Ee bayramda napiyorsunuz? Basladi mi sarma/tatli hazirliklari? Malum burda bayram gibi gecmiyor ne eli opulecek kimse var, ne bayram tatili
Ee bayramda napiyorsunuz? Basladi mi sarma/tatli hazirliklari? Malum burda bayram gibi gecmiyor ne eli opulecek kimse var, ne bayram tatili
Ben kendim gelsem daha iyi onlar bozulmasin gelene kadaraaa başlamazmı yarın sabah önce babamı ziyaret etcem çok özledimzaten ondan sonra eve bi girerrim sarmalar,etli pilavlar,böğrekler sıra sıra
sanada göndereyim mi kız yersin
Bu hamilelik testiyse gozun aydin canim
Bu hamilelik testiyse gozun aydin canim
Canim hayirli olsun hamilesin, daha kucuk oldugu icin siliktir ya da ilk idrarla yapmayinca da silik cikabiliyormuskizlar gebelik testim kan testi de yaptiracagim ama cizgi cok silik bir kac gun beklemek en dogrusu . sadece olasi yorumlarinzi bekliyorum fikirleriniz nedir sevinmeli miyim ?
Hem vallaha hem billahavallaha mi evet hamilelik testi
kizlar gebelik testim kan testi de yaptiracagim ama cizgi cok silik bir kac gun beklemek en dogrusu . sadece olasi yorumlarinzi bekliyorum fikirleriniz nedir sevinmeli miyim ?
Canim hayirli olsun hamilesin, daha kucuk oldugu icin siliktir ya da ilk idrarla yapmayinca da silik cikabiliyormus
Bence biraz degil sen artik tumden rahatla canim. Bu ilk gebeligin mi?ilk idrarla yaptim ama bat gunumde yaptim gun gecmedi yani . ayy insALLAH canim hamileyimdir cok tesekkur ederim biraz daha rahatladim
Bence biraz degil sen artik tumden rahatla canim. Bu ilk gebeligin mi?
Bugunku test silik miydi canim? Oyleyse catlama agrisidir hadi bakalim actionlar basliyorKızlar sağ kasigim son 2 saattir çok ağrıyor acaba yumurtam mi çatladı ?
Git bi kocana saril beraber kutlayin kizz, bizi bosver simdievet ilk cok heyecanlandim simdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?