ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

normal bişey canım bendede göğüs ağrısı ve kasıkta ağrı oluyo kendimizi vücudumuzu dinler hale geldik en ufak bi hassasiyette meraklanıyoruz...ahh biz kadınların işi çok zor be canım
Evet yaa o kadar kaptırdim ki kendimi belim felan agrimaya baskladi

Kediliasli yapmadin. Mi bugun test ben biraktim artim reglime dokuz gun kkaldi artik sıkıldım daha ne test nede esle is bitti artikkkkkkkkkkkkk

Kediliasli yapmadin. Mi bugun test ben biraktim artim reglime dokuz gun kkaldi artik sıkıldım daha ne test nede esle is bitti artikkkkkkkkkkkkk
Yok tatlım yumurtlama dönemi bitti artık senle ayın 24 . Ünü beklicez bakalım görücez sonuçta tam yumurtladığınız ve çatladıkları anda beraber olduk eğer adet olursam tekrar başlıcam yani 24 Eylül'de hastanırsam gene 28 Eylül'de yapmaya başlarım testi ne olur ne olmaz ama inşallah hamiş oluruzda hep beraber burda kutlarız

günaydın kızlar bugün testimin ikinci günü olcak hergün aynı saate mi yapılmalı testler???

ya telefonum bozuldu servise verdim resim yükleyemiyorum buraya ama zaten bugün test yapmıycaktım yarın eşiminkinden atarıum..

bugün 11. gün, akşama çalışma var , tahminlerime göre 14. gün filen yumurtlıycam, aklımdan geçen (testin de rengine göre tabi) 13-14-15 üst üste çalışmak.

hsg 5 sene önce çekildiğimde yumurtlamamı geciktirmişti ama sanırım bu ay bir etkisi olmayacak. yumoşum zamanında gelecek gibi, dua edin kızlar. bu ay maya tutuym artık yaaa

günaydın kızlar bugün testimin ikinci günü olcak hergün aynı saate mi yapılmalı testler???
ben o konuda çok istikrarsızım, ne susuzluga dayanabiliyorum ne de sıkışıklığa, o yüzden sabah 11.00 de yapıcam, sabah sabah sıvı tüketmiyorum fazla.

ben o konuda çok istikrarsızım, ne susuzluga dayanabiliyorum ne de sıkışıklığa, o yüzden sabah 11.00 de yapıcam, sabah sabah sıvı tüketmiyorum fazla.

bende 11 de yapıcam istikrarsızlıkta bende senden farklı değilim canım

Merhabalar arkadaşlar ben de adetimin 9.gününden itibaren ovulasyon testi yapmaya basladım:)ve pazartesi doktora gittim muayene için ilk defa. 10.günümdü iki adet 5cmlik miyom varmıs ama gebeliğe engel değil. yumurtan da 16mm dedi. ve afedersiniz bize ilişki günleri verdi pazartesi perşembe cuma cumartesi. oysaki ben 6 aydır bir gün durup bir gün yöntemini uyguluyordum yumurtlama zamanımda. ins bu sefer hayırlara vesile olur doktorumun tavsiyeleri. becerebilirsem testlerimi buraya yükleyeceğim şimdi :) yorum yaparsanız cok mutlu olurum dün 2.cizgimin koyuluğu arttı ama kopkoyu değildi henüz.

yok canım öyle birsey denmiyor. sadece 2 3 saat sıvı almamış ol. bi de sabah ilk idrarla yapma o bir önceki günün idrarı oldugu için. bir de günde iki kez falan yapmak istersen ikisi arasından 8 saat gecmeli. bir yerde okudum sabah 10 gbi ya da öğlen 3 gibi daha iyi olur diyodu

Eklentiler

• Adsız.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 138

anladım canım testin prespektüsünde günlük aynı saatlerde tekrarlanmalı diye bişey okuyunca merak ettim.
testlerinide yükle bakalım canım benimki yok denecek kadar silik seninkini görelim

anladım canım testin prespektüsünde günlük aynı saatlerde tekrarlanmalı diye bişey okuyunca merak ettim.
testlerinide yükle bakalım canım benimki yok denecek kadar silik seninkini görelim
ben de öyle birsey yazmıyor da canım hani uygun oluyorsan her gün aynı saatlerde yapman güzel olur tabi. müsait olursan yap bence de. yükledim canım inş görülüyordur. benim de baslarda cok silik baksana.

evet ilk günler aynı silik benimki gibi... sevindim benimde günler içinde kırmızılaşcak inş

evet ilk günler aynı silik benimki gibi... sevindim benimde günler içinde kırmızılaşcak inş
insallah insallah kopkoyu olur da sonra da silikleşir vee sonunda güzel haberler alırız. Bat ın ne zaman canım? bir de canım bak 12.yi evde yoktum gelince gece yatarken yaptım c deki koyuluk farklı. yani geçe bırakmayalım bence.

bat 6 ekim malesef bu ayıda boş geçirdim benim umudum ekimde inş :) hep birlikte burda bebişlerimizin güzel haberlerini kutlucaz hayırlısıyla:) bu aralar çok umutluyum nedense test takibi yapmak hoşuma gitti.içimde ne olduğunu vücudumun tepkilerini ölçmek mutluluk verici

olsun canım ekimde olsun bizim olsun hayırlısı olsun bal şeker bebişlerimiz olsunaynen içimi okudun valla benim de cok hosuma gitti hatta yumurtamı görünce de öyle bir umutlandım mutlu oldum ki sanırsın ki hamile oldugumu ögrendim o derece yani.bu umut bu gazla Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın insallah hayırlı zamanda hayırlı bebişler nasip etsin herkese.

İNŞALLAHHHHH CEMİL CÜMLEMİZE NASİP ETSİN RABBİM

ben iki yılı aştı evleneli sorunsuz ama bebeksiz bi hayatımız var...yaptığım gebelik testinin sayısını bilmiyorum.ve hiç çift çizgi görmedim silik falanda olmadı yanı hep tertemizdi :) bu testte azda olsa ikinci çizgi görünüyo ya allahım nasıl güzel bişeymiş bu :) bizi ancak biz anlarız canım yani bebek isteyipte bekleyenler başka kimse anlamaz

merhabalar. bende bu ay başlıyorum testlere. dün testlerim geldi :) çok mutlu oldum :) geç olsun güç olmasın diyerek ve hepimizin gönlüne göre olsun diyerek çıkacağım yola

merhabalar. bende bu ay başlıyorum testlere. dün testlerim geldi :) çok mutlu oldum :) geç olsun güç olmasın diyerek ve hepimizin gönlüne göre olsun diyerek çıkacağım yola

hadi bakalım hayırlısı olsun senin içinde :) resim bekleriz testlerden
ben koyamıyom akşama eşime yükletcem telden hata veriyo

benim de 8.aya girmiş bulunmaktayız. iki ablam da tedaviyle bebek sahibi oldu yumurtlama problemleri hormon problemleri vardı. çok zor zamanlar geçirdik Biri 4 yıl sonunda tüp bebekle digeri de ilaç tedavisiyle bebek sahibi oldu bin şükür bu günlerine. yine bin şükür bize de. bir problemimiz yok. bana diyorlar 8 ay ne ki ama ne yasadıgımızı yasayanlar anlıyor. o nedenle korkum endişem çoktu. dediğin gibi bu testlerdeki o çift çizgileri görmek bile o kadar mutlu ediyor ki beni:) insallah ilk yapacagımız gebelik testi de onlar gbi olur silikte olsa razıyız 2.cizgiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…