Tabi canm daha gelen giden yok :) snden nbr?Birbirimizi haberdar edelim olur mu
Yuksek ihtimalle olabilir cnm yinede cok umitlenme ama olabilr forumlarda okudugmda cok karsilastm bu konuyla paylasimlar hayirlisi ins vardir :)Kızlar bir sorum olacak lütfen bir akıl verin bugün bat günüm erken gebelik Testi yaptım çok çok silik çıktı ama çıktı ilk defa 5 aydan sonra çıktı. 2 saat sonra tekrar baktim daha da belirginlesmisti şimdi ben hamilemiyim?
Benden de gelen giden yok yaaa icimde bi umut var bilmiyotum normalde hic umudum yoktu amaTabi canm daha gelen giden yok :) snden nbr?
Kızlar bugünkü testim hemen hemen aynı gibi pek anlayamadım :) bide artık silikleşsin be sıkıldım ilişkiye girmekten
Tamam soz mu yapacak kiyiz kutlama bak bekleyecem seni olmazsamkızzz ben biraz gevşeğim bu durumlarda beni beklerseniz çatlarsınız meraktan
ama yinede azmeder beklersen büyük kutlama yaparız birlikteee
Bende bi an umutlaniorm biraz sanci gbi agirlik gibi bi agri olunca gidiyo umudum snra geri geliyor :) ne bilim hayirlisi cnm benmBenden de gelen giden yok yaaa icimde bi umut var bilmiyotum normalde hic umudum yoktu ama
Kız bu erkekler ne kadar mallllllbir anda kaybolcak benim öyle olmuştu
Ben olacam geliba koyulasti iyice akintimBenden de gelen giden yok yaaa icimde bi umut var bilmiyotum normalde hic umudum yoktu ama
Canim eğer Gümüşhane de iyi bir doktor yoksa trabzona git orası gelişmiş bir il mutlaka iyi bir doktor vardır 6 saatlik yol az değil Kaş yapayım derken göz çıkarma bu kararı alırken iyi düşün derimkızlarrr bana bi akıl verin ne olur? hamile kalmadan önceki gittiğim doktor samsunda ben gmşhanedeyim burdan orası altı saat ve kendi arabamızla gidip o doktora gorunmek istyorum..burda guvenebildiğim doktorumm yok bana akıl verin
burdan trabzona da çok yol var da bilemedik işte ne yapsakCanim eğer Gümüşhane de iyi bir doktor yoksa trabzona git orası gelişmiş bir il mutlaka iyi bir doktor vardır 6 saatlik yol az değil Kaş yapayım derken göz çıkarma bu kararı alırken iyi düşün derim
Benim gırumcem gumushanede hemşirelik okuyor staj yapıyorlar eğer istersen sana en iyi doktoru arastirabiliriz. Gerçi toplamda kaç doktor var bilemiyorum ama yardimci oluruz istersenburdan trabzona da çok yol var da bilemedik işte ne yapsak
Resmini koy da bi bakalim gercekten cikiyor mu yaaa
teşekkür ederim canım bir tane özel doktor varmış bir arkadaştan öğrendim.Benim gırumcem gumushanede hemşirelik okuyor staj yapıyorlar eğer istersen sana en iyi doktoru arastirabiliriz. Gerçi toplamda kaç doktor var bilemiyorum ama yardimci oluruz istersen
kan neden vermiyosunn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?