ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

bi de bi şey sorcam benim dünde bugünde iki çizgi koyulaştı butun koyu günler mi ilişkiye gircez bi de ne zaman soluklaşıyor tekrar.her gün ilişki sperm kalitesini düşürür diye korkuyorum

bi de bi şey sorcam benim dünde bugünde iki çizgi koyulaştı butun koyu günler mi ilişkiye gircez bi de ne zaman soluklaşıyor tekrar.her gün ilişki sperm kalitesini düşürür diye korkuyorum
Koyu günler gir tatlım ilişkiye birde silikleşince yumurtan Çatladı demek o gün ve takip eden gün birlikte ol eşinle tatlım istersen gün aşırı yap tercih senin hersekilde ne olursa olsun bu günleri değerlendir tatlım yumurtlama başlangıç yumurtlama anı ve çatlaması genelde toplamda 4 günlük bir Süreyi kaplar

:)) sağol tatlım ayın 26 27 sini değerlendrdik bugünde olursa 3.gün oluyo eee bende diyorum yarında mı koyulaşacak üfff herhergün istemiyorum artık silikleşsin diye dua ediyorum:)

:)) sağol tatlım ayın 26 27 sini değerlendrdik bugünde olursa 3.gün oluyo eee bende diyorum yarında mı koyulaşacak üfff herhergün istemiyorum artık silikleşsin diye dua ediyorum:)
Silikleşmesi yumurtanın çatlaması o günüde mutlaka değerlendir tatlım istersen bu gün mola ver yarın ve öbür gün çalış sperm kalitesi için :) hadi inşallah tutar ya

Silikleşmesi yumurtanın çatlaması o günüde mutlaka değerlendir tatlım istersen bu gün mola ver yarın ve öbür gün çalış sperm kalitesi için :) hadi inşallah tutar ya
inşallah hepimizinki tutar olacağı varsa olur zatende insan yinede böyle düşünüyo işte

Kızlar benim bat tarihim yarındı bu sabah kırmızıları gördüm Sinir oldum İncir ve havuç kürüne başlayacam bu ay küre ne zaman başlamam gerekir bilgisi olanlar yazarmısınız

Kızlar dayanamadım ve preseed aldım şimdi gittigidiyor dan 99.50 tl 2 güne gelecekmiş yumurtlama tarihimden 2 gün önce elimde olucak denicem .. Aslında bu ay almayacaktım ama dayanamadım

Kızlar dayanamadım ve preseed aldım şimdi gittigidiyor dan 99.50 tl 2 güne gelecekmiş yumurtlama tarihimden 2 gün önce elimde olucak denicem .. Aslında bu ay almayacaktım ama dayanamadım
Hadi hayırlı olsun canım. Ins ikimiz ve tüm kullananlar bu jel aracılığı ile hamile kalırız.

1. papatya_2014 .................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. vivianne ..........................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  3. backspace55 ....................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. masal2010 .......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. @murnur55 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. lale-naren ........................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  7. plasure .............................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. efe11 ................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  9. V vuslat13 ...........................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  10. demir6133 .......................................................BAT 2 EKİM
  11. @mercimeque ....................................................BAT 4 EKİM
  12. TIRMIK ..........................................................BAT 4 EKİM
  13. P pretty1406 .......................................................BAT 5 EKİM
  14. allbaby .............................................................BAT 6 EKİM
  15. berna83 ...........................................................BAT 6 EKİM
  16. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM
  17. 010712 .............................................................BAT 10 EKİM
  18. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  19. 21DAMLA ........................................................BAT 12 EKİM
  20. Z zeytin85 ..........................................................BAT 12 EKİM
  21. A asyella ............................................................BAT 13 EKİM
  22. lovelyemir .........................................................BAT 15 EKİM
  23. A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  24. @kediliasli ..........................................................BAT 21 EKİM
  25. @smyyali ............................................................BAT 24 EKİM
  26. hafizekbr .........................................................BAT 26 EKİM
  27. nurgulu ............................................................BAT ???
  28. @svly44...............................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Slm kizlar bu hamilelik beni feci vurdu daha once mide ameliyatı olmustum mide agrilarim simdiden basladi sut icemiyotum gaz ve agri yapiyor. Uyku bi taraftan vuruyor sinirlerim iyice gerildi resmen hergun agliyorum anlicamiz perisan haldeyim bu yuzden fazla giremiyorum ama hep aklimdasiniz opuyorum hepinizi

Canim inş en kisa zamanda iyi olursun kendine ve bebegimize iyi bak

Çok basit bak videosu var daha anlatımlı bir şey bulamadım burda kadın şırıngaya jeli çektiğini ilişkiden 15 dk önce vajinaya sıktığını ve hemen ilişkiye girdiğini anlatıyor

uwwwww ben on jeli o şekilde içeri sıkamam kullanamam yani allahım vercekse başka şeyleri vesile etsin mümkünse ama yorumları falan okudum çok fazla hamile kalan var sayesinde inşallah sendede lovelyemir 'de de işe yarar kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…