ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

önce iinanmamışmıydın kızzz
Yok valla inanmadim cunku direk ovulasyon grubuna girip hamileyim beni de listeye ekleyim deyince onceden gruba bakmistir biliyodur sandim. Hatun hamileligin kitabini yazmis ne ogrencek bizim gruptan belli yanlislikla gelmis

yanlış geldim galiba :-(

üzülme tatlım yinede gelip yazışırsın konuşuruz ama inanki hepimiz yıllardır bebeğin b sini göremeyen hatunlarız daha yumurtlama günlerimizi bile hesaplayamazken sen tecrübeli bi annesin ve tekrardan hamilesin burda ancak sen bize yardım edersin bizden iş çıkmaz sana...soru sorsan bilen çıkmaz aramızdan buna emin ol

canım allah herşeyin en iyisini bilir. bebeğimiz yok diye üzülmeyin. demek ki daha vakti saati gelmemiş. dualar edelim .allahu teala kendisine açılan hiçbir eli boş çevirmez ve kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez. hamilelik doğum vs konularda soruların olursa cevap veririm ve dualar ederim sizler için

buna inancımız yüksek zaten tatlım şaka bi yana vaktini bekliyoz beklerkende burda eğleniyoz kendi çapımızda...

Ben simdi bisey soracağım ama gulmeyin :) ben dün akşam ovulasyon testimi paylasmistim hatirlarsaniz. Bu aksam gene yaptim silik cikti. Dun aksam calisma olmustu, her ihtimale karsi bu aksam da calisma yapsam mi ki?

Ben simdi bisey soracağım ama gulmeyin :) ben dün akşam ovulasyon testimi paylasmistim hatirlarsaniz. Bu aksam gene yaptim silik cikti. Dun aksam calisma olmustu, her ihtimale karsi bu aksam da calisma yapsam mi ki?
silik bile çıkması hamilelik anlamına geliyor bildiğim kadarıyla

ayyy niye gülelim kızz biz bunu her akşam konuşuyoz ilişki sıklığını gün aşırı tut tatlım

kızzz tecrübeli anne tecrübesiz ovu cü hatunun bahsettiği yumurtlama gününü anlatabilmek için yaptığı bi test gebelikle alakası yoköğretcem ben sana bu işi takip et bizi.
4. bebeği birlikte yapcaz
ben ovulasyon filan hesaplamamıştım hiç. zaten adetim genç kızlığımdan itibaren gününde,hatta saatinde olurum.idrar yolu enfeksiyonu stres ve benim adetimi hiç etkileyemedi. hamilelik haricinde benim adetlerim tıkıt tıkır adetim gecikirse anlarım ki hamileyim ve tabi artık hamileyim. sat 26 ağustos.inşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…