ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Yorumun için çok teşk ederim ben vajinsmus olarak gittim doktora bu kremleri verdi gebelik için birşey demedi off napıcam ben şimdii

hahahaaa al tabi kız yoksa bunlarsız bebek olmayacağına göre mecburuz
kimseyi kınamam ama bizimle aynı zamanda evlenen arkadaşlar borç harç evlenip kirada oturup tek maaşa geçinemeyip bide bebek yaptılar...biz tam tersi rahata dicek yok ama hazırlanamadık bi türlü adamda var bi gariplik

Ay benimki de her yıl 1-2 sene sonra yaparız diyor, oldu 3 yıl. Salak mı sanıyor nedir? Ben de bıraktım ilacı. Soran olursa "inşallah çok istiyoruz" diyor ama bana 2 sene sonra yaparız vır vır vır...

Onlara kalsa hiçbir zaman hazır değiller bizimki şimdiden eğitim sistemi çok kötü özel okul şart ama bu şekilde olmaz önce para biriktirelim falan diodu bi ara bende kaba tabirle çüşşş diodum daha ortada çocuk yok :)

keyifiliyim ama bana pozitif gelene karşı sizler gibi sevecen olanlara karşı negatif insanları pozitif yola çevirme gibi bi mecburiyetim yokki psikiyatrist değilimki

O zaman napıyoruz negatifleri görmezden geliyoruz yoksa bu hayat çekilmez tatlım :)

Bizim seninle durumumuz aynıymış :) tatiller falan iyi hoş ama sen neyin hazırlığını yapacaksın deyince cevap yok. Kendi kendime doktora gidip test mest yaptırıyorum :)) stres yapmayın diyorlar da adamdan gizli iş çevirince nasıl stres olmayacağım çözemedim :)

Ellerinden gelse düğün parasını kenara koyacak gibiler de gereksiz harcamadan da eksik kalmıyorlar nedense :)

O an bebek aklımda yoktu bian önce ilişkiyi yaşamak vardı en iyisi gidip konuşmak ilginiz için çok teşekkür ederim

Canımcım preseed jel varmış, hem kayganlaştırıcı hem hamile kalmaya yardımcı oluyor diyorlar. Ben kullanmadım bilmiyorum ama belki işini görür :) doktoruna bunu da bir sor istersen

ilk zamanlarda bende yanlız gittim işleri bahane etti gelmedi bu arada biz adamla ortak ve aynı ofiste çalışıyoruz bahane bile saçma ama istemiyorum diyemeyince saçmaladı garibim sonra orda herkes karı-koca geliyo bi ben dul kadın gibi tek başımayım sanki kimsesizim gibiydi deyince yanlız bırakmadı sağolsun götürür artık

Canımcım preseed jel varmış, hem kayganlaştırıcı hem hamile kalmaya yardımcı oluyor diyorlar. Ben kullanmadım bilmiyorum ama belki işini görür :) doktoruna bunu da bir sor istersen
Canım bendeki sorun o uyuşturanlar olmadan izin veremiyorum bebek için onların çöpe gitmesi lazım ilişki için onlar lazım ayy delircem daha öncede kayganlaştırıcı denedim ama olmadı bide senin dediğini deyeyim inşallah olur

Benimki hapı bırakmadım sanıyor o yüzden gelmemesi işime yarıyor :) ekstradan yalan söylemek zorunda kalmıyorum böylece

Bi doktoruna sor da. Belki senin durumun için başka bir şey vardır. Zaten gebelik düşünmeye başlayınca birkaç test yapılması gerekiyor onları da yaptırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…