ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Ahahahahah bugün ne yaptım bi bilseniz :) Pendik çarşıya gittim yoldan kadınları çevirip bana bebek için 3 kulhu 1 elham okur musunuz dedim tam 10 kişiye sordum. İskurda randevum olmasa ben o tesbihi bitirirdim ama neyse kaldı artık peki bana burda okuyacak var mı daha 90 kişi lazım

Canım çalışma yap bu gün. Ne yavaşı nerdeyse yumurtlıcan saatler var yumurtlamana bu gün yarın çalış Yarınki testini mutlaka yap ve koy Yarını merak ettim şimdiden
Ayy heycan yaptim. Kociste isten gec gelicem dedi ama insallah cok gec kalmaz yarin mutlaka testi paylasicam yorumlarinizi merakla bekliycem

Însallah canim alicaz elbette haberleri vericezde mujdelerimizi allahin izniyle.

Ben okurum canim sana istedigin dua olsun

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

arkadaşlar bugün gün oldu adetim geçeli. göğüslerim acayip şişti acıyor.kasıklarım da agrıyordu adet olacakmışım gibi. normalde adet günüm hiç şaşmazdı.gününde saatinde olurdum.acaba hamile miyim ? özelime yazar mısınız arkadaslar yorumlarınızı.burdan takip etmek zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…