senin var mı ufaklık
Haha nerdeee guzelim, simdi inandim senin siteye yeni uye olduguna. Olsun diye ugrasanlardanim ben de...senin var mı ufaklık
allahım nasip eder inşaAllahHaha nerdeee guzelim, simdi inandim senin siteye yeni uye olduguna. Olsun diye ugrasanlardanim ben de...
Haha nerdeee guzelim, simdi inandim senin siteye yeni uye olduguna. Olsun diye ugrasanlardanim ben de...
önce iinanmamışmıydın kızzz[/QUOTE aynı soruyu ben de soracaktım kendisine
Yok valla inanmadim cunku direk ovulasyon grubuna girip hamileyim beni de listeye ekleyim deyince onceden gruba bakmistir biliyodur sandim. Hatun hamileligin kitabini yazmis ne ogrencek bizim gruptan belli yanlislikla gelmisönce iinanmamışmıydın kızzz
yanlış geldim galiba :-(Yok valla inanmadim cunku direk ovulasyon grubuna girip hamileyim beni de listeye ekleyim deyince onceden gruba bakmistir biliyodur sandim. Hatun hamileligin kitabini yazmis ne ogrencek bizim gruptan belli yanlislikla gelmis
yanlış geldim galiba :-(
canım allah herşeyin en iyisini bilir. bebeğimiz yok diye üzülmeyin. demek ki daha vakti saati gelmemiş. dualar edelim .allahu teala kendisine açılan hiçbir eli boş çevirmez ve kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez. hamilelik doğum vs konularda soruların olursa cevap veririm ve dualar ederim sizler içinüzülme tatlım yinede gelip yazışırsın konuşuruz ama inanki hepimiz yıllardır bebeğin b sini göremeyen hatunlarız daha yumurtlama günlerimizi bile hesaplayamazken sen tecrübeli bi annesin ve tekrardan hamilesin burda ancak sen bize yardım edersin bizden iş çıkmaz sana...soru sorsan bilen çıkmaz aramızdan buna emin ol
canım allah herşeyin en iyisini bilir. bebeğimiz yok diye üzülmeyin. demek ki daha vakti saati gelmemiş. dualar edelim .allahu teala kendisine açılan hiçbir eli boş çevirmez ve kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez. hamilelik doğum vs konularda soruların olursa cevap veririm ve dualar ederim sizler için
bu tür şeylere kafayı takmak dezavantaj olur. son derece rahat olmak,üzülmemek lazımbuna inancımız yüksek zaten tatlım şaka bi yana vaktini bekliyoz beklerkende burda eğleniyoz kendi çapımızda...
silik bile çıkması hamilelik anlamına geliyor bildiğim kadarıylaBen simdi bisey soracağım ama gulmeyin :) ben dün akşam ovulasyon testimi paylasmistim hatirlarsaniz. Bu aksam gene yaptim silik cikti. Dun aksam calisma olmustu, her ihtimale karsi bu aksam da calisma yapsam mi ki?
Ben simdi bisey soracağım ama gulmeyin :) ben dün akşam ovulasyon testimi paylasmistim hatirlarsaniz. Bu aksam gene yaptim silik cikti. Dun aksam calisma olmustu, her ihtimale karsi bu aksam da calisma yapsam mi ki?
Himm o zaman yarina birakayim ben bu isiayyy niye gülelim kızz biz bunu her akşam konuşuyoz ilişki sıklığını gün aşırı tut tatlım
Hamilelik testi degil de ovulasyon testini diyor canim, iki cizgi olunca yumurtlamis demek oluyorsunsilik bile çıkması hamilelik anlamına geliyor bildiğim kadarıyla
silik bile çıkması hamilelik anlamına geliyor bildiğim kadarıyla
ha tamamHamilelik testi degil de ovulasyon testini diyor canim, iki cizgi olunca yumurtlamis demek oluyorsun
ben ovulasyon filan hesaplamamıştım hiç. zaten adetim genç kızlığımdan itibaren gününde,hatta saatinde olurum.idrar yolu enfeksiyonu stres ve benim adetimi hiç etkileyemedi. hamilelik haricinde benim adetlerim tıkıt tıkırkızzz tecrübeli anne tecrübesiz ovu cühatunun bahsettiği yumurtlama gününü anlatabilmek için yaptığı bi test gebelikle alakası yok öğretcem ben sana bu işi takip et bizi.
4. bebeği birlikte yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?