Kizlar esi asker olan biri vardi ismini hatirliyamadim da napti hamis mi yoksa daha varmiydi bata onun
Baktin dua kampanyası varmis hemen okudum bir eksiltebilirsiniz canimm
Hahahah bende sizi ozledim.bu yuzden hergun buralardayım bebiste bende gectigimiz yollari dostlarımizi unutmuyoruZ :)kızzz hamiş özledim valla seni değil ama şımarma bebişi tabiside
nasılsın güzel anne napıyosun .. geçti mi biraz miden ..Baktin dua kampanyası varmis hemen okudum bir eksiltebilirsiniz canimm
Kotuyum.canim midem gittikce.sisiyo kabizlik devam 3 kilo almisim.sabahlari kayisi ya baslicam.ins geçer siz.nasilsiniznasılsın güzel anne napıyosun .. geçti mi biraz miden ..
umarım iyi gelir kayısı .. ay canım ya ne tatlı zorluklar bunlar allah korusun senide bebişide ,sordun mu dr kabızlık sorununu bişey tavsiye ettimi ?Kotuyum.canim midem gittikce.sisiyo kabizlik devam 3 kilo almisim.sabahlari kayisi ya baslicam.ins geçer siz.nasilsiniz
Kotuyum.canim midem gittikce.sisiyo kabizlik devam 3 kilo almisim.sabahlari kayisi ya baslicam.ins geçer siz.nasilsiniz
Teşekkür ederim kizlarBaktin dua kampanyası varmis hemen okudum bir eksiltebilirsiniz canimm
Cok sukur tatli yorgunluk ama beni simdiden perisan etti kabizlik genelde varmis herkea biaey diyo doktor ilac taraftari olmadi pek bende istemiyorum.zaten kayisi incir zentinyahi çözmeye calisiyorum.insallah en kisa zamanda sizide gorucem :)umarım iyi gelir kayısı .. ay canım ya ne tatlı zorluklar bunlar allah korusun senide bebişide ,sordun mu dr kabızlık sorununu bişey tavsiye ettimi ?
Aynen cnm gelmiyo hicbir sekilde gelse anlucam ama yok ortada midem tas yutmus gibi pantolonun dugmesu kapanmiyor oturdugun yerden kalmiuorum :)hamilelirin genel sorunu bu kabızlık denk geldikçe görüyorum baya zorlanıyolar
Her zaman bekleriz :)Teşekkür ederim kizlar
beni de yazın. test yapmadım ama hamileyim muhakkakbat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 .......................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ vivianne ................................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ backspace55 ..........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE masal2010 .............................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE - @murnur55 .............................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE lale-naren ..............................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA efe11 ......................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE demir6133 ............................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE hira28312 .............................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE - @mercimeque .........................................................BAT 4 EKİM
TIRMIK ................................................................BAT 4 EKİM - P pretty1406 .............................................................BAT 5 EKİM
fbtl ........................................................................BAT 5 EKİM allbaby ...................................................................BAT 6 EKİM berna83 .................................................................BAT 6 EKİM sus-pus .................................................................BAT 6 EKİM 010712 ...................................................................BAT 10 EKİM dududada .............................................................BAT 11 EKİM 21DAMLA .............................................................BAT 12 EKİM - Z zeytin85 ................................................................BAT 12 EKİM
- @asyanes .................................................................BAT 13 EKİM
- C Cosmo_girl ..........................................................BAT 13 EKİM
lovelyemir ..............................................................BAT 15 EKİM - A afrodit26 ..............................................................BAT 15 EKİM
sumbulce ..............................................................BAT 19 EKİM Kedili0983 ...........................................................BAT 21 EKİM - @smyyali .................................................................BAT 24 EKİM
- V vuslat13 ................................................................BAT 24 EKİM
plasure .................................................................BAT 26 EKİM nurgulu ................................................................BAT 28 EKİM svly4414 ...............................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
Kotuyum.canim midem gittikce.sisiyo kabizlik devam 3 kilo almisim.sabahlari kayisi ya baslicam.ins geçer siz.nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?