ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

insan deneme yaptıktan sonra umutlanmadan yapamıyor inşallah hepimizin tutmuştur.

Saol canım Allah razı olsun valla hala moralim bozuk ama Allah büyüktür .. Inşallah bizim dualarımızı kabul eder

Inşallah canım Allah senden razı olsun burası olmasa zaten daha beter olurdum .. Allah büyük bakalım nasibimizde varsa bu ay olucak olmazsa artık burda her gün resimlere devam :)

hehe benim dün 8. gundu negatifti, ikinci çizgiyi bulunca resim koymaya başlarım.. bu ay HSG den dolayı yumurtlamam gecikebilir, yarın tekrar yapcam terti..
Evet mutlaka koy resmi burda herkes yorum yapıyor insana moral oluyor hemde insan kendini yalnız hissetmiyor

Inşallah canım Allah senden razı olsun burası olmasa zaten daha beter olurdum .. Allah büyük bakalım nasibimizde varsa bu ay olucak olmazsa artık burda her gün resimlere devam :)
bu sabahki testi sen sabah idrarınla mı yaptın? eğer öyleyse sen dün tam zamanını yakalamıssın.. sabah idrarı dünün LH değerini gösteriyor.. yani dün çatlamış ve sende değerlendirmişsin oluyor..

bilgilerndirir misin beni?

merhaba. Sitenin yeni üyesiyim. bende bebek istiyorum. Bu ay ovulasyon testine başlamak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

kuzum değerlendirmişsiniz zaten neden bu kadar stres ?
biraz sakin ol sakin ol ki gebeliğin daha kolaylaşsın sen strese girdikçe işini zorlaştırıyorsun belki
maalesef erkekler öyle 100 bi belki anlayışlı erkek çıkabiliyor takma boşver ağlama üzülme inan bana olucaksa tek ilişki ile bile olur .

canm dün akşam çalışşma olmadı mı.. olduysa üzülme tutar inşallah

Evet sabah 6 da yaptım .. Umarım tutmuştur .. Bundan sonra salı Çarşamba falan yapmama gerek var mu sizce eşim gece vardiyasına geçecek yarın artık sabah 10 da gelicek eve pek fırsatımız olmaz çok uykusuz ve yorgun oluyor

Inşallah canım İnan çok zor oluyor eşim fabrikada mühendis ve vardiyalı çalışıyor çok yorgun geliyor haftada 1 gün izni var ondada adam yorgunluktan uyuyor ama dediğin gibi Allah büyük anlımıza bu ay yazdıysa olur olmazsa bir ay daha test yapıcaz napalım

Oldu dün akşam güç bela eşim çok yorgun gelmişti yalvar yakar oldu inşallah tutmuştur
tutar canm hatta tutarsa o tutar çünkü spermin yumurtaya ulaşması ortalama 6 saat sürüyomuş sabah olsaydı bile çalışmanız sperm oraya gidene kadar yumuş ölebilirdi.. bence dün geceki ilişki daha önemli.. için rahat etsin istersen bu gece de yap

merhaba. Sitenin yeni üyesiyim. bende bebek istiyorum. Bu ay ovulasyon testine başlamak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Hoşgeldin canım benim ovulasyon testini almadıysan internetten en az 20 li paket sipariş et en uygunu gittigidiyor sitesinde 20 tanesi 21 tl sonra hastalığın bittiğinden itibaren her gün testi yapıcaksın taki 2.çizgi koyulaşınca kadar 2. Çizgi koyulaşana eşinle gün aşırı birlikte olucaksın taki tekrar 2.çizgi silikleşene kadar Buda tahmini 2 günlük bir süre dada sonrada adet gününü bekliceksin inşallahta gecikecek gebelik testi yapıcaksın birde bakmışsın hamişsin :)

Çok teşekkürler bu akşamda yaparım zaten dahada gerek kalmadı .. Hepinizden Allah bin kere razı olsun daha iyi hissediyorum şimdi

ben çok sıvı tüketen biriyim, bu test için en iyi saatler 3-5 arasıymıs ogleden sonra, ama bugün dikkat ettim ben o aralıkta 2 saatte 1 wc gidiyorum. en iyisi sabah 7,30da uyanıyorum sonra 11,30da gidiyorum wcye, sanırım 4 saatlik idrarla yapmam en iyisi.

saat farkeder mi arkadaşlar, sabah idrarının olmaması gerektiğini biliyorıum

canım

ne kadar güzel anlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…