ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

allbayb canım bat nedir bilmiyorum ama galiba bana son adet tarıhım sormuşsun 26 eylül 2014 28 ve ya 30 günde bır goruyorum adet 24 eylülde adet hesaplamaya baslıycam ıns :) kistlerim gitmişse tabii

geçmiş adetin bitmiş gitmiştir artık bu ay nezaman adet olcan bana bi tarih veremezsen ben seni listeye ne diye eklicem???
sat: son adet tarihi
bat:beklenen adet tarihi
kısaltmaların anlamaları tatlım

söyle yazıyım o zaman :)
sat: 26.10.2014
bat:24.11.2014
düzenlı adet goruyorum en fazla ıkı gün oynuyo :)

1. papatya_2014 ....................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. vivianne ............................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  3. backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. @murnur55 .........................................................BAT 27 EYLÜL 3.HAMİLEMİZ
  6. efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. demir6133 ........................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE
  8. N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM BEKLEMEDE
  9. @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE
  10. TIRMIK ............................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE
  11. P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  12. fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  13. allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  14. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  15. 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM
  16. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  17. dberil34 ...........................................................BAT 12 EKİM
  18. 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM
  19. Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
  20. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  21. C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
  22. lovelyemir ..........................................................BAT 15 EKİM
  23. A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  24. sumeyye6134 ...................................................BAT 15 EKİM
  25. sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM
  26. Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM
  27. @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
  28. V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
  29. plasure .............................................................BAT 26 EKİM
  30. C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
  31. nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM
  32. B berna85 ............................................................BAT ???
  33. svly4414 ...........................................................BAT ???
  34. lale-naren .........................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Pöffff 15 ekime daha çok varmış beee

Canım sen son 2 gündür çalışma yaptıysan zaten hallolmuştue bence içini ferah tut .. Acaba Kocişi uyandırıp son bir çalışmamı yapsan içinde rahat ederdi :)
yok tatlım iyi geceler demeden uyudu tartıştık uyandıramazdım neyse artık nasipte varsa olacak..

Bugece rüyamda hiç bu kadar rencide olmamistim çok yakın arkadaşım var o kızını bana emanet etmiş en son kızı uyutup yatağına yatırdım. Tam evden cikacakken bi arkadas yeni doğum yapmıştı kızı olmuştu. Bi baktım büyümüş seviyordum bebeği arkadaşımın yanında annesi vardı kızına soruyor bebeği var mı diye kızda diyoki onun bebeği olmuyor. Ay çok üzüldüm hemen terk ettim orayı çok üzüldüm böyle dusunmelerine

bu fesat kırıcı insanlar rüyada bile rahat bırakmamış seni kuzummmm

Kızlar bir sorum olacak lütfen bir akıl verin bugün bat günüm erken gebelik Testi yaptım çok çok silik çıktı ama çıktı ilk defa 5 aydan sonra çıktı. 2 saat sonra tekrar baktim daha da belirginlesmisti şimdi ben hamilemiyim?

burda işler böyle yürür ya o tarihte adet olcak yada hamile kalcan yok öyle her ay adet olmak hamile kalmak için burdayız çatır çatır doğurcaz
Muhtar senin bat tarihine kadar sabredecem seninle yapacam testi

Resmini koy da bi bakalim gercekten cikiyor mu yaaa

Gunun gecti mi aysen

prospektüsünde de yazıyodur canım ilk 5 enfazla 10 dk içinde beliren çizgiyi baz almalısın o bekledikçe dahada kırmızı olabilir gitgide hamile kalıyon anlamına gelmez.

kan neden vermiyosunn??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…