allbayb canım bat nedir bilmiyorum ama galiba bana son adet tarıhım sormuşsun 26 eylül 2014 28 ve ya 30 günde bır goruyorum adet 24 eylülde adet hesaplamaya baslıycam ıns :) kistlerim gitmişse tabii
Olabilir canim insalah oyledr :)Ya benim hic oyle akintim yoknotmal beyaz akinti geliyo şeffaf acaba hamile olabilir miyim
söyle yazıyım o zaman :)
sat: 26.10.2014
bat:24.11.2014
düzenlı adet goruyorum en fazla ıkı gün oynuyo :)
evet canım 26 ekim diye eklee hahaha inşşş olmam kız ağzını yel almasın hahaha
Pöffff 15 ekime daha çok varmış beeebat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 ....................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ vivianne ............................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE - @murnur55 .........................................................BAT 27 EYLÜL
3.HAMİLEMİZ efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE demir6133 ........................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE - N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM
BEKLEMEDE - @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM
BEKLEMEDE TIRMIK ............................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE - P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM
BEKLEMEDE fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM dududada ........................................................BAT 11 EKİM dberil34 ...........................................................BAT 12 EKİM 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM - Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
- C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
lovelyemir ..........................................................BAT 15 EKİM - A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
sumeyye6134 ...................................................BAT 15 EKİM sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM - @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
- V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
plasure .............................................................BAT 26 EKİM - C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM - B berna85 ............................................................BAT ???
svly4414 ...........................................................BAT ??? lale-naren .........................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
yok tatlım iyi geceler demeden uyudu tartıştık uyandıramazdımCanım sen son 2 gündür çalışma yaptıysan zaten hallolmuştue bence içini ferah tut .. Acaba Kocişi uyandırıp son bir çalışmamı yapsan içinde rahat ederdi :)
Bugece rüyamda hiç bu kadar rencide olmamistimçok yakın arkadaşım var o kızını bana emanet etmiş en son kızı uyutup yatağına yatırdım. Tam evden cikacakken bi arkadas yeni doğum yapmıştı kızı olmuştu. Bi baktım büyümüş seviyordum bebeği arkadaşımın yanında annesi vardı kızına soruyor bebeği var mı diye kızda diyoki onun bebeği olmuyor. Ay çok üzüldüm hemen terk ettim orayı çok üzüldüm böyle dusunmelerine
Aynen canım ya rüyamda bari rahat bırakın lennn :) ama bu ay hamileyim diye yüzlerine carpacagim inş.bu fesat kırıcı insanlar rüyada bile rahat bırakmamış seni kuzummmm
Birbirimizi haberdar edelim olur muOlabilir canim insalah oyledr :)
Bende bugn en gec yarn olmam lazm bakalm hayirlisi
Muhtar senin bat tarihine kadar sabredecem seninle yapacam testiburda işler böyle yürür ya o tarihte adet olcak yada hamile kalcan yok öyle her ay adet olmakhamile kalmak için burdayız çatır çatır doğurcaz
Resmini koy da bi bakalim gercekten cikiyor mu yaaaKızlar bir sorum olacak lütfen bir akıl verin bugün bat günüm erken gebelik Testi yaptım çok çok silik çıktı ama çıktı ilk defa 5 aydan sonra çıktı. 2 saat sonra tekrar baktim daha da belirginlesmisti şimdi ben hamilemiyim?
Gunun gecti mi aysenKızlar bir sorum olacak lütfen bir akıl verin bugün bat günüm erken gebelik Testi yaptım çok çok silik çıktı ama çıktı ilk defa 5 aydan sonra çıktı. 2 saat sonra tekrar baktim daha da belirginlesmisti şimdi ben hamilemiyim?
Kızlar bir sorum olacak lütfen bir akıl verin bugün bat günüm erken gebelik Testi yaptım çok çok silik çıktı ama çıktı ilk defa 5 aydan sonra çıktı. 2 saat sonra tekrar baktim daha da belirginlesmisti şimdi ben hamilemiyim?
Muhtar senin bat tarihine kadar sabredecem seninle yapacam testi
Kızlar bir sorum olacak lütfen bir akıl verin bugün bat günüm erken gebelik Testi yaptım çok çok silik çıktı ama çıktı ilk defa 5 aydan sonra çıktı. 2 saat sonra tekrar baktim daha da belirginlesmisti şimdi ben hamilemiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?