İyi canim bugün yine bhcg verdim cikmaya başladı 33.den 37ye cikmis pazartesi Dr gel dedi dış gebelik olabilirmiş bakacaz artikSenden naber tatlışım neler yaptın varmı bayram hazırlığı
aman aman sakın yapma o zaman allah korusun iyi yapalım derken. ama gerek kalmayacak Allahın izniyleeeeeee.amin inşallah kuzumcumyakı olayı bana bu aralar enmantıklısı geldi.kürlerede özeniyom ama bende reflü var aç karnına içmek yada karışımlı şey içmek beni fena bozuyo
Vücudun ters tepmesin hepsini yapma bence agir olur
Canın sağ olsun eşinin oglusunun yanında ol da tek. Allahtan bir oglusun var o her seyi unutturuyodur sana Rabbim nazarlardan ve beterinden esirgesin canım benim yasanması gerekiyor demek ki. çok çok gecmiş olsun Rabbim bi daha yasatmasın hayırlı zamanda gelsin ins.Kizlar ya aglanacak halime guluyorum kocise diyorum
Bir bos gebelik
Bir kimyasal gebelik
Bir de dış gebelik
Daha varmi acaba diyorum
Yaa
Aaaa evet canim iyiki paşam var o olmazsa galiba ben toparlanamazdimCanın sağ olsun eşinin oglusunun yanında ol da tek. Allahtan bir oglusun var o her seyi unutturuyodur sana Rabbim nazarlardan ve beterinden esirgesin canım benim yasanması gerekiyor demek ki. çok çok gecmiş olsun Rabbim bi daha yasatmasın hayırlı zamanda gelsin ins.
kolay değil canım tabi ki yasayan bilir ama benim eşim zihinsel engelliler ögrt rehabilitasyona yanına gittigimde öyle dua ediyorum o cocukları gördükçe.bin sükür diyorum Rabbim hayırlısını versin dediğim gibi Allah etmesin rahatsız olsaydı her gün üzülecektin. sen hep gülllll.Hayirlisi artik .hakkında ama kizlar sinirlerin bozuldu ya
Offf inşallah Olmasın öyle bir şey Pazartesi haber ver ne olurİyi canim bugün yine bhcg verdim cikmaya başladı 33.den 37ye cikmis pazartesi Dr gel dedi dış gebelik olabilirmiş bakacaz artik
Anlamadim şuan düşünmüyoruz aslim ama istersek te tedaviden sonra dusunecezOfff inşallah Olmasın öyle bir şey Pazartesi haber ver ne olur
Dış gebelik için demiştim kuzum inşallah duş gebelik falan yoktur ne olur haber ver PazartesiAnlamadim şuan düşünmüyoruz aslim ama istersek te tedaviden sonra dusunecez
sevilaycım cok üzüldüm adına hayırlısı olsun üzme kendini .. kaldın ya bidaha kalırsın inş .. ama inş bebişin sennledirAaaa evet canim iyiki paşam var o olmazsa galiba ben toparlanamazdim
kızlar bat 6 ekim ama benim hala ara ara akıntım oluyo ??? sebebi yumurtlamadan dolayımı yoksa adet yaklaşıyo diyemi???
sevilaycım cok ü<ü
sen bu ay ovulasyon testi kullanmadın mı tatlım ?
İyi aksamlar nasilsiniz?ben yumurtluyor muyum?yoksa biraz daha mi kizarmasini bekliyim yorum yapabilir misiniz ?
olur mu tatlım biz ayda bi kee yumurtlarız sadecekullandım kuzum da acaba 2. yumurtlama mı diye düşündüm yada adet yaklaşması dedim
olur mu tatlım biz ayda bi kee yumurtlarız sadecebu bebişin belirtisi olabilir
neeeeyooo yanlışın var birden fazlada yumurtlanıyo bundan öncedeki senelerde çift ve ikikez yumurtlamıştımama birini bile denk getiremedik o ayrı mesele her ay aynı olmuyo ama dönemsel değişiyo... bebiş belirtisi olabilir dersen hiç bilemiyom ki
neeeeilk defa duyuyorumm desene biz cok tembelizz ovulasyon testin varsa yapsana tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?