti koca 2 araba gidipte boşuna masraf yapmayalım diye babasına biz sizin arabada geliriz demişkaynanaya üşüdüm artık kalkalım diyom biz yabancı değiliz ayıp olur diyo elalemci zaten bizi düşünen yok
giderken ne güzel hayellerim vardıkıvıra kıvıra oynucaktım
Tuh ya onlar da hava soguk deyip iceri alsalarmis keske dondurmuslar milletizaten hastaliktan yeni cikmistin iyice hasta olma
Siz yine de iptal etmeyin iciniz isinirkız yanarım yanarım bu gece çalışma vardı ona yanarımkociş giderken pek güzel olmuşsun dönünce randevumuz var unutma orda kendini fazla yorma dedi
dönüşte merdivenleri zor çıktık ikimizde perişandık
uwwww kocam bana böyle iltifat etmiyo kızzzzzmutlucuk oldum
Canim bence yap, benim testler biliyosun tuhafti ama en koyu cift cizgiyi dun yakaladim, dusun 24.gun. Hic belli olmuyormus onu anladim resmenbu arada ben 5 gündür grip oldum diye test yapmıyorum bat'a kadar devam demiştim ama olmadı başlasammı yoksa boşver diyip sallıyım mı bilemedim;???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?