yakin mi senin bat?ben yapıyorum iki gündür ovu. silik olarak gözüküyo o yüzden yapmicam batı beklicem göğüslerim acıyo karnım kasıklarım ve belim ağrıyo yani boşuna ümitlenmemek için yapmicam
6 ekimyakin mi senin bat?
himm erken baslamis senin agrilarin, benim de 6 ekim6 ekim
ben yapıyorum iki gündür ovu. silik olarak gözüküyo o yüzden yapmicam batı beklicem göğüslerim acıyo karnım kasıklarım ve belim ağrıyo yani boşuna ümitlenmemek için yapmicam
Canim bence yap, benim testler biliyosun tuhafti ama en koyu cift cizgiyi dun yakaladim, dusun 24.gun. Hic belli olmuyormus onu anladim resmen
senin son adet tarihin neydi? benim 3 aylul, ama dongum 33-34 suruyor galiba i yuzden 24. gune denk geldi ben gec yumurtlama oldu dedimdisenin adet düzenli ozaman çünkü bat tarihlerimiz aynı benimde yumurta günüm tel deki hesaplayıcıya göre 22-24 arasıydı ben 16-17 de oldum.erkenciyimherşeyim çok sabırsız yahuuuu
senin son adet tarihin neydi? benim 3 aylul, ama dongum 33-34 suruyor galiba i yuzden 24. gune denk geldi ben gec yumurtlama oldu dedimdi
evet o baya farkettiriyor canim. sekiz kisi olmus beklemedehımmm soryy kuzu döngü farkımız var benimkisi 28 günde bir ziyaretçi
evet o baya farkettiriyor canim. sekiz kisi olmus beklemede
ben de kendime 7sinden once test yapmiycam diye sozler veriyorum tutabilcek miyim bakalim hahha esim de dio ki test yapmak hobi gibi bisey oldu sendesabırla bekliyoz bakalım güzel sonuç alcaz kısmetse erken teste hayırrrrrrrr...beklicez ve netleştirceztabi beni dinlemez bu hatuncuklar pek aceleciler
ben de kendime 7sinden once test yapmiycam diye sozler veriyorum tutabilcek miyim bakalim hahha esim de dio ki test yapmak hobi gibi bisey oldu sende
ne guzel kiz masallah, hem bos yere umit de vermiyor iste gununde uslu uslu geliyor ama bi 9 ay gormezsin ansallahben 2,5 yıl içinde en fazla 5 kez bile gebelik testi yapmamışımdırbir kere kan verdim 9 gün gecikti diye ondada rahim filminden dolayı gecikme olmuş benim ki hep gününde gelir bana o tadı yaşatmıyo kiiiiii
kocalara kalsa doğunca öğrencekler
Canım bu ay inşallah tutmuştur tutmasada üzülme eşini götür Dr a zaten eğer bir sorun varsa vitamin veriyorlar 1 ay içinde etkisini görüyorsun Arkadaşımın eşinde vardı sperm kalitesi ve sayısında Düşüş Dr vitamin verdi 1 ayda düzeldi ceviz senin Sağlığın içinde iyi şimdiden başlayabilirsin bir dahaki Batı na kadar dene .. Eşinede yedir bak iyi gelir kk da keçiboynuzu pekmezinin de erkrklere çok iyi geldiğini duymuştumBende doktora gittim bi problemim yok ama esimden emin olamiyorum bazi rahatdizliklarindan dolayi ilac kullaniyo surekli o yuzden bu ay esimin doktora gitmesini beklesem mi yoksa beklemeden yinede yapsam mi karar veremedim gerci bat tarihime 5gun var ama umutlu değilim
Ay yazık ya nişanlanacak kız çok üzülmüştür yaaa yazık olmuş senin bebişler donmuştur kız farzet hamişsinnişan berbattı tatlım sağnak yağışta açık hava kırda yapmaya kalkıştılarilk bir saat arabalarda bekledik diner diye bla bla bla tam bi rezalet yani sonra dindi ama bir ayaz çıktı deniz kıyısı hava 10 derce içimize işledi o soğuk yerler çamur topuklar battı maskara olduk elbiselerle.nasıl bi soğuk çektiysem içim titriyo hala bataniyeye sarılı oturuyom
bu ay benim bebek falan olmaz soğuktan dondu herşeyciklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?