Aynen Müge anlı izliyorum yazıklar olsun yaaaa nefret ediyorum bu tarz annelerdenmüge anlıyı izleyen varmı kızlar kadın 3 adamdan 6 çocuk yapmış bune çocuk isfarı
bunlar yüzünden bize çocuk kalmıyo.bide durumum yok bakamam diyo hey allam yaaaaa
Sanki korunmak cok zor bir sey, ikibinlerde hala aile planlamasi derdimüge anlıyı izleyen varmı kızlar kadın 3 adamdan 6 çocuk yapmış bune çocuk isfarı
bunlar yüzünden bize çocuk kalmıyo.bide durumum yok bakamam diyo hey allam yaaaaa
Bence de biraz daha heyecan devm etsinhiç yapmayı düşünmüyombu heyecanı sevdim bennn...bilmem ne zaman yapayım???
kedili memnun olurum benıde listeye alırsanız :)
Aynen Müge anlı izliyorum yazıklar olsun yaaaa nefret ediyorum bu tarz annelerden
Allah o cocukları korusun inşallah ziyan olmazlar okuyup kendilerini kurtarırlar inşallaharkada 4 tane varken yenisi yapmış öbürkülere bakamam diyo kafaya bak offff offffff
Ay inşallah Allah söyletmiştir ay Allahim ne olurO kadarini bilmiyorum valla daha tecrubeliler cevap verirlerHanimlar bir el atin bu hatuna, galiba hamis
Evde yaptm canim bide bugn karnim sancilaniyo olacam gibi gunu gunune olurum hazirandan beri ayin 2sinde oluyorm bugn sari bi akinti var olacam heralde ondandr diye tahmin ediomB
Bende hic göğüs agrisi hassasiyeti yok ama normal adet olmaya yakin sisti hayirdir inşallah
Yap ya kendim icin nasil merakliysam sizin icin de o derece merakliyim ne olur bu ay hamis olup mutlu olan sayisi artsin umutlarimiz da artsinhiç yapmayı düşünmüyombu heyecanı sevdim bennn...bilmem ne zaman yapayım???
Ya benim hic oyle akintim yoknotmal beyaz akinti geliyo şeffaf acaba hamile olabilir miyimEvde yaptm canim bide bugn karnim sancilaniyo olacam gibi gunu gunune olurum hazirandan beri ayin 2sinde oluyorm bugn sari bi akinti var olacam heralde ondandr diye tahmin ediom
Bende 26gunde bir oluyorum bugun ya da yarin olmaliyim bakalim bekleyecegimEvde yaptm canim bide bugn karnim sancilaniyo olacam gibi gunu gunune olurum hazirandan beri ayin 2sinde oluyorm bugn sari bi akinti var olacam heralde ondandr diye tahmin ediom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?