- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
10 dk önce Kalktım buraya deldim sen burdasın sendemi erken kalktın kuzu :) hadi hayırlisi bu gün inşallah bir aksilik olmazda çalışma yapabilirsin canım :)kızlar bu sabah benden açık sarı bi akıntı geldi yapışkan kıvamlı galiba yumurtladım
Sakın böyle Düşünme kuzum erkekler ne yazıkki böylr konularda büyük baş hayvan .. Benim eşimde çalışma yapıcaz bilir gider maç izler maç bitince der bir zoruma giderki inanamazsın ama iste erkek milleti bir anlık kızgınlıkla gemileri yakma istersen, tamam Haklısın ama ne yazıkki her zaman biz kadınlar daha olgun olmak zorundayız çünkü onlar evlenselerde hala annelerinin minik oğluşları , naz caz hepsi onlarda sen 1-2 gün uzaklaş sessiz kal bak görüceksin nasıl özürdiler ama 2 gün sonra gene ceviz ağacı gene ceviz ağacı bunlar böyle .. Sen boşver bunları biraz sinirlerin bozulmuş haklı olarak .. Dediğim gibi 1-2 gün dinlendir kendini sonra tekrar devam Çalışmalara güzel kuzum benimiyi geceler kızlar ben bebek calişmalarına baya bi süre birakıyorum bat tan cıkarabilirsiniz beni allah hepinizin gönlüne göre versin allahım hepinize bol bebişler versin hepinizden cok dey ögrendim hakkınınzı helal edin
evet tatlım :) inşallah canm eşime dedim hemen gelince bi çalışırık dedi10 dk önce Kalktım buraya deldim sen burdasın sendemi erken kalktın kuzu :) hadi hayırlisi bu gün inşallah bir aksilik olmazda çalışma yapabilirsin canım :)
Hadi bende okuyayimAhahahahah bugün ne yaptım bi bilseniz :) Pendik çarşıya gittim yoldan kadınları çevirip bana bebek için 3 kulhu 1 elham okur musunuz dedim tam 10 kişiye sordum. İskurda randevum olmasa ben o tesbihi bitirirdim ama neyse kaldı artıkpeki bana burda okuyacak var mı daha 90 kişi lazım
iyi geceler kızlar ben bebek calişmalarına baya bi süre birakıyorum bat tan cıkarabilirsiniz beni allah hepinizin gönlüne göre versin allahım hepinize bol bebişler versin hepinizden cok dey ögrendim hakkınınzı helal edin
günaydın hatunlar nasılız bugünben pek iyi değilim galiba sabah kalktım dudaklarım uçuklamış
moralim bozuldu
Niye moralini bozuosun kı tatlım belki kabus gördün belki mikrop kaptın şuanda herkesin vücudu mikroplara çok açık durumda mesela ben iyiki hamile kalmamışım diyorum çünkü dün çok ağır hastalandım aciller falan şuan tonlarca ilaç kullanıyorum antibiyotik falan herşeyde bi hayır var aslında bu hayatta moralini bozma sakın yani
Buda güzel bir işarettir inşallah kuzu :)günaydın hatunlar nasılız bugünben pek iyi değilim galiba sabah kalktım dudaklarım uçuklamış
moralim bozuldu
O insanları var ya benben kendi başıma moralimi bozmuyorum tatlım insanlar benim moralimi bozuyodün okadar zorlandım ve kafama takıldıki bazı insanların yorumları egoları sayelerinde sabah bi kalktım dudağımda güller açmış
ben kendi başıma moralimi bozmuyorum tatlım insanlar benim moralimi bozuyodün okadar zorlandım ve kafama takıldıki bazı insanların yorumları egoları sayelerinde sabah bi kalktım dudağımda güller açmış
Tatlım malesef anlık kızgınlıklar sonra çok pişman olmamıza neden olabilir mesela ben eylül ayında belkide çok önemli günlerde kocamla çalışma yapamadım çünkü çok kırmıştı bende artık tek başıma kürek çekmekten yoruldum diye bırakma noktasına geldim sonra kendimi düşündüm bu çocuğu ne kadar istediğimi farkında olmadan geleceğimi bile o gelirse diye şekillendirmişim eğer kocanla aranızda çözülemeyecek büyük problemler yoksa sakın bırakma emin ol bi süre sonra senin ne kadar istediğini farkedecek yoksa benimkine kalsa daha 2 senemiz var çocuk için en azından farkındalık noktasına geldi şuanda
Kızlar merhaba aranzda yeniyim. Ben 3 aylık evliyim eşimle ilişkiye girmeden önce uyuşturan kremler kullanıyorum yoksa ilişkiye giremiyorum. Çocuk istiyoruz bu ay hamileyim dedim çünkü belirtiler o yöndeydi fakat adet gördümacaba kullandığımız uyuşturan kremlerden dolayı mı olmuyo anlam veremiyorum lütfen cevaplar mısınız?
Ay benimki de her yıl 1-2 sene sonra yaparız diyor, oldu 3 yıl. Salak mı sanıyor nedir? Ben de bıraktım ilacı. Soran olursa "inşallah çok istiyoruz" diyor ama bana 2 sene sonra yaparız vır vır vır...
Tatlım malesef o insanlar hayatımızın heryerinde bende çok çabuk etkilenirdim önceden şimdide etkliniyorum ama mümkün olduğunca gözardı ediyorum yoksa benide çok yıpratıyor ve artık çevremizdeki çoğu insan hayal kırıklığından ibaret malesefdüzgün insan bulmak çok zor bu devirde..o yüzden onlar için benim bu halime gelmeme değmez de ve zor olsada onları takıp önemli insanlar haline getirme o zaman daha kolay oluyor takmaması hem sen çok keyifli bi insansın kim üzüyormuş seni bu kadar???
koca işte hepsi aynı nerde o eski kadınlar '' başım ağrıyo,karnım ağrıyo'' diyenler.bizim bu lafları kullanacağımız gün gelecek mi acaba??? benim adama bu gün sorsam kendimi baba olmaya hazır hissetmiyorum diyoama sormuyorum... sen sadece yumurtalama günleri es geçmesin diye alttan alıyorum hoş tutuyorum yeter.koca işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?