ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Bi senedir istiyorum da baktım adam uzattıkça uzatıyor, bıraktım hapı ama haberi yok :) haziranda bıraktım, rahim duvarımın kalınlaşmasını bekliyorum. Senin durumun ne?
dogum kontrol hapını mı bıraktın ? bnde 1 bucuk yıldır istiyorum cnm hic korunmadık ama olmuyo tüplerim tıkalıymıs birini actırdk elhmdülillah hamile kalmayı bekliyorum 3 aya kadar olmassam asılama

dogum kontrol hapını mı bıraktın ? bnde 1 bucuk yıldır istiyorum cnm hic korunmadık ama olmuyo tüplerim tıkalıymıs birini actırdk elhmdülillah hamile kalmayı bekliyorum 3 aya kadar olmassam asılama

Hadi inşallah :) şu rahim filmini baştan yapsakar da 1 sene bekletmeseler keşke. Bak geçen sene bilsen 1 sene üzülmezdin

Yorumun için çok teşk ederim ben vajinsmus olarak gittim doktora bu kremleri verdi gebelik için birşey demedi off napıcam ben şimdii
Subazlı kayganlaştırıcılr var durex in onlardan kullan istersen.uyuşturucu krem derken emla mı kullanıyrsn?

Subazlı kayganlaştırıcılr var durex in onlardan kullan istersen.uyuşturucu krem derken emla mı kullanıyrsn?
Anestol pomad ve s'xtiva kullandım onun sayesinde ilişkiye girebiliyoruz ayrıca bende femore kayganlaştırıcı var ama su bazlı olup olmadığını bilmiorum

Kızlar çok merak ettiğim bişiyi sorucam sizlere malum çevre baskısı hepimizde vardr malesef.çocuk istemiyormsnz? Çocuk varmı? Ee yapın artık, düşünmüyrmsnz? bu tarz sorularla karşılaşınca ne diyorsnz? Bnde ayrı strese sokuyr ve üzülüyrm

ya arkadasım sorma banda öyle oluyo hayılısı deyip geciştiriyorum daha gezicez biz diyorum bazen ama bazen de olmuyo diye söylemek zorunda kalıyorum ve gıcık oluyorum yaaa

özür dileyerek bişey sorucam bizim ilişkiden sonra spermler geri akıyo bu acaba engel oluyomu hamile kalmama diye düşünüyorum.yastıgı daha koymadan altıma bi bakıyorum dışarı cıkmış bile.hepsimi çıkıyo birazımı bilmiyorum sizinde oluyomu öyle?

Çevremde aynı zamanda evlendiğim akrabalar çocuk haberi veriyor şuan ve bana dönüp sen ne zaman getirceen diye soruyolar en zoruda bu sanki keyfimizden bekliyoruz

Anestol pomad ve s'xtiva kullandım onun sayesinde ilişkiye girebiliyoruz ayrıca bende femore kayganlaştırıcı var ama su bazlı olup olmadığını bilmiorum
Şöyle söylim alışana kadar bunların kullanman lazım bunlarsızda yapabilirsin artk kendini buna şartlandırma.spermleri öldürebilir.ama artk onlarsız denemeye çalış yapabilirsn.kas gevşetici iç sadece kuruluk probleminde varsa durexin su bazlısını kullan.

Ben çok üstüme gelirlerse "sen bi tane daha yapsan da hevesini alsan" ya da "benimle uğraşacak kadar vakit bulmama çok şaşırdım" deyip onun bi derdi varsa onu soruyorum. Bir iki tamam da insanın üstüne de gelinmez daha fazla

Genelde Allah ne zaman yazmışsa o zaman olur diyorum .. Çok fazla soran yok gerçi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…