hayırlı olsun cnm hamilesin darısı bize :)kizlar gebelik testim kan testi de yaptiracagim ama cizgi cok silik bir kac gun beklemek en dogrusu . sadece olasi yorumlarinzi bekliyorum fikirleriniz nedir sevinmeli miyim ?
Yok canım ikisi aynı koyuluktaydiBugunku test silik miydi canim? Oyleyse catlama agrisidir hadi bakalim actionlar basliyor
Kiz hazal sen daha gecen hamile miyim diodun ne ara hastalandin ne ara teste basladin kuzumkızlar ya bu ovulasyon testini günde kaç defa yapıyorsunuz ve saat kaç ta benm kullandığım testte sabah 11 ve akşam 22 yazıyor
Yarinki silik cikacak o zmnYok canım ikisi aynı koyuluktaydi
ah ah hiç deem cnm belirtilerim o kadar çoktu ki bir ayda iki kez adet görerek gol yedim ve teste başladım yeni bitti adetm :)Kiz hazal sen daha gecen hamile miyim diodun ne ara hastalandin ne ara teste basladin kuzum
Kızlar sağ kasigim son 2 saattir çok ağrıyor acaba yumurtam mi çatladı ?
hayırlı olsun cnm hamilesin darısı bize :)
Pöffff yarın yine mi ilişki olucak adam a bugün son diye kandirdim da yaptık yarın nasıl ikna edicem beeeYarinki silik cikacak o zmnBence kesin catlama agrisidir canim
kızlar ya bu ovulasyon testini günde kaç defa yapıyorsunuz ve saat kaç ta benm kullandığım testte sabah 11 ve akşam 22 yazıyor
Canim akıntı var ama hergün ilişki ve jel kullandigimiz için anlamiyom ki ne akıntısı bu :)evetttt çatlamıştır yada çatlamaya çalışıyodur kuzum.akıntı ne durum da???
Hayirlisi olsun canim, testi genelde burdakiler sabah ikinci idrarla yapiyorlarah ah hiç deem cnm belirtilerim o kadar çoktu ki bir ayda iki kez adet görerek gol yedim ve teste başladım yeni bitti adetm :)
saol cnm bnde bugun iki kez yazptım silik çıktı ama çalışmalara başlıyorum :)Hayirlisi olsun canim, testi genelde burdakiler sabah ikinci idrarla yapiyorlar
:) daha çok küçük cinsiyeti belli olunca düsünecegiz teyzesiallah analı babalı büyütsün inşallah en güzel bebek isimlerinden birini vermişsindir kesinlikle ama merak ettim ben nedir yavrumuzun ismi.
peki hangi saat uygun bnde ona göre yapim ?1 defa ve hergün aynı saate yapıyoruz
Pöffff yarın yine mi ilişki olucak adam a bugün son diye kandirdim da yaptık yarın nasıl ikna edicem beeefikri olan var mı ?
Sanki bebek yapma olayiyla ilgisizmis gibi yap bence haha dogal gelistigini sansin agina dusur onu gorelim seniPöffff yarın yine mi ilişki olucak adam a bugün son diye kandirdim da yaptık yarın nasıl ikna edicem beeefikri olan var mı ?
Yetmiyor canım artık o banel geldi adamamasaj tekniğini yemez mi artık???
hahahamasaj tekniğini yemez mi artık???
Git bi kocana saril beraber kutlayin kizz, bizi bosver simdi
Ahahahahah çok iyiymiş. Tamam hadi bakalım yatağıma atıcam kocamıSanki bebek yapma olayiyla ilgisizmis gibi yap bence haha dogal gelistigini sansin agina dusur onu gorelim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?