- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Canim herseyi denedim simdide hakiki zeytin yagi ictim bekliyorum ohle tas yutmus gibiyim insallah iyi gelir yoksa sabah ac karnına kayisiyi yicem. Cok sagol canim TsklerTatlim gecmis olsun umarim biran once rahata erersin..kabizlik cok kotu bende de vardi bir ara operasyon gecirdim ama benimki tamamen beslenmeyle ilgiliydi hamilelikte daha buyuk sıkıntıdır eminimki ama beslenmeyle geciyor sadece duzene oturmasi lazim ve kayisi cidden cok cok ise yariyor
kızlar dün ve bugunun testleri yarın pozitif olacak sanki ama benm testim bitti yarın pozitif oldu oldu.. olmadı..
evet canm gecen ay farkettim ben uzayan akıntı akıntı artması kasıkta hafif ağrı sızı oluyo ama yine de test daha net sipariş verdim yarın değil birgün gelir çalışmalar devam bayrama kadar..Sende yarindan itibaren uc gun ust uste calis sonra gun asiri yap canim hatta vücudun yumurtlama belirtisi verir akintin olursa mesela hemen o gun calis yada kasik agrilarin bu belirtilerde anlatio aslinda
kızlar dün ve bugunun testleri yarın pozitif olacak sanki ama benm testim bitti yarın pozitif oldu oldu.. olmadı..
yok tatlım aslında 30lu almıştım ama ara kanamadan sonra yapınca bitti..testleri azmı almıştın erken bitmiş
bu 3 geceyi sıkı değerlendir test yapamasanda kaçırmış olmazzsın inş
Dr umla görüştüm bayram tatili olduğundan dolayı tedaviye bir ay ara verdi bi dahaki aya aşılama düşünüyom tabiki bu ayda gebe kalamasamtamamdoktorundan değişik fikirler edinirsen yaz bize kolay gelsin şimdiden
Bence yarın pozitif olur tatlım önümüzdeki 4 gün sen yoğun çalışmalarda olucan anlaşıldıkızlar dün ve bugunun testleri yarın pozitif olacak sanki ama benm testim bitti yarın pozitif oldu oldu.. olmadı..
bayram günleri çalışma olmaz amaBence yarın pozitif olur tatlım önümüzdeki 4 gün sen yoğun çalışmalarda olucan anlaşıldı
O zaman bu akşam çalış mutlaka kuzucum müsaitlik varsaba
bayram günleri çalışma olmaz amainşallah kaçmaz yum
kocam su an horrlaya horrrlaya uyuyo canm bu akşam çalışma yokO zaman bu akşam çalış mutlaka kuzucum müsaitlik varsa
O zaman yarınko
kocam su an horrlaya horrrlaya uyuyo canm bu akşam çalışma yok
Hayirdir canim tedavi falan olmak icin mi ara verdin?iyi geceler kızlar ben bebek calişmalarına baya bi süre birakıyorum bat tan cıkarabilirsiniz beni allah hepinizin gönlüne göre versin allahım hepinize bol bebişler versin hepinizden cok dey ögrendim hakkınınzı helal edin
yok canım tek basıma istemekten yorum ben eşimde istıyo die biliyodum yanliş biliyomusum tek başima cırpınıyorum bende onun umru deyil anca pc basında.oyun oynasın bende bıraktım artıkHayirdir canim tedavi falan olmak icin mi ara verdin?
Kac senelik evlisiniz canim? Bi poset alip hepsini cope basmak lazimyok canım tek basıma istemekten yorum ben eşimde istıyo die biliyodum yanliş biliyomusum tek başima cırpınıyorum bende onun umru deyil anca pc basında.oyun oynasın bende bıraktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?