ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kizlar esi asker olan biri vardi ismini hatirliyamadim da napti hamis mi yoksa daha varmiydi bata onun. ben yeniyim tanımıyorum

iyi akşamlar kızlar basılsınız varmı yeni hamişimiz.. bende okudum dua allah kabul eder inş.

Slm kizlar.. beni de ekleyin listenize bat 13 ekim.. dun ovulasyon testinde cift cizgiyi gordum bugun de test cizgisi daha koyuydu kasiklarim sanciyo akintim var bu belirtileri her ay yasiyodum zaten test ile de dogrulamis oldum.. allah isteyen herkese evlat nasip etsin.. benim bi tane var ikinciyi istiyom.. pko yuzunden zor hamile kalmistim ama dogumdan sonra duzeldi adetlerim bu kendiliginden gelir insallah..

1. papatya_2014 .......................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. vivianne ................................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  3. backspace55 ..........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. masal2010 .............................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. @murnur55 .............................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. lale-naren ..............................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  7. efe11 ......................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. demir6133 ............................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE
  9. hira28312 .............................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE
  10. @mercimeque .........................................................BAT 4 EKİM
  11. TIRMIK ................................................................BAT 4 EKİM
  12. P pretty1406 .............................................................BAT 5 EKİM
  13. fbtl ........................................................................BAT 5 EKİM
  14. allbaby ...................................................................BAT 6 EKİM
  15. berna83 .................................................................BAT 6 EKİM
  16. sus-pus .................................................................BAT 6 EKİM
  17. 010712 ...................................................................BAT 10 EKİM
  18. dududada .............................................................BAT 11 EKİM
  19. 21DAMLA .............................................................BAT 12 EKİM
  20. Z zeytin85 ................................................................BAT 12 EKİM
  21. @asyanes .................................................................BAT 13 EKİM
  22. C Cosmo_girl ..........................................................BAT 13 EKİM
  23. lovelyemir ..............................................................BAT 15 EKİM
  24. A afrodit26 ..............................................................BAT 15 EKİM
  25. sumbulce ..............................................................BAT 19 EKİM
  26. Kedili0983 ...........................................................BAT 21 EKİM
  27. @smyyali .................................................................BAT 24 EKİM
  28. V vuslat13 ................................................................BAT 24 EKİM
  29. plasure .................................................................BAT 26 EKİM
  30. nurgulu ................................................................BAT 28 EKİM
  31. svly4414 ...............................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Son düzenleme:
Kotuyum.canim midem gittikce.sisiyo kabizlik devam 3 kilo almisim.sabahlari kayisi ya baslicam.ins geçer siz.nasilsiniz
umarım iyi gelir kayısı .. ay canım ya ne tatlı zorluklar bunlar allah korusun senide bebişide ,sordun mu dr kabızlık sorununu bişey tavsiye ettimi ?

umarım iyi gelir kayısı .. ay canım ya ne tatlı zorluklar bunlar allah korusun senide bebişide ,sordun mu dr kabızlık sorununu bişey tavsiye ettimi ?
Cok sukur tatli yorgunluk ama beni simdiden perisan etti kabizlik genelde varmis herkea biaey diyo doktor ilac taraftari olmadi pek bende istemiyorum.zaten kayisi incir zentinyahi çözmeye calisiyorum.insallah en kisa zamanda sizide gorucem :)

beni de yazın. test yapmadım ama hamileyim muhakkak

Kotuyum.canim midem gittikce.sisiyo kabizlik devam 3 kilo almisim.sabahlari kayisi ya baslicam.ins geçer siz.nasilsiniz

Tatlim gecmis olsun umarim biran once rahata erersin..kabizlik cok kotu bende de vardi bir ara operasyon gecirdim ama benimki tamamen beslenmeyle ilgiliydi hamilelikte daha buyuk sıkıntıdır eminimki ama beslenmeyle geciyor sadece duzene oturmasi lazim ve kayisi cidden cok cok ise yariyor

Selam kizlarrr..bat i gecenler ne alemde yok mu guzel haberler en yakin zamanda hamis haberleri alsakta bi mutlu olsak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…