- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Saol canım Allah razı olsun valla hala moralim bozuk ama Allah büyüktür .. Inşallah bizim dualarımızı kabul ederabartmıyorsun canım. biz kadınlar annelik içgüdümüzden dolayı daha çok önemsiyoruz. erkekler ne yazıkki kendi istek ve ihtiyaçlarını herşeyden önde tutuyorlar. ben de az ağlamadım kocam en önemli gecelerde horul horul uyurken...
yine de dün geceyi değerlendirmişsiniz, o denk gelmiştir inşallah. üzme kendini, kısmetse olur
Inşallah canım Allah senden razı olsun burası olmasa zaten daha beter olurdum .. Allah büyük bakalım nasibimizde varsa bu ay olucak olmazsa artık burda her gün resimlere devam :)yok canım kendini üzme bu kadar.. akşamı değerlendirmişsiniz, yeterli olacaktır.. takip ediyorum resimlerini dun aksam son paylaştığında zaten silikleşme başlamıştı sabah testine göre.. tam doru zamanı değerlendirdin sen. Bundan Sonrası Allahın takdiri.. Ruhun üflenmesine kalıyor..
Âmin canım .. Allah yazdıysa tek bir deneme bile yapsan o ay bebişini kucağına alıyorsun .. İnşallah yazmıştır sana bu ay bebişi ..insan deneme yaptıktan sonra umutlanmadan yapamıyor inşallah hepimizin tutmuştur.
Âmin canım .. Allah yazdıysa tek bir deneme bile yapsan o ay bebişini kucağına alıyorsun .. İnşallah yazmıştır sana bu ay bebişi ..
Evet mutlaka koy resmi burda herkes yorum yapıyor insana moral oluyor hemde insan kendini yalnız hissetmiyorhehe benim dün 8. gundu negatifti, ikinci çizgiyi bulunca resim koymaya başlarım.. bu ay HSG den dolayı yumurtlamam gecikebilir, yarın tekrar yapcam terti..
bu sabahki testi sen sabah idrarınla mı yaptın? eğer öyleyse sen dün tam zamanını yakalamıssın.. sabah idrarı dünün LH değerini gösteriyor.. yani dün çatlamış ve sende değerlendirmişsin oluyor..Inşallah canım Allah senden razı olsun burası olmasa zaten daha beter olurdum .. Allah büyük bakalım nasibimizde varsa bu ay olucak olmazsa artık burda her gün resimlere devam :)
kuzum değerlendirmişsiniz zaten neden bu kadar stres ?Kızlar günaydın bu sabah erkenciyim acaba yumurtam çatladımı ne oldu diye uyandım ve sonuç
evet 2.çizgi silikleşmiş sanırım çatladı .. dün geceyi değerlendirmiştik bu sabahta bu sonucu görünce eşime işe gitmeden resmen yalvardım ama halim yok işe gidince halsiz oluyorum vs diye geri çevirdi .. o kadar üzüldümki anlatamam ve acaip kırıldım sabahtan beri gözümün yaşı dinmedi .. belki abatıyorum bilmiyorum ama bu kadar önemli bir anı yakalamak için insanlar nasıl uğraşıyor eee bu testleride boşuna mı aldık bu an için aldık..akşam gelicek 8 de 9 da .. normalde 6 da evde olur ama bu akşam beyefendinin halı saha maçı var onu bile iptal etmedi bu kritik haftada..neyse ben çok büyütüyorum belkie haksızlık ediyorum ama elimde değil bu kadar uğraş her gün test yap insanın psikolojisi çok etkileniyor..off saçmaladım sabah sabah
canm dün akşam çalışşma olmadı mı.. olduysa üzülme tutar inşallahKızlar günaydın bu sabah erkenciyim acaba yumurtam çatladımı ne oldu diye uyandım ve sonuç
