ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

anladm iki gündür de akıntım varr o zaman çatladı yada bugün yarın çatlayacak. Çok tşk ederim cvbınız içinn.

allbaby yafrum sen beni yine listeye ekliycen dogurtacan kararli gordum seni Ama ovu. Testi almiycam yok bugun yok yarin hadi koyulasti birdaha action derken okula islere yogunlasamaz oldum kuzum. Iki ay free takilcam, yine de ekliycem diosan bat 11 kasim

Beni de ekleyebilir misin? bat'im 14 ekim ovulasyona gore ki eger yakalayabilmissem

arkadaşlar mesajları burdan pek takip edemiyorum.birkaç gün önce üye oldum buraya buyuzden siteyi nasıl kulllanacağımı pek bilmiyorum. özelden yazabilir misiniz

arkadaşlar mesajları burdan pek takip edemiyorum.birkaç gün önce üye oldum buraya buyuzden siteyi nasıl kulllanacağımı pek bilmiyorum. özelden yazabilir misiniz
Hayirli olsun canim Allah sagliklica kucagina almayi nasip etsin. Siteyi nasil kullanacagini mi ozelden yazalim onu anladim ben?

doğurtcam tabi bebeğim silmem de silmem işte sen bat tarihi verme ben yinede adını silmem ki sen kafana göre takıl adın bizde saklı kalsın güzelim

teşekkür ederim bernacım. mesajları burdan pek takip edemiyorum. sayfa yenilediğimde de hep eski mesajlar görünüyor. özelden yazışmak sanırım sorunsuz olur

1. papatya_2014 ....................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. vivianne ............................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  3. backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. @murnur55 .........................................................BAT 27 EYLÜL 3.HAMİLEMİZ
  6. efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. demir6133 ........................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE
  8. N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM BEKLEMEDE
  9. @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE
  10. TIRMIK ............................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE
  11. P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  12. fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  13. allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  14. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  15. 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM
  16. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  17. persa33 ............................................................BAT 11 EKİM
  18. dberil34 ...........................................................BAT 12 EKİM
  19. 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM
  20. Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
  21. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  22. C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
  23. kitapkurdu0686 ...............................................BAT 14 EKİM
  24. @elalmami ..........................................................BAT 15 EKİM
  25. A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  26. sumeyye6134 ....................................................BAT 15 EKİM
  27. sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM
  28. Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM
  29. @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
  30. V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
  31. plasure .............................................................BAT 26 EKİM
  32. C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
  33. nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM
  34. B berna85 ............................................................BAT 11 KASIM
  35. svly4414 ...........................................................BAT ???
  36. lale-naren .........................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

teşekkür ederim bernacım. mesajları burdan pek takip edemiyorum. sayfa yenilediğimde de hep eski mesajlar görünüyor. özelden yazışmak sanırım sorunsuz olur
Ne hakkinda anlamadim ben yine.. Canim bu bolum ovulasyon testi ile hamile kalmaya calisanlarin, birbirimize hem destek olmak hem de testlerle ilgili bilgi almak icin. Senin hamilelikle ilgili sorularin fln varsa yine cevaplamaya calisiriz..

Ne hakkinda anlamadim ben yine.. Canim bu bolum ovulasyon testi ile hamile kalmaya calisanlarin, birbirimize hem destek olmak hem de testlerle ilgili bilgi almak icin. Senin hamilelikle ilgili sorularin fln varsa yine cevaplamaya calisiriz..
teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…