ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Burda da gece, benim de uykum kacti bugun pazar, var mi bir plan?

gece bdv de bi konuya daldım tümünü okudum gülmekten altıma etcektim kız online olduğunu bileydim senide çağırırdım sonunda konu kapandı konu sahibesi banlandı sabaha karşı 6 da yattım ancak şimdi uyanabildim bu pazar zehir oldu hastalıkta kıpraşamam biyere

Saat 4 oldu ben de hala uyuyamadim simdi okuyodum bdv'i. Sen hangi konuyu diosun de bakiyim? Millet hakkaten bi tuhaf, yorumlar bomba oluo ama

günaydınlarrrr ....ya bdv ne hergün bişey öğreniyorum ben burda

Günaydın kızlar ben bugun bayagi bi geç kalktım :) benim koca işte. Hava yağmurlu ve niyetliyim napim bari geç kalkayim dedim ya bugün kistimin olduğu sol kasigim ağrıyor pöfff yaaa

Kızlar bu preseed i çok övüyorlar ben bu ay denemicem nedense içimden gelmedi bir dahaki ay hamiş olmazsam alıcam denicem kızlar

Adet dönemi başlıyosun canım yumurtan çatlamaadan başlasanda olur tekrar adet gününe kadar yap canım birde kocişide ceviz yedir sperm kalitesini yükseltiyormuş sayısınıda arttırıyormuş :)
Adet dönemi başlıyosun canım yumurtan çatlamaadan başlasanda olur tekrar adet gününe kadar yap canım birde kocişide ceviz yedir sperm kalitesini yükseltiyormuş sayısınıda arttırıyormuş :)
teşekkür ederiimbenim bat dündü hala bi hareketlilik yok hamile olma ihtimalim milyonda bir geçen ay pek çalışma yapamadık adet düzensizliği için doktorum adetin 21. günü tahlil yaptı geçen ay ve o sonuçlara bakarak yumurtlama olmamış dedi az önce ovu test yaptım 2. çizgi baya koyu bugünlerde yumurtlama mümkün mü ki 33. gün oldu bugün en son adetimden sonra o yzden kürlere ne zman başlasam karar veremedim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…