ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Merhaba Arkadaşlar,
Bende anne olmak için can atanlardanım. Normal şartlarda 30 Eylül de regl görmem gerekliydi. Ama görmedim. Fakat regl belirtilerim (sivilce, kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet) başladı. Fakat sivilceler söndü ve kasık ağrılarımda bi gidip bi geliyor. Şuanda test yapmak için erken olduğunu düşünüyorum. Çünkü geçen 2 ayda yaptım ve sonuç hüsran oldu :/ Hamilelik belirtisi ve regl belirtisi birbirine benzer mi acaba? Ovulasyon testine göre de çalışma yaptık ama...

milletin karıları başım ağrıyo der bizim adamlar bulmuşta bunuyo kendileri kaşınıyo bebişten sonra hiç bişey eskisi gibi olmıcaknokta

Merhaba kızlar ben de buraya transfer olayım artık. Bugün siparişlerim gelirse ovulasyon testini denicem bakalım ne var ne yok:) bugun adetın 22. günü, çatlatma iğnsinin 11. günü

Son düzenleme:
Daha bugün bat günüm çıkar mı ki? Ve bebeğe zarar verir hamileysen dediler doğru mu

kan vermek mi bebeğe zarar verirmiş ne kadar cahilce bi düşünce bu kim demiş bunu yapmayın kızlar bilinçli okumuş görmüş bi bayanlarız bizler...bize belirtilerini söyleyerek yorum alarak hamile oldup olmadığını hiç bizaman net öğrenemezsin...

1. papatya_2014 ....................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. vivianne ............................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  3. backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. @murnur55 .........................................................BAT 27 EYLÜL 3.HAMİLEMİZ
  6. efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. demir6133 ........................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE
  8. N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM BEKLEMEDE
  9. @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE
  10. TIRMIK ............................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE
  11. P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  12. fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  13. allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  14. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  15. 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM
  16. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  17. persa33 ............................................................BAT 11 EKİM
  18. dberil34 ...........................................................BAT 12 EKİM
  19. 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM
  20. Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
  21. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  22. C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
  23. lovelyemir ..........................................................BAT 15 EKİM
  24. A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  25. sumeyye6134 ....................................................BAT 15 EKİM
  26. sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM
  27. Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM
  28. @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
  29. V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
  30. plasure .............................................................BAT 26 EKİM
  31. C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
  32. nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM
  33. B berna85 ............................................................BAT ???
  34. svly4414 ...........................................................BAT ???
  35. lale-naren .........................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Slm kizlar bende alti aydir ovu testi uc aydir preseed kullaniyorum. Beklemek iskence gibi. Hicbir ay umut edecegim bir belirti yasamadim. Simdi sol tarafima saplanan sancilarim var ama kasikta degil daha yukarda. Gobek delimin sol ustu. Bat on iki ekim. Bukadar erken belirti falan olmaz dimi.

malesef olmaz tatlım çokkkk erken bence sen anca yumurtluyosundur

merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız...13. gün testim değerlendirebilirmisiniz...

Eklentiler

• 20141002_161418.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 38
ovulasyon testlerim yardım eder misiniz kızlar ? soldan ilki dünki testim ortadaki bugünki testim sondaki üçlü ise bugünkiyle beraber son 3 günün ovulasyon testi . Sizce durum nedir ? bugünkü sanki tamda koyu değil . Daha koyulasması gerekmez mi ? En son dün akşam ilişki oldu.

Bugünle yarını da değerlendirmeniz lazım sanki

dün aksamı değerlendirdikte eşim işten gece gelcek ve malum çok yorgun olcak onu nasıl ikna edicem bilemiorumm. bide sperm kalitesi düşer diyolar. Bugün yapmam sart mı acaba yarını değerlendirsem nasıl olur ? ayrıca ikinci çizgi tam koyulasmamıs sanki. yanılıo muyum ?

şart diye bişey yok yarında yapabilirsin

şart diye bişey yok yarında yapabilirsin

evet anladımm. peki bu ikinci çizgi hala birinci çizgiye göre sankisoluk. Daha da koyulasp ilk çizgiyle aynı koyulukta olur mu sizce ? son testim bu. Bayağı da ağrım var hele dün akşam belim felaket ağrıdı sanki adet olcakmışım gibi. Bugünde belim ve sol kasığım ağrıyo sızlama gibi bi ağrı var.

bu koyuluktan direk silikleşmeyede başlayabilir dahada koyulaşabilir kişiden kişiye değişiyo.ağrında olduğuna göre yumurtladığın kesin akıntın çoğalıp kesilince çatlama tamamlanmış olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…