Yorumun için çok teşk ederim ben vajinsmus olarak gittim doktora bu kremleri verdi gebelik için birşey demedi off napıcam ben şimdiiSpermler vajinaya girdiğinde asitli ortam yüzünden ölmeye başlıyor, sağlıklı ve güçlü olanlar ilerleyebiliyor. Kullandığın krem hepsinin ölmesine sebep oluyor muhtemelen. Ek olarak vajinanın ph değerlerini değiştirdiği için enfeksiyon kapma ihtimalin yükseliyor. Bir doktora gidip çözüm yollarını konuşmalısın
Aynen :) bi de hazır olacak ne var? Karnında taşıyan biz, emziren biz, bakam biz. Eve gelip iki agucuk yapacak 2-3 yıl en fazla. Nesine hazır değiller?! Maddi durum diyordu, düzeldi hazırlık çıkardı başıma benimki de. Aynen alttan alıyorum ben de
Ay benimki de her yıl 1-2 sene sonra yaparız diyor, oldu 3 yıl. Salak mı sanıyor nedir? Ben de bıraktım ilacı. Soran olursa "inşallah çok istiyoruz" diyor ama bana 2 sene sonra yaparız vır vır vır...
Yorumun için çok teşk ederim ben vajinsmus olarak gittim doktora bu kremleri verdi gebelik için birşey demedi off napıcam ben şimdii
keyifiliyim ama bana pozitif gelene karşı sizler gibi sevecen olanlara karşınegatif insanları pozitif yola çevirme gibi bi mecburiyetim yokki psikiyatrist değilimki
hahahaaa al tabi kız yoksa bunlarsız bebek olmayacağına göre mecburuz
kimseyi kınamam ama bizimle aynı zamanda evlenen arkadaşlar borç harç evlenip kirada oturup tek maaşa geçinemeyip bide bebek yaptılar...biz tam tersi rahata dicek yok ama hazırlanamadık bi türlü adamda var bi gariplik
O an bebek aklımda yoktu bian önce ilişkiyi yaşamak vardı en iyisi gidip konuşmak ilginiz için çok teşekkür ederimvajinusmus için gidip krem verdiğinde bebek istiyorum dedin mi peki?
O zaman napıyoruz negatifleri görmezden geliyoruz yoksa bu hayat çekilmez tatlım :)
Onlara kalsa hiçbir zaman hazır değiller bizimki şimdiden eğitim sistemi çok kötü özel okul şart ama bu şekilde olmaz önce para biriktirelim falan diodu bi ara bende kaba tabirle çüşşş diodum daha ortada çocuk yok :)
O an bebek aklımda yoktu bian önce ilişkiyi yaşamak vardı en iyisi gidip konuşmak ilginiz için çok teşekkür ederim
Bizim seninle durumumuz aynıymış :) tatiller falan iyi hoş ama sen neyin hazırlığını yapacaksın deyince cevap yok. Kendi kendime doktora gidip test mest yaptırıyorum :)) stres yapmayın diyorlar da adamdan gizli iş çevirince nasıl stres olmayacağım çözemedim :)
Canım bendeki sorun o uyuşturanlar olmadan izin veremiyorum bebek için onların çöpe gitmesi lazım ilişki için onlar lazım ayy delircem daha öncede kayganlaştırıcı denedim ama olmadı bide senin dediğini deyeyim inşallah olurCanımcım preseed jel varmış, hem kayganlaştırıcı hem hamile kalmaya yardımcı oluyor diyorlar. Ben kullanmadım bilmiyorum ama belki işini görür :) doktoruna bunu da bir sor istersen
ilk zamanlarda bende yanlız gittim işleri bahane etti gelmedibu arada biz adamla ortak ve aynı ofiste çalışıyoruz bahane bile saçma ama istemiyorum diyemeyince saçmaladı garibim sonra orda herkes karı-koca geliyo bi ben dul kadın gibi tek başımayım sanki kimsesizim gibiydi deyince yanlız bırakmadı sağolsun götürür artık
gecmiş olsun cnmgünaydın hatunlar nasılız bugünben pek iyi değilim galiba sabah kalktım dudaklarım uçuklamış
moralim bozuldu
Canım bendeki sorun o uyuşturanlar olmadan izin veremiyorum bebek için onların çöpe gitmesi lazım ilişki için onlar lazım ayy delircem daha öncede kayganlaştırıcı denedim ama olmadı bide senin dediğini deyeyim inşallah olur
sen nerden cnm :) yas kac ?Günaydın canım arkadaşlarım :)
Bat'ı geçenler bi ses edin, nedir durum? Sevinelim mi?
aaa onu bilmiodumBi doktoruna sor da. Belki senin durumun için başka bir şey vardır. Zaten gebelik düşünmeye başlayınca birkaç test yapılması gerekiyor onları da yaptırırsın
sen nerden cnm :) yas kac ?
A
aaa onu bilmiodum
istanbul muu :) ne güzel :) ne zamandır bebiş istiyosun tatlım ?İstanbul, 25 yaşındayım :) ankara'dan gelin geldim 3 sene önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?