ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kızlar Günaydın ama tekrar geri yatıcam hiç uyuyamadım gece kahvaltı ettim sabah 6 da folikasit için şimdi geri yatıcam kalkınca gene gelirim

müge anlıyı izleyen varmı kızlar kadın 3 adamdan 6 çocuk yapmış bune çocuk isfarı

bunlar yüzünden bize çocuk kalmıyo.bide durumum yok bakamam diyo hey allam yaaaaa
Aynen Müge anlı izliyorum yazıklar olsun yaaaa nefret ediyorum bu tarz annelerden

B

Bende hic göğüs agrisi hassasiyeti yok ama normal adet olmaya yakin sisti hayirdir inşallah
Evde yaptm canim bide bugn karnim sancilaniyo olacam gibi gunu gunune olurum hazirandan beri ayin 2sinde oluyorm bugn sari bi akinti var olacam heralde ondandr diye tahmin ediom

Evde yaptm canim bide bugn karnim sancilaniyo olacam gibi gunu gunune olurum hazirandan beri ayin 2sinde oluyorm bugn sari bi akinti var olacam heralde ondandr diye tahmin ediom
Ya benim hic oyle akintim yoknotmal beyaz akinti geliyo şeffaf acaba hamile olabilir miyim

Bende 26gunde bir oluyorum bugun ya da yarin olmaliyim bakalim bekleyecegim

allbayb canım bat nedir bilmiyorum ama galiba bana son adet tarıhım sormuşsun 26 eylül 2014 28 ve ya 30 günde bır goruyorum adet 24 eylülde adet hesaplamaya baslıycam ıns :) kistlerim gitmişse tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…