Çift çizgiyi görene kadar 1 gün ilişki yap 1 gün dinlenin çift çizgiyi gördüğünde 2.çizgi yok olana kadar yani tahmini 2 gün gün aşırı yap tatlımmerhaba kızlar ben sitenin uzzun zamandır takipçisiyim.ama ovulasyon testinde yeniyim.bütün gece yazdıklarınızı baştan sona okuyunca sabah gözümü acar acmaz eczanede aldım soluğu :) adetimim 5. günündeyim hemen başladım teste.biliyorum biraz erken ama benim adetim düzenli olmasına rağmen yumurtlama dönemim zamansızbidahaki adet dönemine kadar hergün teste devam...bi sorum olcak sizlere bu takip sirasında ilişki sıklığını nasıl tutmalıyım????????
Çift çizgiyi görene kadar 1 gün ilişki yap 1 gün dinlenin çift çizgiyi gördüğünde 2.çizgi yok olana kadar yani tahmini 2 gün gün aşırı yap tatlım
tabi bu 2.aşılamam olacakkızlar dün doktora gidebildim ve bana yumurtalarımın çatlamak üzere olduğunu söyledi bugün sabah 2 adet çatlatma iğnesi vurundum sabahın dördünde tabiii bize işinizi garantiye alalım aşılama yapalım dedi ve yarın aşılama için hastaneye gideceğiz inşallah olurbenm hiç umudum yok ama\ sizce içinize ne doğuyor kızlar tutarmı dersiniz
kızlar dün doktora gidebildim ve bana yumurtalarımın çatlamak üzere olduğunu söyledi bugün sabah 2 adet çatlatma iğnesi vurundum sabahın dördünde tabiii bize işinizi garantiye alalım aşılama yapalım dedi ve yarın aşılama için hastaneye gideceğiz inşallah olurbenm hiç umudum yok ama\ sizce içinize ne doğuyor kızlar tutarmı dersiniz
kızlar dün doktora gidebildim ve bana yumurtalarımın çatlamak üzere olduğunu söyledi bugün sabah 2 adet çatlatma iğnesi vurundum sabahın dördünde tabiii bize işinizi garantiye alalım aşılama yapalım dedi ve yarın aşılama için hastaneye gideceğiz inşallah olurbenm hiç umudum yok ama\ sizce içinize ne doğuyor kızlar tutarmı dersiniz
yok tatlım yaa karından değil bu seferki kalçadan oldu farklı bir iğneydi dozu vardı böle pamukçuk gibi suya karıştırıp 2 doz olarak vurundum bende vurabiliyorum ama iğne bu ilaç biraz zor bulunuyor biz baya uğraştık getirtebilmek için neden sadece 1 gece vurundun dersen ben günlük incir kürü hazırlıyorum kendime bence bunun için yumurtalazım fazlasıyla büyümüş olabilir nasıl olacak bilmiyorum ama ben hala umutsuzumTutar tabi canım.sen ıcını ferah tutt sımdıden stress yapma...
Bıde sorum olcak catlama ıgnesını kendın mı yaptın?bu konuda bılgım olmadıgından soruyorum
yaa ölemii peki aşılama sonrası işlem oluyormu öle zararı olmasın banyoda var tabi su felantutar tabi canım, yeterki Rabbim ol desin.. sabır ve tevekkül, ama siz aşılamadan sonra ki günde çalışın bir gun daha..
yok kız. ne zararı olcak, aşılamayı zaten çarşamba gündüz eşin bir kaba sperm verecek ogün değil ama perşembe günü de siz kendiniz çalışın bi,r zararı olmaz ki.. aşılamada spermler sana verilirken ayrıca bir şey kullanılmıyor.. ama bir iki gün istirahat et yatarak..yaa ölemii peki aşılama sonrası işlem oluyormu öle zararı olmasın banyoda var tabi su felan
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın bu tür şeylerde psikoloji çok önemli umutlu başlaki güzel şeyler olsun hayırlı haberlerini bekliyoruzlütfen dua edin ya umutsuzluk var herzamanki gibi hem bende istemedm bu aşılamayı doktor hemen kağıdı verdi elime çarşamba günü gelcen yapcaz diye
ewt 1.de dinlenmedim baya sancılarım arttı hastayken ama bu sefer uzun uzun yatıcam el mecbur naapalım bu kadar stresi hep biz kadınlar çekiyor dimiyok kız. ne zararı olcak, aşılamayı zaten çarşamba gündüz eşin bir kaba sperm verecek ogün değil ama perşembe günü de siz kendiniz çalışın bi,r zararı olmaz ki.. aşılamada spermler sana verilirken ayrıca bir şey kullanılmıyor.. ama bir iki gün istirahat et yatarak..
ayy teşekkür ederm ya inşallah AALLAH sizlerede bizlerede hayırlı evlatlar bağışlar ve buraya resimlerini atarız inşallahhRabbim yar ve yardımcın olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın bu tür şeylerde psikoloji çok önemli umutlu başlaki güzel şeyler olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz
inşallahhhh aminnnnn :)ayy teşekkür ederm ya inşallah AALLAH sizlerede bizlerede hayırlı evlatlar bağışlar ve buraya resimlerini atarız inşallahh
kızlar yumurta çatladıktan sonra göğüs ağrısı olması normal mi ilk defa bu ay dikkatimi çekti belki bu ay ovilasyonla çalışmalarımz vardı ondan dolayıdamı bilmiyorum ama çok ağrıyo
yok tatlım yaa karından değil bu seferki kalçadan oldu farklı bir iğneydi dozu vardı böle pamukçuk gibi suya karıştırıp 2 doz olarak vurundum bende vurabiliyorum ama iğne bu ilaç biraz zor bulunuyor biz baya uğraştık getirtebilmek için neden sadece 1 gece vurundun dersen ben günlük incir kürü hazırlıyorum kendime bence bunun için yumurtalazım fazlasıyla büyümüş olabilir nasıl olacak bilmiyorum ama ben hala umutsuzum
dualarım seninle canım benim..içini ferah tut ..sakın stress yapma ve sakın negatif olma .. relax ol .. başka şeylerle ilgilen film izle kitap oku unut herşeyilütfen dua edin ya umutsuzluk var herzamanki gibi hem bende istemedm bu aşılamayı doktor hemen kağıdı verdi elime çarşamba günü gelcen yapcaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?