Bebis olmayinca mecbur ogreniyosun canim, senin bilmene gerek kalmamis massallahha tamamben ovulasyon filan bilmiyorum :-(
ben ovulasyon filan hesaplamamıştım hiç. zaten adetim genç kızlığımdan itibaren gününde,hatta saatinde olurum.idrar yolu enfeksiyonu stres ve benim adetimi hiç etkileyemedi. hamilelik haricinde benim adetlerim tıkıt tıkıradetim gecikirse anlarım ki hamileyim ve tabi artık hamileyim. sat 26 ağustos.inşallah hayırlısı olur
büyük evladım 5.5 yaşında.2.si 2.5 yaşında.maşallah makina gibi hatunsunben 26 yaşında nikah masasına yeni oturmuştum
çocukların kaç yaşındalar???
büyük
büyük evladım 5.5 yaşında.2.si 2.5 yaşında.
Allah bagislasin canim.büyük
büyük evladım 5.5 yaşında.2.si 2.5 yaşında.
ev hanımıyım. çocuklarım küçükler ama maşaAllah çok uslular.beni hiç üzmüyorlar. isteyerek hamile kaldım canım.bu hamileliğin isteyerekmiydi yoksa kazara falan mı???
çünkü ötekisiler pek küçükmüş nasıl uğraşcan kızz??? çalışıyomusun?
amin canım.Allah razı olsun ve sizlere de nasip etsinAllah bagislasin canim.
Tatlim ne durumdasin son durum ne merak ediyorumTabi canm daha gelen giden yok :) snden nbr?
kan vermek mi bebeğe zarar verirmişne kadar cahilce bi düşünce bu kim demiş bunu yapmayın kızlar bilinçli okumuş görmüş bi bayanlarız bizler...bize belirtilerini söyleyerek yorum alarak hamile oldup olmadığını hiç bizaman net öğrenemezsin...
Canim fikir almana kizmadi ki, kan testi bebege zarar verir diye sana kim dediyse ona kizdiyok arkadasim idrar testi yaptim ve sizinle heyecanimi paylasmak istedim dertlesmek icin yoksa hamilemiyim degil miyim diye kesinlestirmek icin degil ki
bana da cok garip geldi bu forumda bir arkadas paylasmis sadece firkinizi almak istedim lutfen kizmayin
kan vermek mi bebeğe zarar verirmişne kadar cahilce bi düşünce bu kim demiş bunu yapmayın kızlar bilinçli okumuş görmüş bi bayanlarız bizler...bize belirtilerini söyleyerek yorum alarak hamile oldup olmadığını hiç bizaman net öğrenemezsin...
Canim fikir almana kizmadi ki, kan testi bebege zarar verir diye sana kim dediyse ona kizdi
yok arkadasim idrar testi yaptim ve sizinle heyecanimi paylasmak istedim dertlesmek icin yoksa hamilemiyim degil miyim diye kesinlestirmek icin degil ki
bana da cok garip geldi bu forumda bir arkadas paylasmis sadece firkinizi almak istedim lutfen kizmayin
Bende hala bişey yok[/QUOT
Malesef ben oldum canim
Hayirlisi pes etmek yuuk :) bu ay ovulasyona baslamayi dusunuyorm bakalm :)
hamilelikte kan vermenin kesinlikle bebeğe ya da anneye zararı olmaz arkadaşım.için rahat olsun
ben miyim o tecrübe diye bahsettiğinişte tecrübe konuştucanımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?