- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Mutlaka kullan o kadar hamile kalan var ki en geç 6 ay içinde hamiş yapıyormuş genelde ilk 3 ay da hamiş kalıyorlar yaaa bu Türkiye deki Dr kardan nefret ediyorum ne ovulasyon testini söylerler ne preseed tarzı ürünleri Allah'ın yararsız raf Ömrü birmiş konserveleriBana burdan bi arkadas yollamisti geçen ay ama kullanmak bu aya nasip olucak eğer yumurtlarsamama hala soluk çizgi pöfff
Yaparsın kız neolucak bak bizde yararsa mutlaka dene preseed in sitesinde okudum kadın 2 yıldır hamile kalamamış bu ürünü kullanmış ilk ay kalmış hatta bebişinin ultrasonunu paylaşmış öyle bir Sürü Msj var bir Sürü bebiş resmiuwwwwwben on jeli o şekilde içeri sıkamam kullanamam yani allahım vercekse başka şeyleri vesile etsin mümkünse ama yorumları falan okudum çok fazla hamile kalan var sayesinde inşallah sendede @elalmami'de de işe yarar kuzum
Bana burdan bi arkadas yollamisti geçen ay ama kullanmak bu aya nasip olucak eğer yumurtlarsamama hala soluk çizgi pöfff
Ahh kuzum çok üzüldüm inşallah toparlar vücudun bir an önce bak havalar iyice soğudu kendine çok dikkat etSlm kizlar bu hamilelik beni feci vurdu daha once mide ameliyatı olmustum mide agrilarim simdiden basladi sut icemiyotum gaz ve agri yapiyor. Uyku bi taraftan vuruyor sinirlerim iyice gerildi resmen hergun agliyorum anlicamiz perisan haldeyim bu yuzden fazla giremiyorum ama hep aklimdasiniz opuyorum hepinizi
Yaparsın kız neolucak bak bizde yararsa mutlaka dene preseed in sitesinde okudum kadın 2 yıldır hamile kalamamış bu ürünü kullanmış ilk ay kalmış hatta bebişinin ultrasonunu paylaşmış öyle bir Sürü Msj var bir Sürü bebiş resmi
Halledersin sen yahu tüpten enjekte ediyorsun çok basit ben inanamadım şimdi bir tane okudum preseedin kendi sitesinde 13 yıldır hamiş kalamayan kadın hamiş kalmış çüşşşş dedim fake değilse tabihepsine baktım sen yazdıktan sonra ama ne bileyim kullanımı bi garip geldi işteama siz bi deneyin bu ay sonra bende heveslenirmiyim acep
hayırlara vesile olur ins canımmm. ama sunu sakın unutma tüpün havasını hep al alttan sık ve katla bittikçe o da önemliymiş. tatlımmm bi de ben yakının faydalarını okudum onunla da bir sürü hamiş kalan varSen aldın mı kuzu
bat listemizin son hali kızlar
- @papatya_2014.................................................BAT 18 EYLÜL
1.HAMİLEMİZ - @vivianne ..........................................................BAT 24 EYLÜL
2.HAMİLEMİZ backspace55 ....................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE masal2010 .......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE - @murnur55 ........................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE lale-naren ........................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA plasure .............................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE efe11 ................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE - V vuslat13 ...........................................................BAT 28 EYLÜL
BEKLEMEDE demir6133 .......................................................BAT 2 EKİM - @mercimeque ....................................................BAT 4 EKİM
- @TIRMIK ..........................................................BAT 4 EKİM
- @pretty1406.......................................................BAT 5 EKİM
allbaby .............................................................BAT 6 EKİM - @berna83...........................................................BAT 6 EKİM
- @sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM
- @010712.............................................................BAT 10 EKİM
- @dududada ........................................................BAT 11 EKİM
- @21DAMLA........................................................BAT 12 EKİM
- @zeytin85 ..........................................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
- @elalmami .........................................................BAT 15 EKİM
- @afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
Kedili0983 ..........................................................BAT 21 EKİM ayserram ............................................................BAT 24 EKİM - @hafizekbr .........................................................BAT 26 EKİM
- @nurgulu ............................................................BAT ???
svly4414 ...............................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
Senden naber tatlışım neler yaptın varmı bayram hazırlığıNe haber
kullanımı çok çok kolay ben ilk çok korkmustum kullanamam diye ama hiç ama hiç canın falan yanmıyor incecik sey.hicbsy hissetmiyosun hepsini ilerlet öyle sık.Halledersin sen yahu tüpten enjekte ediyorsun çok basit ben inanamadım şimdi bir tane okudum preseedin kendi sitesinde 13 yıldır hamiş kalamayan kadın hamiş kalmış çüşşşş dedim fake değilse tabi
Bat tarihi gecenler hadi guzel haberlerinizi bekliyoruzbackspace55 masal2010 @murnur55 lale-naren plasure efe11 V vuslat13 hanımlar eylül bitiyor kapanışı sizinle yapıcaz hadi güzel haberler verin
canım ben adet oldummm. yeni küre basladım dün. ovulasyona devam etcem bi de senin gibi ceviz yicem dün aldım her seyi kürü de yaptım tarcın bal çörekotu kürü bi de yakı yapcam bu ayNe haber
hayırlara vesile olur ins canımmm. ama sunu sakın unutma tüpün havasını hep al alttan sık ve katla bittikçe o da önemliymiş. tatlımmm bi de ben yakının faydalarını okudum onunla da bir sürü hamiş kalan var
Gerçekten yapanı bulmak zor işte bizim burda mümkün değil bulunmazaynen benimde aklıma takıldı yakı olayı sanki bi ara biri burda bahsetmişti sanki yada başka topikte okudum sorma fırsatı bulamadım.belimde bi süre sorun olmuştu yıllar önce annemde anneannem zorla yakı yaıpştırmışlardı baya işe yaramıştı.yapılası kolay bişey ben bu ay bi onu denemeyi düşünüyom
ben de ya. yapalım ne olacak zararı olmaz faydası olur ben sabah okudum iyice. mutlaka 2 gün durmalıymıs bazıları 12.gün diyo yumurtlamadan yani. ben yapcam sana gerek kalmaz insallaaaaaahhhhhh amiiinnnnaynen benimde aklıma takıldı yakı olayı sanki bi ara biri burda bahsetmişti sanki yada başka topikte okudum sorma fırsatı bulamadım.belimde bi süre sorun olmuştu yıllar önce annemde anneannem zorla yakı yaıpştırmışlardı baya işe yaramıştı.yapılası kolay bişey ben bu ay bi onu denemeyi düşünüyom
Gerçekten yapanı bulmak zor işte bizim burda mümkün değil bulunmaz
canımmmm kendimiz yapıstırabiliriz koçişler yapıstırırrrrGerçekten yapanı bulmak zor işte bizim burda mümkün değil bulunmaz
ben de ya. yapalım ne olacak zararı olmaz faydası olur ben sabah okudum iyice. mutlaka 2 gün durmalıymıs bazıları 12.gün diyo yumurtlamadan yani. ben yapcam sana gerek kalmaz insallaaaaaahhhhhh amiiinnnn
Vücudun ters tepmesin hepsini yapma bence agir olurcanım ben adet oldummm. yeni küre basladım dün. ovulasyona devam etcem bi de senin gibi ceviz yicem dün aldım her seyi kürü de yaptım tarcın bal çörekotu kürü bi de yakı yapcam bu aydaha da olmazsa zamanı var demek napıyım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?