ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Bana burdan bi arkadas yollamisti geçen ay ama kullanmak bu aya nasip olucak eğer yumurtlarsam ama hala soluk çizgi pöfff
Mutlaka kullan o kadar hamile kalan var ki en geç 6 ay içinde hamiş yapıyormuş genelde ilk 3 ay da hamiş kalıyorlar yaaa bu Türkiye deki Dr kardan nefret ediyorum ne ovulasyon testini söylerler ne preseed tarzı ürünleri Allah'ın yararsız raf Ömrü birmiş konserveleri

Yaparsın kız neolucak bak bizde yararsa mutlaka dene preseed in sitesinde okudum kadın 2 yıldır hamile kalamamış bu ürünü kullanmış ilk ay kalmış hatta bebişinin ultrasonunu paylaşmış öyle bir Sürü Msj var bir Sürü bebiş resmi

Ahh kuzum çok üzüldüm inşallah toparlar vücudun bir an önce bak havalar iyice soğudu kendine çok dikkat et

hepsine baktım sen yazdıktan sonra ama ne bileyim kullanımı bi garip geldi işte ama siz bi deneyin bu ay sonra bende heveslenirmiyim acep

hepsine baktım sen yazdıktan sonra ama ne bileyim kullanımı bi garip geldi işte ama siz bi deneyin bu ay sonra bende heveslenirmiyim acep
Halledersin sen yahu tüpten enjekte ediyorsun çok basit ben inanamadım şimdi bir tane okudum preseedin kendi sitesinde 13 yıldır hamiş kalamayan kadın hamiş kalmış çüşşşş dedim fake değilse tabi

backspace55 masal2010 @murnur55 lale-naren plasure efe11 V vuslat13 hanımlar eylül bitiyor kapanışı sizinle yapıcaz hadi güzel haberler verin

Halledersin sen yahu tüpten enjekte ediyorsun çok basit ben inanamadım şimdi bir tane okudum preseedin kendi sitesinde 13 yıldır hamiş kalamayan kadın hamiş kalmış çüşşşş dedim fake değilse tabi
kullanımı çok çok kolay ben ilk çok korkmustum kullanamam diye ama hiç ama hiç canın falan yanmıyor incecik sey.hicbsy hissetmiyosun hepsini ilerlet öyle sık.

aynen benimde aklıma takıldı yakı olayı sanki bi ara biri burda bahsetmişti sanki yada başka topikte okudum sorma fırsatı bulamadım.belimde bi süre sorun olmuştu yıllar önce annemde anneannem zorla yakı yaıpştırmışlardı baya işe yaramıştı.yapılası kolay bişey ben bu ay bi onu denemeyi düşünüyom

Gerçekten yapanı bulmak zor işte bizim burda mümkün değil bulunmaz

ben de ya. yapalım ne olacak zararı olmaz faydası olur ben sabah okudum iyice. mutlaka 2 gün durmalıymıs bazıları 12.gün diyo yumurtlamadan yani. ben yapcam sana gerek kalmaz insallaaaaaahhhhhh amiiinnnn

ben de ya. yapalım ne olacak zararı olmaz faydası olur ben sabah okudum iyice. mutlaka 2 gün durmalıymıs bazıları 12.gün diyo yumurtlamadan yani. ben yapcam sana gerek kalmaz insallaaaaaahhhhhh amiiinnnn

amin inşallah kuzumcum yakı olayı bana bu aralar enmantıklısı geldi.kürlerede özeniyom ama bende reflü var aç karnına içmek yada karışımlı şey içmek beni fena bozuyo

Vücudun ters tepmesin hepsini yapma bence agir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…