ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

ne kadar güzel anlattın
artık burda bilgileri paylaşa paylaşa kendi çaımızda uzman olduk :) ama en sağlamı adet bittikten sonra testi yapmaya başlamak yumurtlama tarihi kişiye göre değişebiliyor ovulasyon hesaplama sitelerine bakıcak olursanız benim en şanslı günüm yarın ve öbürsü gündü oysaki dün gece yumurtam çatladı bu günde az bir şansım var tam tersi yarın hiç şansım yok .. o yüzden testi yaparken en önemli şey adetten sonra her gün yapıp yumurtladığınız günü kendinizin bulması ..allah en kısa sürede hepimizi hamiş yapıcak inşallah

aminnnnn inş en kısa zamanda burda sevincimizide paylaşırız.... ben gün konusunda şanslıydım 14. çift çizgiyi gördüm 3 gün sürdü çift çizgi gün aşırı çalışmalarım oldu 4. gün hafif sancım oldu galiba yumurtam çatladı ama ogün çalışma olmadı engin tecrübelerine dayanarak hamilelik şansım varmı söyleyebilirmisin

en iyi saatin saat 15:00 ile 17:30 arası olduğunu söylediler burda.. en önemlisi 2.çizgi koyulduğu an 6 saatte 1 yada 4 saatte bir tekrar test yap 2.çizgi silikleştiği an azıcık bile ton farkı olsa o gün yapmak lazımmış .. ben sağlam olsun diye 2 çizgi belirgin olunca yani cumartesi ve pazar ilişkide bulundum bu günde silikleşti iyice bu akşamda şansımı deniyeceğim sonrada şansın bittiyo zaten sizde öyle yapın mutlaka

yaa bende ilk bu ay kullanmaya başladım hatta bu sabahki msj mı gördünüz mü? ordada burdaki arkadaslarım bana bilgi verdi önemli olan çift çizgiyken yapmaya başlamakmış..spermin yumurtaya ulaşması zaten 6 saat sürüyormuş..yani içiniz rahat olsun olma ihtimali yüksek ..sizin adet başlangıcınız ne zaman ? benim 24 eylülde 24 üne kadar beklicem şimdi sizin ki nedir?

benim 28 günde bir oluyor bu ay 18 de hastalanmam gerek bekliyorum bakalım inşallah tutmuştur. ovulasyon testinden bir tane kaldı onuda adet yaklaşınca yapıcam belli oluyor diyor arkadaşlar inş bakıcazz :)

Birsey soracagim yumurtlamadan 14 gun sonra regli olunmazsa hamilelik olusmustur diyebilirmiyiz?
14 gün diye bişey yok bildiğim kadarıyla normal adet tarihinde olmanız gerekiyor eğer olmadıysanız şimdiden hayırlı olsun

Yumurtlama gununden 14 gun sonra adet olunuyor bu sabit dye arastirip duydum.gecen ay bunu yasadim.yumurtlama gunumu yani seffaf akintim oldugu gunu kaydettim tam bundan 14 gun sonra hasta oldum.bu ayda 8-9-10 hasta olmaliyim.

Merhaba :) bende ovulasyon testi aldım bugün geldiler bugün adetimin son günü 28 günde bir adet oluyorum ne zaman başlamalıyım testlere yardımcı olur musunuz?

Arastirip bakarsaniz boyle birsey var.
ama stres ve bir çok dış etken bu süreci etkileyebiliyor, stresten bu döngüyü daha kısa ya da daha uzuan yaşayan var.. maalesef hormonlar başa bela..

Merhaba :) bende ovulasyon testi aldım bugün geldiler bugün adetimin son günü 28 günde bir adet oluyorum ne zaman başlamalıyım testlere yardımcı olur musunuz?
bende 27/1 oluyorum ben 10. gün , yarına denk geliyor başlıycam bence sende o zamanlarda başla belli olmuyor bu yumoşlar...

Kizlar merhaba benim resim belirmeye başladı bugün oğlumun anaokulu serüveni basladigi için sabah sekizde kahvalti yaptim ve öğlen ikiye kadar sadece bir bardak cay ile yaptigim test herhalde ikinci yumurta yi catlatacam galiuba tekrar koyu bugün neyse ya gelecek ay da yapamayacagim memlekete gidiyorum darosi diğer aylara
Belki de bu ay hayirli haberleri veririm

Teşekkür ederim. bugün sipariş verdim internetten :) umarım faydalı olur. İnşallah hamiş olabilirim 2 yıllık evliyim pek çok şey atlattık eşimle

amin canım inşallah hayırlı haberini alırız olmadı beraberiz müsait olduğun zaman gene burda beraber resimleri koyar yaparız canım benim oğluşunada hayırlı uğurlu olsun

Kızlar son durum yeni takip eden ve bilgi almak içinde burdaki resimlere bakan arkadaslara özet bir resim hazırladım .. benim 14.gün yumurtam oldu 14-15.günler çift çizgiyi gördüm ancak 15.gün 2.çizgi az da olsa açılmaya başlamıştı çok farkedilmiyordu yani tahminimce yumurtam 15 gün çatladı .. şimdi 16.gündeyim sabah tan bu saate kadarki testleri sizin için bir araya getirdim bu akşamda öylesine eşimle birlikte olucam ancak sizde göreceksinizki yumurtlama maceramı akşam üzeri 16:00 itibari ile bitirmiş bulunuyorum.. 24.eylülde hastalanmazsam hamiş olma şansım olucak hastalanırsam tekrar başlıcam teste ve burda sizinle paylaşıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…