ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

ben yapıyorum iki gündür ovu. silik olarak gözüküyo o yüzden yapmicam batı beklicem göğüslerim acıyo karnım kasıklarım ve belim ağrıyo yani boşuna ümitlenmemek için yapmicam

ben yapıyorum iki gündür ovu. silik olarak gözüküyo o yüzden yapmicam batı beklicem göğüslerim acıyo karnım kasıklarım ve belim ağrıyo yani boşuna ümitlenmemek için yapmicam

yani anlıyo zaten insan adet olacağını boşver ozaman takma kafana gelsin gitsin bi dahaki aya kısmet deriz tatlım

aynen napalım artık bi dahakine denk gelirse ne ala çok sevdim bu sembolü

Canim bence yap, benim testler biliyosun tuhafti ama en koyu cift cizgiyi dun yakaladim, dusun 24.gun. Hic belli olmuyormus onu anladim resmen

senin adet düzenli ozaman çünkü bat tarihlerimiz aynı benimde yumurta günüm tel deki hesaplayıcıya göre 22-24 arasıydı ben 16-17 de oldum.erkenciyim herşeyim çok sabırsız yahuuuu

1. @@papatya_2014.................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. @@vivianne ..........................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  3. @@backspace55....................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. @@masal2010.......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. @@murnur55 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. @@lale-naren........................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  7. @@plasure.............................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. @@efe11 ................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  9. @@vuslat13 ...........................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  10. @@nurgulu............................................................BAT 29 EYLÜL BEKLEMEDE
  11. @@demir6133 .......................................................BAT 2 EKİM
  12. @@mercimeque ....................................................BAT 4 EKİM
  13. @@TIRMIK ..........................................................BAT 4 EKİM
  14. @@pretty1406.......................................................BAT 5 EKİM
  15. @@allbaby.............................................................BAT 6 EKİM
  16. @@berna83...........................................................BAT 6 EKİM
  17. @@sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM
  18. @@010712.............................................................BAT 10 EKİM
  19. @@dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  20. @@21DAMLA........................................................BAT 12 EKİM
  21. @@zeytin85 ..........................................................BAT 12 EKİM
  22. @@asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  23. @@elalmami .........................................................BAT 15 EKİM
  24. @@afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  25. @@kediliasli ..........................................................BAT 21 EKİM
  26. @@smyyali ............................................................BAT 24 EKİM
  27. @@hafizekbr .........................................................BAT 26 EKİM
  28. @@svly44...............................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

senin adet düzenli ozaman çünkü bat tarihlerimiz aynı benimde yumurta günüm tel deki hesaplayıcıya göre 22-24 arasıydı ben 16-17 de oldum.erkenciyim herşeyim çok sabırsız yahuuuu
senin son adet tarihin neydi? benim 3 aylul, ama dongum 33-34 suruyor galiba i yuzden 24. gune denk geldi ben gec yumurtlama oldu dedimdi

sabırla bekliyoz bakalım güzel sonuç alcaz kısmetse erken teste hayırrrrrrrr...beklicez ve netleştircez tabi beni dinlemez bu hatuncuklar pek aceleciler
ben de kendime 7sinden once test yapmiycam diye sozler veriyorum tutabilcek miyim bakalim hahha esim de dio ki test yapmak hobi gibi bisey oldu sende

ben de kendime 7sinden once test yapmiycam diye sozler veriyorum tutabilcek miyim bakalim hahha esim de dio ki test yapmak hobi gibi bisey oldu sende

ben 2,5 yıl içinde en fazla 5 kez bile gebelik testi yapmamışımdır bir kere kan verdim 9 gün gecikti diye ondada rahim filminden dolayı gecikme olmuş benim ki hep gününde gelir bana o tadı yaşatmıyo kiiiiii

kocalara kalsa doğunca öğrencekler

kiz gececi gibiyiz, bi biz kal
ne guzel kiz masallah, hem bos yere umit de vermiyor iste gununde uslu uslu geliyor ama bi 9 ay gormezsin ansallah , benim kurtajdan sonra biraz bozuldu dengesi.. gececi biz kaldik, nobetci gibiyiz

Canım bu ay inşallah tutmuştur tutmasada üzülme eşini götür Dr a zaten eğer bir sorun varsa vitamin veriyorlar 1 ay içinde etkisini görüyorsun Arkadaşımın eşinde vardı sperm kalitesi ve sayısında Düşüş Dr vitamin verdi 1 ayda düzeldi ceviz senin Sağlığın içinde iyi şimdiden başlayabilirsin bir dahaki Batı na kadar dene .. Eşinede yedir bak iyi gelir kk da keçiboynuzu pekmezinin de erkrklere çok iyi geldiğini duymuştum

Ay yazık ya nişanlanacak kız çok üzülmüştür yaaa yazık olmuş senin bebişler donmuştur kız farzet hamişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…