- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Ben burdayım uykum kaçtıGunaydinnnnnnPazar uykusu mu bu kimsecikler yok
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canımKizlar ben de ovulasyon testiyle hamile kaldim. Ins. tum isteyenlere bu duyguyu tadar.
Burda da gece, benim de uykum kactiBen burdayım uykum kaçtı
sen kac haftalıktın kuzumİyiyim valla ne olsun temizlik bittikafam dahildi yani
Burda da gece, benim de uykum kactibugun pazar, var mi bir plan?
Saat 4 oldu ben de hala uyuyamadimgece bdv de bi konuya daldım tümünü okudum gülmekten altıma etcektim kız online olduğunu bileydim senide çağırırdımsonunda konu kapandı konu sahibesi banlandı sabaha karşı 6 da yattım ancak şimdi uyanabildim bu pazar zehir oldu hastalıkta kıpraşamam biyere
Saat 4 oldu ben de hala uyuyamadimsimdi okuyodum bdv'i. Sen hangi konuyu diosun de bakiyim? Millet hakkaten bi tuhaf, yorumlar bomba oluo ama
Hay allahım sana yazdıktan sonra geri uyumuşum yuh bana :)Burda da gece, benim de uykum kactibugun pazar, var mi bir plan?
günaydınlarrrr ....ya bdv ne hergün bişey öğreniyorum ben burda
Hay allahım sana yazdıktan sonra geri uyumuşum yuh bana :)
Evet canım sempt falan verince kocam pimpirikli benim :)aslımmm senin nicke noldu değiştirdin mi?
Sonkez yapsın ağrısını yok olup gidecek o daha da geri gelmicek o kadarGünaydın kızlar ben bugun bayagi bi geç kalktım :) benim koca işte. Hava yağmurlu ve niyetliyim napim bari geç kalkayim dedimya bugün kistimin olduğu sol kasigim ağrıyor pöfff yaaa
Kızlar bu preseed i çok övüyorlar ben bu ay denemicem nedense içimden gelmedi bir dahaki ay hamiş olmazsam alıcam denicem kızlar
Adet dönemi başlıyosun canım yumurtan çatlamaadan başlasanda olur tekrar adet gününe kadar yap canım birde kocişide ceviz yedir sperm kalitesini yükseltiyormuş sayısınıda arttırıyormuş :)
teşekkür ederiimAdet dönemi başlıyosun canım yumurtan çatlamaadan başlasanda olur tekrar adet gününe kadar yap canım birde kocişide ceviz yedir sperm kalitesini yükseltiyormuş sayısınıda arttırıyormuş :)
Ay canım ağzından bal damlıyorSonkez yapsın ağrısını yok olup gidecek o daha da geri gelmicek o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?