ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Canim herseyi denedim simdide hakiki zeytin yagi ictim bekliyorum ohle tas yutmus gibiyim insallah iyi gelir yoksa sabah ac karnına kayisiyi yicem. Cok sagol canim Tskler

kızlar dün ve bugunun testleri yarın pozitif olacak sanki ama benm testim bitti yarın pozitif oldu oldu.. olmadı..

Eklentiler

• DSCN2731.webp
    102,3 KB · Görüntüleme: 66
  • DSCN2734.webp
    146,6 KB · Görüntüleme: 66
kızlar dün ve bugunun testleri yarın pozitif olacak sanki ama benm testim bitti yarın pozitif oldu oldu.. olmadı..

Sende yarindan itibaren uc gun ust uste calis sonra gun asiri yap canim hatta vücudun yumurtlama belirtisi verir akintin olursa mesela hemen o gun calis yada kasik agrilarin bu belirtilerde anlatio aslinda

Sende yarindan itibaren uc gun ust uste calis sonra gun asiri yap canim hatta vücudun yumurtlama belirtisi verir akintin olursa mesela hemen o gun calis yada kasik agrilarin bu belirtilerde anlatio aslinda
evet canm gecen ay farkettim ben uzayan akıntı akıntı artması kasıkta hafif ağrı sızı oluyo ama yine de test daha net sipariş verdim yarın değil birgün gelir çalışmalar devam bayrama kadar..

hayırlısı olsun inş.gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişin

evet tatlım şimdi baktım da bi tane daha testim varmış benmmmm yarın evet muhtemelen pozitif olacak birgün de testim gelir akşam yaparım ayy çok heyecanlıyım bugun yapmasam da eşimi dinlendirsem diyorum 2 gün üst üste çalışma oldu zaten? :) sipermler kendine gelsin biriksin biraz demi

iyi geceler kızlar ben bebek calişmalarına baya bi süre birakıyorum bat tan cıkarabilirsiniz beni allah hepinizin gönlüne göre versin allahım hepinize bol bebişler versin hepinizden cok dey ögrendim hakkınınzı helal edin

Hayirdir canim tedavi falan olmak icin mi ara verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…