- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
kan testi yaklaşık 1 hafta içerisinde belli oluyor ..arkadaşlar kan testinde en az kaç gün sonra belli oluyor. ben tatile gidicem bu ay ilk denememizdi kan tahliline baktırıpta mı gitsem fikri olan var mı?
TSkler yarin baktiricam dusukte olsa degerini ogreneyimkan testi yaklaşık 1 hafta içerisinde belli oluyor ..
Canım benim âmin inşallah.. Bu akşam halısaha macı vardı iptal etti eve geliyırum dedi anladı oda çok kırıldığımı bakalım .. Allah çok büyüktür zaten bu akşamda ilişki olur olmazsa bu sefer bana trip mi atıyorsun diyecek gerek yok .. Ama artık bu ay bitti benim yumurtlama maceram :) Oysaki normal çizelgede ve Dr un en hamile kalma şansın yüksek olan tarih 9 Eylül demişti ohoooo ayol ben 6 Eylül'de yumurtladım 7 Eylül'de çatladım 8 Eylül'de kapanışı yaptım işte okuyun kızlar ovulasyon nun faydası Dr u dinlesem bu gün yarın yapıcam ohoookediliaslı evham yaptın korktun falan ama sen tam zamanını değerlendirmişsin arkadaşım... Artık sadece Rabbimin OL emrine kalmış durum. Hayırlısı olsun inşallah...
Caniko sen 4 güne 2.cizgiyi kırmızı görücen sanki 9 günde bile belli etmiş kendini haydi hayırlısı canım benimBugun 9. Gun testimin resmi, bugun calismayacagim, yarin dolunay yarin caliscam... :)
Acaba bugun calissam mi? Malum spermleri de kaliteli hale getirmek lazim, ne dersin? Ben cift cizgiyi gorunce 3 gun ust uste denemek istiyorum..Caniko sen 4 güne 2.cizgiyi kırmızı görücen sanki 9 günde bile belli etmiş kendini haydi hayırlısı canım benim
Bak benim 9. Gün testim var burda 1 Eylül'de koymuştum senin suan 2.çizgin benim 9.gün testime göre daha iyi görünüyor 15 günden öncede çatlayabilir bence sen yarın yap dolunay Uğur getirsin sonra çizgilere göre hareket et her gün koy burda bakalım çizgilerin koyuluğuna göre karar vermek daha iyi oluyorAcaba bugun calissam mi? Malum spermleri de kaliteli hale getirmek lazim, ne dersin? Ben cift cizgiyi gorunce 3 gun ust uste denemek istiyorum..
Canım benim âmin inşallah.. Bu akşam halısaha macı vardı iptal etti eve geliyırum dedi anladı oda çok kırıldığımı bakalım .. Allah çok büyüktür zaten bu akşamda ilişki olur olmazsa bu sefer bana trip mi atıyorsun diyecek gerek yok .. Ama artık bu ay bitti benim yumurtlama maceram :) Oysaki normal çizelgede ve Dr un en hamile kalma şansın yüksek olan tarih 9 Eylül demişti ohoooo ayol ben 6 Eylül'de yumurtladım 7 Eylül'de çatladım 8 Eylül'de kapanışı yaptım işte okuyun kızlar ovulasyon nun faydası Dr u dinlesem bu gün yarın yapıcam ohooo
evel ay ben öyledim vallah daha çok hoşlarına gidiyor bence en iyisini yapmışsın boşver tadınıda çıkarmak lazım.Sağol canim kediliasli hakkimizda hayirlisi ya valla bu ay ben hic ümitli değilim neden derseniz cilk ini cikardimkalitesini düşürdü mm bu gidişle koca beni sacimda tuttuğu gibi atacak odada ben calismayi biraktim adsam beni bir ay görmek istemiyormu:) beni görünce kullaklarini tikiyor ve uç maymunu oynuyor biraz abarttim galiba bu ayyyy
tabiki var canım ben gitti gidiyordan aldım 30 tanesi 30 lira 5 gebelik testtide hediye.Bu testin herhangi bir maliyeti var mı, varsa ne kadar?
Kızlar günaydın bu sabah erkenciyim acaba yumurtam çatladımı ne oldu diye uyandım ve sonuç
evet 2.çizgi silikleşmiş sanırım çatladı .. dün geceyi değerlendirmiştik bu sabahta bu sonucu görünce eşime işe gitmeden resmen yalvardım ama halim yok işe gidince halsiz oluyorum vs diye geri çevirdi .. o kadar üzüldümki anlatamam ve acaip kırıldım sabahtan beri gözümün yaşı dinmedi .. belki abatıyorum bilmiyorum ama bu kadar önemli bir anı yakalamak için insanlar nasıl uğraşıyor eee bu testleride boşuna mı aldık bu an için aldık..akşam gelicek 8 de 9 da .. normalde 6 da evde olur ama bu akşam beyefendinin halı saha maçı var onu bile iptal etmedi bu kritik haftada..neyse ben çok büyütüyorum belkie haksızlık ediyorum ama elimde değil bu kadar uğraş her gün test yap insanın psikolojisi çok etkileniyor..off saçmaladım sabah sabah
Âmin canım .. Allah yazdıysa tek bir deneme bile yapsan o ay bebişini kucağına alıyorsun .. İnşallah yazmıştır sana bu ay bebişi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?