bu koyuluktan direk silikleşmeyede başlayabilir dahada koyulaşabilir kişiden kişiye değişiyo.ağrında olduğuna göre yumurtladığın kesin akıntın çoğalıp kesilince çatlama tamamlanmış olacak
Beni de ekleyebilir misin?bat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 ....................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ vivianne ............................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE - @murnur55 .........................................................BAT 27 EYLÜL
3.HAMİLEMİZ efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE demir6133 ........................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE - N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM
BEKLEMEDE - @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM
BEKLEMEDE TIRMIK ............................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE - P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM
BEKLEMEDE fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM dududada ........................................................BAT 11 EKİM persa33 ............................................................BAT 11 EKİM dberil34 ...........................................................BAT 12 EKİM 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM - Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
- C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
- @elalmami ..........................................................BAT 15 EKİM
- A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
sumeyye6134 ....................................................BAT 15 EKİM sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM - @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
- V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
plasure .............................................................BAT 26 EKİM - C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM - B berna85 ............................................................BAT ???
svly4414 ...........................................................BAT ??? lale-naren .........................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
beni de ekleyin orayaBeni de ekleyebilir misin?bat'im 14 ekim ovulasyona gore ki eger yakalayabilmissem
Hayirli olsun canim Allah sagliklica kucagina almayi nasip etsin. Siteyi nasil kullanacagini mi ozelden yazalim onu anladim ben?arkadaşlar mesajları burdan pek takip edemiyorum.birkaç gün önce üye oldum buraya buyuzden siteyi nasıl kulllanacağımı pek bilmiyorum. özelden yazabilir misiniz
allbaby yafrum sen beni yine listeye ekliycen dogurtacan kararli gordum seni Ama ovu. Testi almiycam yok bugun yok yarin hadi koyulasti birdaha action derken okula islere yogunlasamaz oldum kuzum. Iki ay free takilcam, yine de ekliycem diosan bat 11 kasim
Ne hakkinda anlamadim ben yine.. Canim bu bolum ovulasyon testi ile hamile kalmaya calisanlarin, birbirimize hem destek olmak hem de testlerle ilgili bilgi almak icin. Senin hamilelikle ilgili sorularin fln varsa yine cevaplamaya calisiriz..teşekkür ederim bernacım. mesajları burdan pek takip edemiyorum. sayfa yenilediğimde de hep eski mesajlar görünüyor. özelden yazışmak sanırım sorunsuz olur
teşekkür ederimNe hakkinda anlamadim ben yine.. Canim bu bolum ovulasyon testi ile hamile kalmaya calisanlarin, birbirimize hem destek olmak hem de testlerle ilgili bilgi almak icin. Senin hamilelikle ilgili sorularin fln varsa yine cevaplamaya calisiriz..
arkadaşlar merhaba. az önce test yaptım hamileyim
doğurtcam tabi bebeğimsilmem de silmem işte sen bat tarihi verme ben yinede adını silmem ki sen kafana göre takıl adın bizde saklı kalsın güzelim
sat 26 ağustosSAT tarihin ne??? testin resmini koysana bi bakalım
koyu renkte iki tane çizgi çıktı.3. bebeğim olacak nasipsesat 26 ağustos
Hayy massalllahhhhhh...koyu renkte iki tane çizgi çıktı.3. bebeğim olacak nasipse
senin var mı ufaklıkHayy massalllahhhhhh...
sat 26 ağustos
çok teşekkür edeerim. rabbim herkese nasip etsintebrikler tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?