- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
Ozaman ekşın başlasın hadi bakalım kolay gelsin inş.mukafatini çok geçmeden alırsınız; )bugün Ovulasyon testim positif hadi hayirlisi bakalim :))
Koyu günler gir tatlım ilişkiye birde silikleşince yumurtan Çatladı demek o gün ve takip eden gün birlikte ol eşinle tatlım istersen gün aşırı yap tercih senin hersekilde ne olursa olsun bu günleri değerlendir tatlım yumurtlama başlangıç yumurtlama anı ve çatlaması genelde toplamda 4 günlük bir Süreyi kaplarbi de bi şey sorcam benim dünde bugünde iki çizgi koyulaştı butun koyu günler mi ilişkiye gircez bi de ne zaman soluklaşıyor tekrar.her gün ilişki sperm kalitesini düşürür diye korkuyorum
:)) sağol tatlım ayın 26 27 sini değerlendrdik bugünde olursa 3.gün oluyo eee bende diyorum yarında mı koyulaşacak üfff herhergün istemiyorum artıkKoyu günler gir tatlım ilişkiye birde silikleşince yumurtan Çatladı demek o gün ve takip eden gün birlikte ol eşinle tatlım istersen gün aşırı yap tercih senin hersekilde ne olursa olsun bu günleri değerlendir tatlım yumurtlama başlangıç yumurtlama anı ve çatlaması genelde toplamda 4 günlük bir Süreyi kaplar
Çok basit bak videosu varkullanımı nasıl jelin?
Silikleşmesi yumurtanın çatlaması o günüde mutlaka değerlendir tatlım istersen bu gün mola ver yarın ve öbür gün çalış sperm kalitesi için :) hadi inşallah tutar ya:)) sağol tatlım ayın 26 27 sini değerlendrdik bugünde olursa 3.gün oluyo eee bende diyorum yarında mı koyulaşacak üfff herhergün istemiyorum artıksilikleşsin diye dua ediyorum:)
inşallah hepimizinki tutar olacağı varsa olur zatende insan yinede böyle düşünüyo işteSilikleşmesi yumurtanın çatlaması o günüde mutlaka değerlendir tatlım istersen bu gün mola ver yarın ve öbür gün çalış sperm kalitesi için :) hadi inşallah tutar ya
Allah razı olsun canım kuzucumArkadaslar kendim ve sizin niyetiniz bir meryem suresini okudum rabbim inşallah su mubarek Zilhicce ayinda hayirlisi ise hepimizin hamile olarak bu aya girmeyi nasip etsin
Hadi hayırlı olsun canım. Ins ikimiz ve tüm kullananlar bu jel aracılığı ile hamile kalırız.Kızlar dayanamadım ve preseed aldım şimdi gittigidiyor dan 99.50 tl 2 güne gelecekmiş yumurtlama tarihimden 2 gün önce elimde olucak denicem .. Aslında bu ay almayacaktım ama dayanamadım
Sen aldın mı kuzuHadi hayırlı olsun canım. Ins ikimiz ve tüm kullananlar bu jel aracılığı ile hamile kalırız.
Bana burdan bi arkadas yollamisti geçen ay ama kullanmak bu aya nasip olucak eğer yumurtlarsamSen aldın mı kuzu
Canim inş en kisa zamanda iyi olursun kendine ve bebegimize iyi bakSlm kizlar bu hamilelik beni feci vurdu daha once mide ameliyatı olmustum mide agrilarim simdiden basladi sut icemiyotum gaz ve agri yapiyor. Uyku bi taraftan vuruyor sinirlerim iyice gerildi resmen hergun agliyorum anlicamiz perisan haldeyim bu yuzden fazla giremiyorum ama hep aklimdasiniz opuyorum hepinizi
Çok basit bak videosu vardaha anlatımlı bir şey bulamadım burda kadın şırıngaya jeli çektiğini ilişkiden 15 dk önce vajinaya sıktığını ve hemen ilişkiye girdiğini anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?