- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.187
- 178
Ayy heycan yaptim. Kociste isten gec gelicem dedi ama insallah cok gec kalmazCanım çalışma yap bu gün. Ne yavaşı nerdeyse yumurtlıcan saatler var yumurtlamana bu gün yarın çalış Yarınki testini mutlaka yap ve koy Yarını merak ettim şimdiden
Însallah canim alicaz elbette haberleri vericezde mujdelerimizi allahin izniyle.Çok saol tatlım bugün adetimin ilk günü yarına daha umutlu olurum zaten biliosun bu dönem genel olarak duygusal olur herkes onunda etkisi var tabi bide kanamam çok az normalinden farklı stresten tabii farkındayım bi rahatlasam kafa olarak heralde bayramda düzelirim diye tahmin ediyorum müjdeli haberleride alıcaz eninde sonunda inşallah :)
Ben okurum canim sana istedigin dua olsunAhahahahah bugün ne yaptım bi bilseniz :) Pendik çarşıya gittim yoldan kadınları çevirip bana bebek için 3 kulhu 1 elham okur musunuz dedim tam 10 kişiye sordum. İskurda randevum olmasa ben o tesbihi bitirirdim ama neyse kaldı artıkpeki bana burda okuyacak var mı daha 90 kişi lazım
Teşekkür ederim canımBen okurum canim sana istedigin dua olsun
Teşekkür ederim canım
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahAhahahahah bugün ne yaptım bi bilseniz :) Pendik çarşıya gittim yoldan kadınları çevirip bana bebek için 3 kulhu 1 elham okur musunuz dedim tam 10 kişiye sordum. İskurda randevum olmasa ben o tesbihi bitirirdim ama neyse kaldı artıkpeki bana burda okuyacak var mı daha 90 kişi lazım
Katılıyorummm :)online olan hatunlar girince bi slm atın günlük halinizden bilgi verin sonra pat diye bende şu var bu yok diyonuz yorum yapmak zor oluyo
Katılıyorummm :)
O zaten ayrı bir konu sanki biz maaşlı elemanız töbe Rabbimkız sonra cvp vermeyincede kızıyolarayy napcam bilemedim.iyice muhtar oldum
Sağol canımın içiOkudum canım Allah kabul etsin inşallah
Sağol tatlım napim 90 kişi bulmak zor artık yoldan geçeni çevirip okutacagim. Sende oku kız hadi ekleyeyimgerçekten alem kızsın yaa yoldan insan çevirdin haaaaferim kızz azmine hayran kaldım
Ekledim cnm çok sagolbeni de ekleyin . ben de okurum _)
Sağol tatlım napim 90 kişi bulmak zor artık yoldan geçeni çevirip okutacagim. Sende oku kız hadi ekleyeyim
Sağol tatlım ağzına sağlık emiekle bebeğim senimi kırcam ayolll
Rica ederim canim okudum bendeTeşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?