Kız bu erkekler ne kadar mallllllneymiş 3 gün üst üste olmazmış sipermler ölüyormus o da insanmis mış mışta mış mış sanki ben çok merakliyim hergün yapmaya yeter bee tabi şimdi bunları ona söylemiyorum şu günler bi geçsin kıçına basıcam tekmeyi görcek
Daha bugün bat günüm çıkar mı ki? Ve bebeğe zarar verir hamileysen dediler doğru mu
Bende hala bişey yokBen olacam geliba koyulasti iyice akintim
Merhaba kızlar ben de buraya transfer olayım artık. Bugün siparişlerim gelirse ovulasyon testini denicem bakalım ne var ne yok:) bugun adetın 22. günü, çatlatma iğnsinin 11. günü
Slm kizlar bende alti aydir ovu testi uc aydir preseed kullaniyorum. Beklemek iskence gibi. Hicbir ay umut edecegim bir belirti yasamadim. Simdi sol tarafima saplanan sancilarim var ama kasikta degil daha yukarda. Gobek delimin sol ustu. Bat on iki ekim. Bukadar erken belirti falan olmaz dimi.
Evet canim haklisin belki yumurtlama agrilaridir
Eki Görüntüle 1260679 Eki Görüntüle 1260684 Eki Görüntüle 1260685 ovulasyon testlerim yardım eder misiniz kızlar ? soldan ilki dünki testim ortadaki bugünki testim sondaki üçlü ise bugünkiyle beraber son 3 günün ovulasyon testi . Sizce durum nedir ? bugünkü sanki tamda koyu değil . Daha koyulasması gerekmez mi ? En son dün akşam ilişki oldu.
Bugünle yarını da değerlendirmeniz lazım sanki
dün aksamı değerlendirdikte eşim işten gece gelcek ve malum çok yorgun olcak onu nasıl ikna edicem bilemiorumm. bide sperm kalitesi düşer diyolar. Bugün yapmam sart mı acaba yarını değerlendirsem nasıl olur ? ayrıca ikinci çizgi tam koyulasmamıs sanki. yanılıo muyum ?
şart diye bişey yok yarında yapabilirsin
Eki Görüntüle 1260699
evet anladımm. peki bu ikinci çizgi hala birinci çizgiye göre sankisoluk. Daha da koyulasp ilk çizgiyle aynı koyulukta olur mu sizce ? son testim bu. Bayağı da ağrım var hele dün akşam belim felaket ağrıdı sanki adet olcakmışım gibi. Bugünde belim ve sol kasığım ağrıyo sızlama gibi bi ağrı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?