ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

hira28312 durumun ne alemde merak ettim cevaplarsan sevinirim

maşallah makina gibi hatunsun ben 26 yaşında nikah masasına yeni oturmuştum

çocukların kaç yaşındalar???

yok arkadasim idrar testi yaptim ve sizinle heyecanimi paylasmak istedim dertlesmek icin yoksa hamilemiyim degil miyim diye kesinlestirmek icin degil ki
bana da cok garip geldi bu forumda bir arkadas paylasmis sadece firkinizi almak istedim lutfen kizmayin

Canim fikir almana kizmadi ki, kan testi bebege zarar verir diye sana kim dediyse ona kizdi

yani canim hani burda herkes evde yaptigi testleri paylasiyor ve sizlerde yorum yapip iyi temennilerde bulunuyorsunuz benimde farkli bir beklentim ve amacim yokki sizlerle konusup paylasmak iyi geliyor

Canim fikir almana kizmadi ki, kan testi bebege zarar verir diye sana kim dediyse ona kizdi

bize belirtilerini söyleyerek yorum alarak hamile oldup olmadığını hiç bizaman net öğrenemezsin... demis de arkadasi kizdirdim diye dusundum neyse uzulurum oyle birsey olursa ama hakli ben inaanmadim ama burda forumda birisi demis doktorlarda onayladi erkenden kan vermek bebege zarar verird diye ilk basta cok ama cok sacma geldi yok artikd dedim ama dusundukce acaba dedim ve sordum

Yok canim hurafe inanma sen onlara, kani kolundan veriyorsun rahminden degil ki ne sacma sey... Sen git hastaneye bir kan tahlili yaptir kesinlessin hamile misin degil misin.

sana kızmadım zaten söyleyene kızdım insanların kafalarını karıştırıyolar saçma sapan şeylerle sonuçta bu foruma bilmeyen çok insan giriyo okuyunca inanıyo...lafım sana değil kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…