ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

arkadaşlar kan testinde en az kaç gün sonra belli oluyor. ben tatile gidicem bu ay ilk denememizdi kan tahliline baktırıpta mı gitsem fikri olan var mı?

kediliaslı evham yaptın korktun falan ama sen tam zamanını değerlendirmişsin arkadaşım... Artık sadece Rabbimin OL emrine kalmış durum. Hayırlısı olsun inşallah...

kediliaslı evham yaptın korktun falan ama sen tam zamanını değerlendirmişsin arkadaşım... Artık sadece Rabbimin OL emrine kalmış durum. Hayırlısı olsun inşallah...
Canım benim âmin inşallah.. Bu akşam halısaha macı vardı iptal etti eve geliyırum dedi anladı oda çok kırıldığımı bakalım .. Allah çok büyüktür zaten bu akşamda ilişki olur olmazsa bu sefer bana trip mi atıyorsun diyecek gerek yok .. Ama artık bu ay bitti benim yumurtlama maceram :) Oysaki normal çizelgede ve Dr un en hamile kalma şansın yüksek olan tarih 9 Eylül demişti ohoooo ayol ben 6 Eylül'de yumurtladım 7 Eylül'de çatladım 8 Eylül'de kapanışı yaptım işte okuyun kızlar ovulasyon nun faydası Dr u dinlesem bu gün yarın yapıcam ohooo

HEPP bi bekleyiş hep umut ve merak ALLAH gönlünüzdekini versin kızlarrr AMİNNNN.........

Bugun 9. Gun testimin resmi, bugun calismayacagim, yarin dolunay yarin caliscam... :)

Eklentiler

• 1410203539699.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 123
Caniko sen 4 güne 2.cizgiyi kırmızı görücen sanki 9 günde bile belli etmiş kendini haydi hayırlısı canım benim
Acaba bugun calissam mi? Malum spermleri de kaliteli hale getirmek lazim, ne dersin? Ben cift cizgiyi gorunce 3 gun ust uste denemek istiyorum..

Acaba bugun calissam mi? Malum spermleri de kaliteli hale getirmek lazim, ne dersin? Ben cift cizgiyi gorunce 3 gun ust uste denemek istiyorum..
Bak benim 9. Gün testim var burda 1 Eylül'de koymuştum senin suan 2.çizgin benim 9.gün testime göre daha iyi görünüyor 15 günden öncede çatlayabilir bence sen yarın yap dolunay Uğur getirsin sonra çizgilere göre hareket et her gün koy burda bakalım çizgilerin koyuluğuna göre karar vermek daha iyi oluyor

Sağol canim kediliasli hakkimizda hayirlisi ya valla bu ay ben hic ümitli değilim neden derseniz cilk ini cikardim kalitesini düşürdü mm bu gidişle kocabeni sacimda tuttuğu gibi atacak odada ben calismayi biraktim adsam beni bir ay görmek istemiyormu:)beni görünce kullaklarini tikiyor ve uç maymunu oynuyor biraz abarttim galiba bu ayyyy

Takma katana stres en büyük kötülük bu döneme canim

Bu testin herhangi bir maliyeti var mı, varsa ne kadar?

evel ay ben öyledim vallah daha çok hoşlarına gidiyor bence en iyisini yapmışsın boşver tadınıda çıkarmak lazım.

Herkese Allah isteğini gerçekleştirmek nasip etsin :)

Âmin canım .. Allah yazdıysa tek bir deneme bile yapsan o ay bebişini kucağına alıyorsun .. İnşallah yazmıştır sana bu ay bebişi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…