istanbul muu :) ne güzel :) ne zamandır bebiş istiyosun tatlım ?
Benimki hapı bırakmadım sanıyor o yüzden gelmemesi işime yarıyor :) ekstradan yalan söylemek zorunda kalmıyorum böylece
dogum kontrol hapını mı bıraktın ?Bi senedir istiyorum da baktım adam uzattıkça uzatıyor, bıraktım hapı ama haberi yok :) haziranda bıraktım, rahim duvarımın kalınlaşmasını bekliyorum. Senin durumun ne?
uwwwww adamın yüreğine incek desen hamile kalırsan
dogum kontrol hapını mı bıraktın ?bnde 1 bucuk yıldır istiyorum cnm hic korunmadık ama olmuyo tüplerim tıkalıymıs birini actırdk elhmdülillah hamile kalmayı bekliyorum 3 aya kadar olmassam asılama
bat listemizin son hali kızlar
- @papatya_2014..................................................BAT 18 EYLÜL
1.HAMİLEMİZ hafizekbr .........................................................BAT 23 EYLÜL BEKLEMEDE - @vivianne ..........................................................BAT 24 EYLÜL
BEKLEMEDE - @backspace55....................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE - @masal2010.......................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE - @smyyali ...........................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE - @kecozz..............................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE - @murnur55 ........................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE - @lale-naren........................................................BAT 28 EYLÜL
AŞILAMA - @plasure.............................................................BAT 28 EYLÜL
- @efe11 ................................................................BAT 28 EYLÜL
- V vuslat13 ..........................................................BAT 28 EYLÜL
- @nurgulu............................................................BAT 29 EYLÜL
- @afrodit26 .........................................................BAT 2 EKİM
- @demir6133 ......................................................BAT 2 EKİM
- @mercimeque ....................................................BAT 4 EKİM
- @TIRMIK ..........................................................BAT 4 EKİM
- @pretty1406.......................................................BAT 5 EKİM
allbaby .............................................................BAT 6 EKİM - @berna83...........................................................BAT 6 EKİM
- @sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM
- @dududada ........................................................BAT 11 EKİM
- @21DAMLA........................................................BAT 12 EKİM
- Z zeytin85 ..........................................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
lovelyemir .........................................................BAT 15 EKİM Kedili0983 ..........................................................BAT 21 EKİM svly4414 ...............................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
Tsk canımHadi bende okuyayim
Ne oldu neden korktun tatlım
Subazlı kayganlaştırıcılr var durex in onlardan kullan istersen.uyuşturucu krem derken emla mı kullanıyrsn?Yorumun için çok teşk ederim ben vajinsmus olarak gittim doktora bu kremleri verdi gebelik için birşey demedi off napıcam ben şimdii
Anestol pomad ve s'xtiva kullandım onun sayesinde ilişkiye girebiliyoruz ayrıca bende femore kayganlaştırıcı var ama su bazlı olup olmadığını bilmiorumSubazlı kayganlaştırıcılr var durex in onlardan kullan istersen.uyuşturucu krem derken emla mı kullanıyrsn?
ya arkadasım sorma banda öyle oluyo hayılısı deyip geciştiriyorum daha gezicez biz diyorum bazen ama bazen de olmuyo diye söylemek zorunda kalıyorum ve gıcık oluyorum yaaaKızlar çok merak ettiğim bişiyi sorucam sizlere malum çevre baskısı hepimizde vardr malesef.çocuk istemiyormsnz? Çocuk varmı? Ee yapın artık, düşünmüyrmsnz? bu tarz sorularla karşılaşınca ne diyorsnz? Bnde ayrı strese sokuyr ve üzülüyrm
Çevremde aynı zamanda evlendiğim akrabalar çocuk haberi veriyor şuan ve bana dönüp sen ne zaman getirceen diye soruyolar en zoruda bu sanki keyfimizden bekliyoruzKızlar çok merak ettiğim bişiyi sorucam sizlere malum çevre baskısı hepimizde vardr malesef.çocuk istemiyormsnz? Çocuk varmı? Ee yapın artık, düşünmüyrmsnz? bu tarz sorularla karşılaşınca ne diyorsnz? Bnde ayrı strese sokuyr ve üzülüyrm
Şöyle söylim alışana kadar bunların kullanman lazım bunlarsızda yapabilirsin artk kendini buna şartlandırma.spermleri öldürebilir.ama artk onlarsız denemeye çalış yapabilirsn.kas gevşetici iç sadece kuruluk probleminde varsa durexin su bazlısını kullan.Anestol pomad ve s'xtiva kullandım onun sayesinde ilişkiye girebiliyoruz ayrıca bende femore kayganlaştırıcı var ama su bazlı olup olmadığını bilmiorum
Kızlar çok merak ettiğim bişiyi sorucam sizlere malum çevre baskısı hepimizde vardr malesef.çocuk istemiyormsnz? Çocuk varmı? Ee yapın artık, düşünmüyrmsnz? bu tarz sorularla karşılaşınca ne diyorsnz? Bnde ayrı strese sokuyr ve üzülüyrm
Genelde Allah ne zaman yazmışsa o zaman olur diyorum .. Çok fazla soran yok gerçi ..Kızlar çok merak ettiğim bişiyi sorucam sizlere malum çevre baskısı hepimizde vardr malesef.çocuk istemiyormsnz? Çocuk varmı? Ee yapın artık, düşünmüyrmsnz? bu tarz sorularla karşılaşınca ne diyorsnz? Bnde ayrı strese sokuyr ve üzülüyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?