- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Her 2side olabilir beyaz saydam mı yoksa sarımsımıkızlar bat 6 ekim ama benim hala ara ara akıntım oluyo ??? sebebi yumurtlamadan dolayımı yoksa adet yaklaşıyo diyemi???
Yapsana neden yapmıyosun ?bak bi bilgi daha sana senede 1 defada hiç yumurtlamıyoz.sorunsal bişey değil vücut kendini dinlediriyo yada koruyo...bunları bizzat doktorcuğum söyledi
evde test var canım koliyle aldık heveslenince ama yapmadım yapsam mı ki acaba
Beyazsa yada açık sarımsı hamiş olabilir kuzu ayyyy inşallah öyledirrrrrryooo yanlışın var birden fazlada yumurtlanıyo bundan öncedeki senelerde çift ve ikikez yumurtlamıştımama birini bile denk getiremedik o ayrı mesele her ay aynı olmuyo ama dönemsel değişiyo... bebiş belirtisi olabilir dersen hiç bilemiyom ki
vaay be bilmediğim ne cok sey varmıs ne cahilmişim ben yahubak bi bilgi daha sana senede 1 defada hiç yumurtlamıyoz.sorunsal bişey değil vücut kendini dinlediriyo yada koruyo...bunları bizzat doktorcuğum söyledi
evde test var canım koliyle aldık heveslenince ama yapmadım yapsam mı ki acaba
Tatlışım yarın yumurtlaya bilirsin bana çok az bir zaman kalmış olarak geldi .. Yarın yapmayı sakın ihmal etme yarın olucak çift çizgi koyu sankiİyi aksamlar nasilsiniz?ben yumurtluyor muyum?yoksa biraz daha mi kizarmasini bekliyim yorum yapabilir misiniz ?
Her 2side olabilir beyaz saydam mı yoksa sarımsımı
Inşallah hamişsindir içim bir tuhaf oldu ya heyecan geldi bana .. Bisey sorucam ne zaman yumurtladın sen kaç gün oldu çatladığından beribeyaz canım ama koyu değil sıvımsı gibi
Oğlum dört yasinda canim düşük yada diş gebelik canim saglikli bir gebelik degilsevilaycım cok üzüldüm adına hayırlısı olsun üzme kendini .. kaldın ya bidaha kalırsın inş .. ama inş bebişin sennlediroglusun kac yasında peki ?
sen bu ay ovulasyon testi kullanmadın mı tatlım ?
Surrelab marka canım ama az önce benden büyük bi akıntı çıktı ve uzuyordu. Aklım karıştı yaaahala mı soluk çizgin??? senin test markası ne şekerim
bugün adetimin 24. günü... çift çizgiyi 16-17. günde gördüm...Inşallah hamişsindir içim bir tuhaf oldu ya heyecan geldi bana .. Bisey sorucam ne zaman yumurtladın sen kaç gün oldu çatladığından beri
Surrelab marka canım ama az önce benden büyük bi akıntı çıktı ve uzuyordu. Aklım karıştı yaaa
valla olabilir bu hamilelik belirtisibugün adetimin 24. günü... çift çizgiyi 16-17. günde gördüm...
Yok canım testlerde hala negatif ama böyle bi akıntı gelince şaşırdım kaldımyumurtlamışmıydın sen frekenslar iyice karıştı kim yumoşladı kim adetli karıştırıyom artık devamlı soruyom
Va
valla olabilir bu hamilelik belirtisi
Yok canım testlerde hala negatif ama böyle bi akıntı gelince şaşırdım kaldım
Onlara kanma bak papatya da hep silikti hatırlagece gece gaza geldim ovi test yaptımsilik çizgi çıktı
Canım acaba sen biraz üşüdünmü ? Son 2gündür yağmur çamur rüzgar baya abarttı hava .. Çift çizgiyi kafaya takma olur elbet kimisinde hastalanmadan 2 gün evvel oluyor başlıyosun belli olmuyor böyle Şeyler 1-2 güne bişeyler olurYok canım testlerde hala negatif ama böyle bi akıntı gelince şaşırdım kaldım
Onlara kanma bak papatya da hep silikti hatırla
İlk defa bu kadar koyu gordum bende galiba yarin daha koyu olucak canim ben yarin bos durmiyim tesekur ederim cevapladigin icinTatlışım yarın yumurtlaya bilirsin bana çok az bir zaman kalmış olarak geldi .. Yarın yapmayı sakın ihmal etme yarın olucak çift çizgi koyu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?