evet 2.çizgi silikleşmiş sanırım çatladı .. dün geceyi değerlendirmiştik bu sabahta bu sonucu görünce eşime işe gitmeden resmen yalvardım ama halim yok işe gidince halsiz oluyorum vs diye geri çevirdi .. o kadar üzüldümki anlatamam ve acaip kırıldım sabahtan beri gözümün yaşı dinmedi .. belki abatıyorum bilmiyorum ama bu kadar önemli bir anı yakalamak için insanlar nasıl uğraşıyor eee bu testleride boşuna mı aldık bu an için aldık..akşam gelicek 8 de 9 da .. normalde 6 da evde olur ama bu akşam beyefendinin halı saha maçı var onu bile iptal etmedi bu kritik haftada..neyse ben çok büyütüyorum belkie haksızlık ediyorum ama elimde değil bu kadar uğraş her gün test yap insanın psikolojisi çok etkileniyor..off saçmaladım sabah sabah
Evet sabah 6 da yaptım .. Umarım tutmuştur .. Bundan sonra salı Çarşamba falan yapmama gerek var mu sizce eşim gece vardiyasına geçecek yarın artık sabah 10 da gelicek eve pek fırsatımız olmaz çok uykusuz ve yorgun oluyorbu sabahki testi sen sabah idrarınla mı yaptın? eğer öyleyse sen dün tam zamanını yakalamıssın.. sabah idrarı dünün LH değerini gösteriyor.. yani dün çatlamış ve sende değerlendirmişsin oluyor..
bilgilerndirir misin beni?
Oldu dün akşam güç bela eşim çok yorgun gelmişti yalvar yakar oldu inşallah tutmuşturcanm dün akşam çalışşma olmadı mı.. olduysa üzülme tutar inşallah
Inşallah canım İnan çok zor oluyor eşim fabrikada mühendis ve vardiyalı çalışıyor çok yorgun geliyor haftada 1 gün izni var ondada adam yorgunluktan uyuyor ama dediğin gibi Allah büyük anlımıza bu ay yazdıysa olur olmazsa bir ay daha test yapıcaz napalımkuzum değerlendirmişsiniz zaten neden bu kadar stres ?
biraz sakin ol sakin ol ki gebeliğin daha kolaylaşsın sen strese girdikçe işini zorlaştırıyorsun belki
maalesef erkekler öyle 100 bi belki anlayışlı erkek çıkabiliyor takma boşver ağlama üzülme inan bana olucaksa tek ilişki ile bile olur .
tutar canm hatta tutarsa o tutar çünkü spermin yumurtaya ulaşması ortalama 6 saat sürüyomuş sabah olsaydı bile çalışmanız sperm oraya gidene kadar yumuş ölebilirdi.. bence dün geceki ilişki daha önemli.. için rahat etsin istersen bu gece de yapOldu dün akşam güç bela eşim çok yorgun gelmişti yalvar yakar oldu inşallah tutmuştur
merhaba. Sitenin yeni üyesiyim. bende bebek istiyorum. Bu ay ovulasyon testine başlamak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
tutar canm hatta tutarsa o tutar çünkü spermin yumurtaya ulaşması ortalama 6 saat sürüyomuş sabah olsaydı bile çalışmanız sperm oraya gidene kadar yumuş ölebilirdi.. bence dün geceki ilişki daha önemli.. için rahat etsin istersen bu gece de yap
bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım bende ilk defa bu ay denedim inşallah tutar :)merhaba. Sitenin yeni üyesiyim. bende bebek istiyorum. Bu ay ovulasyon testine başlamak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Kızlar günaydın bu sabah erkenciyim acaba yumurtam çatladımı ne oldu diye uyandım ve sonuç
ne kadar güzel anlattınHoşgeldin canım benim ovulasyon testini almadıysan internetten en az 20 li paket sipariş et en uygunu gittigidiyor sitesinde 20 tanesi 21 tl sonra hastalığın bittiğinden itibaren her gün testi yapıcaksın taki 2.çizgi koyulaşınca kadar 2. Çizgi koyulaşana eşinle gün aşırı birlikte olucaksın taki tekrar 2.çizgi silikleşene kadar Buda tahmini 2 günlük bir süre dada sonrada adet gününü bekliceksin inşallahta gecikecek gebelik testi yapıcaksın birde bakmışsın hamişsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?