ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kızlar bugünkü testim hemen hemen aynı gibi pek anlayamadım :) bide artık silikleşsin be sıkıldım ilişkiye girmekten

Eklentiler

• 20141002_133132.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 51
Yuksek ihtimalle olabilir cnm yinede cok umitlenme ama olabilr forumlarda okudugmda cok karsilastm bu konuyla paylasimlar hayirlisi ins vardir :)

bir anda kaybolcak benim öyle olmuştu
Kız bu erkekler ne kadar mallllll neymiş 3 gün üst üste olmazmış sipermler ölüyormus o da insanmis mış mışta mış mışsanki ben çok merakliyim hergün yapmaya yeter bee tabi şimdi bunları ona söylemiyorum şu günler bi geçsin kıçına basıcam tekmeyi görcek

kızlarrr bana bi akıl verin ne olur? hamile kalmadan önceki gittiğim doktor samsunda ben gmşhanedeyim burdan orası altı saat ve kendi arabamızla gidip o doktora gorunmek istyorum..burda guvenebildiğim doktorumm yok bana akıl verin

Canim eğer Gümüşhane de iyi bir doktor yoksa trabzona git orası gelişmiş bir il mutlaka iyi bir doktor vardır 6 saatlik yol az değil Kaş yapayım derken göz çıkarma bu kararı alırken iyi düşün derim

burdan trabzona da çok yol var da bilemedik işte ne yapsak

burdan trabzona da çok yol var da bilemedik işte ne yapsak
Benim gırumcem gumushanede hemşirelik okuyor staj yapıyorlar eğer istersen sana en iyi doktoru arastirabiliriz. Gerçi toplamda kaç doktor var bilemiyorum ama yardimci oluruz istersen

Benim gırumcem gumushanede hemşirelik okuyor staj yapıyorlar eğer istersen sana en iyi doktoru arastirabiliriz. Gerçi toplamda kaç doktor var bilemiyorum ama yardimci oluruz istersen
teşekkür ederim canım bir tane özel doktor varmış bir arkadaştan öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…