4. Doguran cikmadigi surece sensinben miyim o tecrübe diye bahsettiğin
Canim sikma canini nasip rabbim yaratacak olunca biseyi vesile kiliyor ama iste bizde cok istiyoruz bebeğimiz bir an once gelsin diye ama nasip bakalim ben de olacak gibi duruyorum karnim agrimaya basladi ciddi ciddi
Ben bu ay olmazsam hazirladim corek otlu balli harci yapacagim
ben 2 doğum yaptım.nasipse 3 olacak. ama henüz 3 doğum saymayalım.bakarsın nasip olmaz.hayırlısını versin Kadir Mevlam4. Doguran cikmadigi surece sensin
kizlar telefondan nasil foto yukleyebilirim
Ben daha hicbir kuru denemedim huyum kurusun inat ettim niyesebide yakı dene bakalım bende onu denicem bu ay
Ben daha hicbir kuru denemedim huyum kurusun inat ettim niyese
Cevapla-dosya yukle-choose filekizlar telefondan nasil foto yukleyebilirim
Bir sey olmaz Allahin izniyle canim, yasin da kucuk, insallah sagliklica alirsin kucagina.ben 2 doğum yaptım.nasipse 3 olacak. ama henüz 3 doğum saymayalım.bakarsın nasip olmaz.hayırlısını versin Kadir Mevlam
Ben daha hicbir kuru denemedim huyum kurusun inat ettim niyese
Evet yine en akla yatkini oaynen bende denemedim deneyememde zaten reflüm var yiyemem her gördüğümü ama yakı mantıklı belim ağrıdığında yapmıştım zararı yok ordan biliyom
Bir sey olmaz Allahin izniyle canim, yasin da kucuk, insallah sagliklica alirsin kucagina.
Evet yine en akla yatkini o
O neye yariyor peki bide bise sorcam ovulasyn testinde cift cizgi olunca birlikte oldugunda hamile kalma olasiligin yuksekmi oluyor acaba? Bi bilgn varniBen bu ay olmazsam hazirladim corek otlu balli harci yapacagim
canım yakıyla makıyla uğraşma ya. belini sıcak tut.ağrı mağrı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?