- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
ne kadar güzel anlattın
canikoooo :)
aminnnnn inş en kısa zamanda burda sevincimizide paylaşırız.... ben gün konusunda şanslıydım 14. çift çizgiyi gördüm 3 gün sürdü çift çizgi gün aşırı çalışmalarım oldu 4. gün hafif sancım oldu galiba yumurtam çatladı ama ogün çalışma olmadı engin tecrübelerine dayanarak hamilelik şansım varmı söyleyebilirmisinartık burda bilgileri paylaşa paylaşa kendi çaımızda uzman olduk :) ama en sağlamı adet bittikten sonra testi yapmaya başlamak yumurtlama tarihi kişiye göre değişebiliyor ovulasyon hesaplama sitelerine bakıcak olursanız benim en şanslı günüm yarın ve öbürsü gündü oysaki dün gece yumurtam çatladı bu günde az bir şansım var tam tersi yarın hiç şansım yok .. o yüzden testi yaparken en önemli şey adetten sonra her gün yapıp yumurtladığınız günü kendinizin bulması ..allah en kısa sürede hepimizi hamiş yapıcak inşallah
en iyi saatin saat 15:00 ile 17:30 arası olduğunu söylediler burda.. en önemlisi 2.çizgi koyulduğu an 6 saatte 1 yada 4 saatte bir tekrar test yap 2.çizgi silikleştiği an azıcık bile ton farkı olsa o gün yapmak lazımmış .. ben sağlam olsun diye 2 çizgi belirgin olunca yani cumartesi ve pazar ilişkide bulundum bu günde silikleşti iyice bu akşamda şansımı deniyeceğim sonrada şansın bittiyo zaten sizde öyle yapın mutlakaben çok sıvı tüketen biriyim, bu test için en iyi saatler 3-5 arasıymıs ogleden sonra, ama bugün dikkat ettim ben o aralıkta 2 saatte 1 wc gidiyorum. en iyisi sabah 7,30da uyanıyorum sonra 11,30da gidiyorum wcye, sanırım 4 saatlik idrarla yapmam en iyisi.
saat farkeder mi arkadaşlar, sabah idrarının olmaması gerektiğini biliyorıum
yaa bende ilk bu ay kullanmaya başladım hatta bu sabahki msj mı gördünüz mü? ordada burdaki arkadaslarım bana bilgi verdi önemli olan çift çizgiyken yapmaya başlamakmış..spermin yumurtaya ulaşması zaten 6 saat sürüyormuş..yani içiniz rahat olsun olma ihtimali yüksek ..sizin adet başlangıcınız ne zaman ? benim 24 eylülde 24 üne kadar beklicem şimdi sizin ki nedir?aminnnnn inş en kısa zamanda burda sevincimizide paylaşırız.... ben gün konusunda şanslıydım 14. çift çizgiyi gördüm 3 gün sürdü çift çizgi gün aşırı çalışmalarım oldu 4. gün hafif sancım oldu galiba yumurtam çatladı ama ogün çalışma olmadı engin tecrübelerine dayanarak hamilelik şansım varmı söyleyebilirmisin
benim 28 günde bir oluyor bu ay 18 de hastalanmam gerek bekliyorum bakalım inşallah tutmuştur. ovulasyon testinden bir tane kaldı onuda adet yaklaşınca yapıcam belli oluyor diyor arkadaşlar inş bakıcazz :)yaa bende ilk bu ay kullanmaya başladım hatta bu sabahki msj mı gördünüz mü? ordada burdaki arkadaslarım bana bilgi verdi önemli olan çift çizgiyken yapmaya başlamakmış..spermin yumurtaya ulaşması zaten 6 saat sürüyormuş..yani içiniz rahat olsun olma ihtimali yüksek ..sizin adet başlangıcınız ne zaman ? benim 24 eylülde 24 üne kadar beklicem şimdi sizin ki nedir?
14 gün diye bişey yok bildiğim kadarıyla normal adet tarihinde olmanız gerekiyor eğer olmadıysanız şimdiden hayırlı olsunBirsey soracagim yumurtlamadan 14 gun sonra regli olunmazsa hamilelik olusmustur diyebilirmiyiz?
ama stres ve bir çok dış etken bu süreci etkileyebiliyor, stresten bu döngüyü daha kısa ya da daha uzuan yaşayan var.. maalesef hormonlar başa bela..Arastirip bakarsaniz boyle birsey var.
bende 27/1 oluyorum ben 10. gün , yarına denk geliyor başlıycam bence sende o zamanlarda başla belli olmuyor bu yumoşlar...Merhaba :) bende ovulasyon testi aldım bugün geldiler bugün adetimin son günü 28 günde bir adet oluyorum ne zaman başlamalıyım testlere yardımcı olur musunuz?
bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım bende ilk defa bu ay denedim inşallah tutar :)
inş tutar bol şans :)İnşallah tutar:) ben ilk kez bu ay deneyeceğim
Hoşgeldin canım benim ovulasyon testini almadıysan internetten en az 20 li paket sipariş et en uygunu gittigidiyor sitesinde 20 tanesi 21 tl sonra hastalığın bittiğinden itibaren her gün testi yapıcaksın taki 2.çizgi koyulaşınca kadar 2. Çizgi koyulaşana eşinle gün aşırı birlikte olucaksın taki tekrar 2.çizgi silikleşene kadar Buda tahmini 2 günlük bir süre dada sonrada adet gününü bekliceksin inşallahta gecikecek gebelik testi yapıcaksın birde bakmışsın hamişsin :)
amin canım inşallah hayırlı haberini alırız olmadı beraberiz müsait olduğun zaman gene burda beraber resimleri koyar yaparız canım benim oğluşunada hayırlı uğurlu olsun
Kizlar merhaba benim resim belirmeye başladı bugün oğlumun anaokulu serüveni basladigi için sabah sekizde kahvalti yaptim ve öğlen ikiye kadar sadece bir bardak cay ile yaptigim test herhalde ikinci yumurta yi catlatacam galiuba tekrar koyu bugün neyse ya gelecek ay da yapamayacagim memlekete gidiyorum darosi diğer aylara
Belki de bu ay hayirli haberleri veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?